Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Csesznekre valami hasonló úton mennénk:
http://www.mapmyride.../gyor/557756991
Velencei-tóhoz még alakul...

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Hétvégére beterveztünk egy túrát vagy Csesznekre,vagy a Velencei-tóhoz. Kérjük tegyék meg tétjeiket!!! ;)

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-

Még csajt keresünk, mert vegyes 1 nõ + 5 férfi összetételben mennénk.
Nekem az esti tkeerés nem tetszett, bár nem volt rendes világító eszközöm, így mindig beálltam valaki mögé.

En is lany vagyok, jelentkeznek.Ugy gondolom, hogy 4 orat en is kibirnek a palyan. A felszereles dolgot, lampa sztem ossze tudjuk dobni.
()_()
(. . )
. ° .

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
üdv!

hétfõtõl ismét hajnali tekerés!!! reggel 5kor indulás az Esso kúttol,51-52km-es kör, 7-ig visszaérünk ugyan ide! jöjjetek sokan,csapatban jobb tekerni! :bananadan

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Még csajt keresünk, mert vegyes 1 nõ + 5 férfi összetételben mennénk. Elvileg megvan az egyénekre lebontott mininmális tekert idõ, de ezt nem veszik komolyan. Mi sem az eredményre megyünk, bár jó, ha mind a 6-an tekerünk, a tavalyi hölgy 4 kört teljesített. Esõben nem nagyon megyünk :)
Nekem az esti tkeerés nem tetszett, bár nem volt rendes világító eszközöm, így mindig beálltam valaki mögé.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-

Jó móka a 24 órás, valóban több csapat fogja fel bulinak, mint ahány komolyan veszi. A tavalyi is nagy élmény volt. Csak sajnos egyre késõbb van, szeptemberben már nem biztos, hogy éjjel túl meleg van. Fontos a megfelelõ világító eszköz !

Amit tudok rola, az egyenlore tetszik. Teged es barati korodet erdekli a dolog? Epp csapattarsakat keresek, akik mondjuk felkomolyan veszik.Nekem 0 edzes van eddig, de lelkesedes hatartalan.
Egyenlore vilagitas teren meg csak ketto lampam van, gondolom akksi/elem teren is kell majd tesztelnem.
()_()
(. . )
. ° .

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jó móka a 24 órás, valóban több csapat fogja fel bulinak, mint ahány komolyan veszi. A tavalyi is nagy élmény volt. Csak sajnos egyre késõbb van, szeptemberben már nem biztos, hogy éjjel túl meleg van. Fontos a megfelelõ világító eszköz !
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iakudzs

iakudzs

vendég

• fórumtag
  • 92 hozzászólás
  • Location-
Sziasztok!
Ugy tudom mar lehet nevezni a 24 órás bringaversenyre. max 6 fos csapatok jelentkezhetnek, 24orat kell tekerni, korverseny. de olyan amator, feeling jellegu megmozdulas is ez.
Szept 15-16-n lesz, Csillebercen.
Ha valakit erdekel, jo lenne egy csapatot osszehozni.Pu-n msnn mailban es telefonon is elerheto vagyok.
En mennek szivesen, de nem vagyok olyan elvetemult, hogy soloban elinduljak.
()_()
(. . )
. ° .

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

megvolt az elsõ,sztem állat volt! :clap:
kellemes idõjárás,kellemes,nem forró szél,relatíve kis forgalom...

csatlakozom az elõttem szólóhoz :cheers:
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás

a napközbeni "bringakevésbébarát" melegre tekintettel hajnali/reggeli tekerések szervezõdnek
elsõ most vasárnap kb. 5 órai indulás, útvonal aszfaltos és alakulóban, de a végcél kb. Gic
szombat estig eldõl hogy honnan az indulás, egyelõre tekeyagddal ketten vagyunk, de jó lenne ha bõvülne a kör

megvolt az elsõ,sztem állat volt! :clap:
kellemes idõjárás,kellemes,nem forró szél,relatíve kis forgalom...

Trixi

Trixi

új vendég

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Hallomásból tudom ,hogy májos huszadikán indul egy túra Mosonmagyaróvár-Pozsony -Nickeldorf-Lipót útvonalon. Talán Barátság túra a neve. Valaki tud bõvebb infót v. linket?
Elõre is köszi!

hali. Idõben észleltem a kérdést. :)
De végülis voltatok?

palij

palij

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
a napközbeni "bringakevésbébarát" melegre tekintettel hajnali/reggeli tekerések szervezõdnek
elsõ most vasárnap kb. 5 órai indulás, útvonal aszfaltos és alakulóban, de a végcél kb. Gic
szombat estig eldõl hogy honnan az indulás, egyelõre tekeyagddal ketten vagyunk, de jó lenne ha bõvülne a kör
"If you think it's easy doin' one night stands
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Peppés fórumon feldobtak egy Vinye-túra ötletet vasárnapra! remélem jópáran összejövünk rá!!! ;)

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Idõ ramaty, túra elhalasztva :(
Remélem legközelebb több szerencsénk lesz!

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Egy felmerült változat is lenne a túrával kapcsolatban:
Nem a 82-es úton mennénk hanem a Gyõr-Tényõ-Sokorópátka-Gic-Bakonygyirót-Bakonyszentlászló-Bakonyszentkirály-Csesznek úton, ami nem forgalmas, és hoszabb mint az elõzõ verzió, így a táv kb 57 km (oda-vissza 114 km) lenne. Szavazatokat is várunk azoktól akik jelentkeznek a túrára, hogy melyik útvonalon menjünk.

Urak
A gyülekezõ holnap (2007.05.28) fél 9, Szentlélek templomnál.
Akinek van kedve egy laza közöz tekeréshez szívesen látjuk.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Köszönöm, és meg letekerek Balatonfüredre, hátha megint túlélem! :D
Nektek is jó tekerést! :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Hát igen, kevesen élik túl a 82-est :D
Jó tekerést akkor, én holnap is gyúrok egy 100-ast délelõtt! :D

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Tegnap Ati mindenkinek dudált... nagyon tetszik Neki! :D:D:D

Mindenesetre örülök hogy itt is összefutottunk, sok biciklissel szoktam a 82-esen találkozni, de még senkivel nem beszéltem itt közülük... :)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Az a duda az nagyon oda...khm...t :D, az ilyeneket nagyon bírom! Múltkor Bakonyszentlászló felé zúzattunk négyen, leelõz minket egy Polo, majd a hátsó ablakból kibújt egy plüssmaci, és integetett nekünk. :papa: Nagyonnnnaaaaaagy! :prosze:

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Jaaaaa... akkor láttalak... :) Lacival voltunk, én mentem elöl... (nem én dudáltam! :) ha akkor éppen dudált Ati :chin: )
Hát, igen... tempóban tényleg nem tudnánk akkor megegyezni, túl sokat kellene várnotok ránk! :D

:D:D:D:D:D:D