Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Posted 2008. September 22. - 12:17
Posted 2008. September 22. - 11:30
Mi megyünk (barátné, meg haveri kör)
Piros spoiler fel lesz szerelve? Majd jól megkiabállak akkor...
Posted 2008. September 22. - 11:20
Ki tud jönni ma a vonulásra? Megpróbálok elõbb lelépni, ugyanis 5-ig dolgoznék...
Mi megyünk (barátné, meg haveri kör)
Posted 2008. September 22. - 10:52
Én is letekertem ezt a távot,frankón el is áztam.Az elején még jó is volt de végén már nem élveztem annyira csurom vizesen.Móváron majdnem felszáltam a vonatra de aztán rábeszéltük magunkat a haverommal hogy végig a 110 kilcsi az igazi!Ma teljesitettem bemelegités képpen a holnapi versenyre,a Mobilitási Hét-Kerékpártúrát a Szigetközbe 110km-t.Majd végig esõbe,viharos szélbe tekertem.
Jobb idõ lesz is letekerjük!
Posted 2008. September 22. - 10:18
Posted 2008. September 22. - 09:48
...
Ha jól spekuláltam akkor langferi és Lui is kint voltak.
Majd feri dicsekszik is ha akar.
Bocs a szófosásért,most így jött össze.
Miért dicsekednék? Az eredményemmel nem lehet 44 perc.
Dehát kissé puhány vagyok, meg a szombat esti Alleycaten meg utána kissé " megfáradtam" (Bár ott második lettem.):bananadan
A tombolanyereménynek meg örvendeztem, mondjuk én már huzás elõtt nézegettem a bringákat és a Neuzert vagy ezt a Gepidát szerettem vona megnyerni, hát összejött, tehát csak akarni kell a dolgokat.
Összességében irtóra tetszett a verseny, a szervezés, a kaja ...
Le a akalappal, Peppéék nagyon jó versenyt szerveztek, haveri körben beszélgettük, akik kinntvoltak, hogy nekik is tetszett, szinte minden volt ami egy jó rendezvénytõl elvárható.
A szinte az azért van ott, mert még egy büfé lehetett volna, sörrel üdítõvel, de azért így is 10 pontos a dolog.
vendég_pier_*
Posted 2008. September 21. - 19:42
Szombaton 3 perccel gyorsabb voltam, de a versenyt vasárnap rendezték.
Mondjuk a Vöck Balázs ellen így sem lett volna esélyem...
Posted 2008. September 21. - 19:38
De legalább nem olyan lapos ez a fórum, mint régen volt.
Posted 2008. September 21. - 19:32
Csak kicsit húztalak,hát ma nem jött be...
by knife
Általában lehet, most sincs gond, csak nem jött be. De bennem van a hiba. (Nem kell aláírni Bicskamaxi, a "szerszámkészítõ"-bõl már rájöttem ).
Posted 2008. September 21. - 19:14
Csak kicsit húztalak,hát ma nem jött be...Puding ám a... nekem hobbi a bringa, addig csinálom, amíg jól esik, de 8 fok és esõ az nekem nem jólesés. Egyébként meg volt/van ma nagyobb gondom is, csak azt nem vetem ide fórumra...
by knife
Posted 2008. September 21. - 18:40
Jazzoli a pudingkirály...
Na jó ,én kimentem,a végén már azt mondtam tetszett,az elsõ 400 méteren még anyáztam is.A kezdõ emelkedõtõl helybõl "berosáltam",de tudom ez az én gondom.Nem voltam kint bejáráson.Hiába no,én aszfaltbetyár vagyok.
Esõ esett sár akadt,2 zakót hazahoztam,amit nem használtam fel,a
gumival váltókkal szívás volt,nem bírják a sarat..
Egy borulás volt,kaja volt póló is jutott,nyeremény is akadt.
Puding ám a... nekem hobbi a bringa, addig csinálom, amíg jól esik, de 8 fok és esõ az nekem nem jólesés. Egyébként meg volt/van ma nagyobb gondom is, csak azt nem vetem ide fórumra...
Posted 2008. September 21. - 17:31
Posted 2008. September 21. - 17:15
Posted 2008. September 21. - 17:04
Posted 2008. September 21. - 16:59
Jazzoli a pudingkirály...Kiment valaki versenyre? Én lebeszéltem magam, annyira rossz idõ van.
Na jó ,én kimentem,a végén már azt mondtam tetszett,az elsõ 400 méteren még anyáztam is.A kezdõ emelkedõtõl helybõl "berosáltam",de tudom ez az én gondom.Nem voltam kint bejáráson.Hiába no,én aszfaltbetyár vagyok.
Esõ esett sár akadt,2 zakót hazahoztam,amit nem használtam fel,a
gumival váltókkal szívás volt,nem bírják a sarat..
Egy borulás volt,kaja volt póló is jutott,nyeremény is akadt.
Posted 2008. September 21. - 16:46
Kiment valaki versenyre? Én lebeszéltem magam, annyira rossz idõ van.
Mi sem mentünk, rongyá áztunk volna mire kiérünk, és akkor még ott lett volna a verseny is...
Majd legközelebb!
Posted 2008. September 21. - 16:43
Posted 2008. September 21. - 11:46
Kiment valaki versenyre? Én lebeszéltem magam, annyira rossz idõ van.
Én most ébredtem fel, a vízes út miatt maradtam itthon!
Posted 2008. September 21. - 10:45
Posted 2008. September 21. - 09:58
Ati46!
képzeld igen, annyira ügyetlen vagyok, hogy ott álltam egy aszfaltos keresztezõdésben az erõ közepén, és jelzés híján ötletem sem volt, hogy merre van az arra.és érdekes, hogy elõtte meg az egyenes út közepére fel lehetett festeni...
komolyan béna vagyok...
és bocs h nem vagyok olyan profi mint itt egyesek...
na mind1
Semmi gond, ne vedd olyan komolyan a dolgot! és fõleg nem kell elmenekülni a fórumról!
Elárulom Neked a titkot: három aszfaltos keresztezõdés van, az elsõ egy jobbos kanyarban, ott követni kell a kanyar ívét, és nem szabad letérni balra (ha Ravazd felõl mész) az az út úgyis le van zárva sorompóval (Bakonypéterd, Gic felé vezet, csak egy darabon aszfaltos). A másodiknál egyenesen kell menni, a sorompós úton (néha ugyan lezárják) mert a másik út Sokorópátkára vezet. A harmadiknál pedig egy vendégházhoz lehet lemenni, az ki is van táblázva, ott is egyenesen kell menni. Ha ezeken túl vagy akkor már nem lehet eltéveszteni.
Sok sikert!