Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Mekkora egy topikgyilkos hsz volt ez. :D

Imádok topikgyilkolni! :D

Nem is szeretném értelmezni az utolsó elõtti mondatot :D:D:D

Ezt nem hagyhattam ki :ogien::lol1::D

Te ne is értelmezd, nem azért tartalak! :D
Ha esetleg érdekel a hivatalos álláspont majd a szóvivõm nyilatkozik sajtótájékoztatón... :)

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Most nem értem, vagy mi van. Ezért nem írt senki több mint egy hete? :D

Ezer a dolog, meg mindjárt karácsony...:))

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Most nem értem, vagy mi van. Ezért nem írt senki több mint egy hete? :D
"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Nem is szeretném értelmezni az utolsó elõtti mondatot :D:D:D

Barátokkal mindig jó együtt lenni!:)

Ezt nem hagyhattam ki :ogien::lol1::D

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

Köszönjük, remélem lesz! :)
biztosan a Te utad is jó lesz, Barátokkal mindig jó együtt lenni! :) Jó hétvégét!

"Jah, és még annyit, engem is sokáig zavartak a biciklisek, meg a motorosok, meg a gyalogosok, meg a többi autós. Aztán megtanultam vezetni. "

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás

nah...
tegnap elmentem arra Ravazd feléje, Tényõre már nem jutottam el - talán ha végig fel lett volna festve a pálya.........
de az a "CSAPJAD!" :D na azon jót mulattam,
holnap 9 körül indulok, ha valaki csatlakozna annak lehet h örülnék!:)

Dokumentáltam :D
Feltöltött kép

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

Sziasztok! Szerettem volna elmenni veletek a kõrishegyre,de nemtudok.Baráti társaságal 3napra velembe megyünk.Mkinek kivánok szép napos idõtt,és jó tekerést.:D:D:D

Köszönjük, remélem lesz! :)
biztosan a Te utad is jó lesz, Barátokkal mindig jó együtt lenni! :) Jó hétvégét!

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Emberek,
keresek shimano mtb integrált hajtómûhöz hézagolo gyûrûket 2,5mm szélesek és 2 db kellene.
Ha valakinek van elfekvõben ,mert nem kellett mind a 3,és megszánna azt megköszönném..

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

sziasztok!

mostanság költöztem Mosonmagyaróvárra, s még nemigazán vagyok tisztában a helyi viszonyokkal bringás boltokat illetõen.. 140et moccanó járgányomba kereket szeretnék fûzetni, s tanácsot kérnék Tõletek, hogy Gyõrben, esetleg Móváron melyik üzletet ajánlanátok.

válaszaitokat elõre is köszönöm!

Lelkesék, vagy a Peppéék
langferi alias SzomjasFeri
Lazán, faszán, igazán!
http://piacter.bikem...500&ppuser=2602

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Sziasztok! Szerettem volna elmenni veletek a kõrishegyre,de nemtudok.Baráti társaságal 3napra velembe megyünk.Mkinek kivánok szép napos idõtt,és jó tekerést.:D:D:D

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

sziasztok!

mostanság költöztem Mosonmagyaróvárra, s még nemigazán vagyok tisztában a helyi viszonyokkal bringás boltokat illetõen.. 140et moccanó járgányomba kereket szeretnék fûzetni, s tanácsot kérnék Tõletek, hogy Gyõrben, esetleg Móváron melyik üzletet ajánlanátok.

Én a lelkeskerékpárnál fûzettem Gyõrben,kb 2-3 hónapjára volt még egy ingyenes korrekciós centírozás,a célnak megfelel.Merem ajánlani õket.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
sziasztok!

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Vízes idõben való bringázással kapcsolatban!
Mindenkinek van véleménye, tiszeteletben tartom azokét akik nem ugy vélekednek ahogy én!
A méregdrága bringát speciál nem egy szezonra vettem, hanem ameddig megy, illetve ki nem cserélem ezt meg azt. Amatõr szinten ritka az a szponzor aki kicseréli az elkopott, szétrohadt alkatrészeket, ezáltal muszáj mélyen a saját zsebbe nyúlni.
Volt részem vízes idõben tekerni,/szerintem mindenkinek/ volt olyan ami örök élmény marad, ettõl függetlenül nem az én világom. Fõleg utána a bringa takarítása mondhatni full generál, ezt utálom a legjobban!
Az tény, hogy esõs idõben való kerékpározás jobban igénybe veszi a kopó alkatrészeket, rozsda is keletkezhet azáltal az élettartam lényegesen lecsökken/persze ez a takarítási kedvtõl is függ/.
További jó tekerést mindenkinek, ki esõben ki napsütésben:)

Jazzos

Jazzos

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
Hallom a hétvégi idõfutamon volt egy szép kulcscsont törés is. Idõfutamos versenyen ha az ember gyorsan tud menni, akkor elég gáz a csúszós út. Az én bal hüvelykujjam már szenvedett bringásbalesetet, így sokkal nehezebben tudok azóta számítógépeket szerelni, ami a munkám. Szóval egyszer élünk, persze, de azért ésszel kéne...
Plusz nem akarok fékváltókarra sem költeni, ha véletlenül leér az egyik kanyarban. Én is áztam már sz**rá többször is, az integrált középcsapágyamon meg is látszott, de szerencsére azt más okból kifolyólag garanciában cserélték. Tegnap is szmötyi volt az úton Bakonygyirót felé, full gané is lett a bringa, nekem ez nem hiányzik.
A versenyt egyénként nagyon sajnálom, hogy kihagytam, ez így van. De ugyanilyen feltételekkel most is kihagynám, ez van.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

ebben a Trekkenõ hõségben (odafigyelsz micsoda poén?:D:D ) egy nyárbucsuztato kõrishegy?nanana?valaki?nanana?:)

vkit nem érdekel egy idei egyedi 8500ös?uj lávláv van..:D
http://www.trekbikes..._blackwhite.jpg

Atika, Atika! :D már megint új biciklin töröd a fejed?? :)
Ez nagyon szép, nem csodálom hogy beleszerettél! De a régi sem csúnya ezt ne feledd! :)

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Egy hosszú túrán más a helyzet, ott adódhat hogy menni kell, de azt akkor úgy tervezi az ember, hogy ez is benne van a pakliban. Ha viszont reggel, induláskor esik akkor eszembe sem jut elindulni. Arról nem is beszélve hogy nem teljesen mindegy hogy 25-30 fokban ázol bõrig vagy alig 10 fokban. Nálam is volt már hogy szakadó esõben kellett hazajönnöm, ha elmegyek valamerre egész napra, vagy többnapos túrára, készülök is rá, de az nem egészem ugyanaz mint elindulni esõben hogy majd lehet nem fog késõbb esni és akkor tök jó lesz... Ebben az esetben pedig errõl van szó, azon a napon ugyanis reggel esett és nem volt még 10 fok sem...
Egyébként teljesen igazad van, mert a biciklit én is jobban féltem mint magamat, bár a 10 fokos elázás már más téma, de nyáron nem az zavar általában hogy vizes leszek, hanem inkább a bicikli állapotváltozása :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
8500-ösbõl vedd csak a vázat és akkor nem kell bringát cserélni, amennyiben ez a váz kapható vázszettként.

Az esõben tekerés nem csak kedv kérdés. Idén voltam egy 9 napos bicajtúrán, az egyik nap 40 km-t mentünk szakadó esõben. Engem annyira nem zavart, szerencsére másnapra a ruhák megszáradtak. De amit a bringa kapott azalatt a 40 km alatt...hátsó agyat szét kellett szedni, bowdeneket pucolni stb. hát még az egyszerû pár10ezer ft-s bicajokon. Szóval a lényeg, hogy az esõben én nem magamat féltem, hanem a drótszamarat :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás

A megszállott bringás, esõre, nedves asztfalra,szélre,nem hivatkozik. Bocsi elnézést, de nekem ez a véleményem.:)

Nekem meg a következõ a véleményem:
Mindenkinek szíve joga eldönteni mikor milyen körülmények között mit akar csinálni.
Személy szerint én sem vagyok "esõbentekerõ" párti, hogy miért? egyszerû a válasz: mert nem érzem jól magam ha rongyá ázok. Ha nem érzem jól magam akkor meg semmit sem ér az egész, ugyanis én is úgy vagyok ezzel hogy akkor és úgy szeretem mûvelni ezt a hobbit amikor és ahogyan jól érzem magam. Ezért hobbi és nem élsport vagy hasonló, mert muszályból nem akarom és nem is fogom csinálni soha.

Aty22

Aty22

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 hozzászólás
Jaja, vasárnap menjünk Kõris-hegyre! :)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

ebben a Trekkenõ hõségben (odafigyelsz micsoda poén?:D:D ) egy nyárbucsuztato kõrishegy?nanana?valaki?nanana?:)

vkit nem érdekel egy idei egyedi 8500ös?uj lávláv van..:D
http://www.trekbikes..._blackwhite.jpg

Hy
Mikor akarsz menni?
Vasárnapra elvileg jó idõt mond, és lehet én is ráérek.