Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Köszi az infót! Igen, régen is ott volt a városban az egyik legjobb fagyi; örömmel olvasom, hogy még mindig érdemes benézni oda! ;)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
10 éve tekergetek terepen, még egyszer sem állítottak meg, hogy mit keresek ott bringával. Értelemszerûen, ha gyalogost látsz lassíts le. Arra viszont készülj, hogy jó idõ esetén az erdõ alsó részén kimondottan sok a túrázó. A Hotel Lõvértõl meg kb. 300 méterre van a Balogh fagyizó, oda menj be, a városban ott a legjobb fagyi. A hosszú sorról könnyû felismerni :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Sziasztok!
Sopronban mennyire veszik szigorúan a montisokat a Lövér Hotel és környékén található erdei utakon?
Errefelé nõttem fel és 6-7 éve még heti többször jártam ki futni terepen a 1-2-3-4 és 5-ös pályákon; szóval, jól ismerem a környéket, csak épp jó 3 éve nem jártam már ott, bicajjal pedig még soha. Nagyon szeretnék viszont tekerni arrafelé egyet és egy jó 1500-2000 méter mászást gyûjteni pár óra alatt - mert tudom, hogy lehet. :)
Rendszeres gyalogos túrázó is vagyok, az ország sok-sok részét bejártam már párommal és nem tervezek vad lejtõzéseket; csak egy jó kis kikapcsolódós könnyed edzést. ;)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Évek és a rutin:cool2::D

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

Lacinak tuti lesz 5lete.
Biztos vmi szülinap lesz :D:D:D:D

mindig eltalálod... :D

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Lacinak tuti lesz 5lete.
Biztos vmi szülinap lesz :D:D:D:D

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Siralmas az állapot!

kitárgyaltuk már egymás teljes magánéletét, de megoldást még nem találtunk...
Teke, van ötleted? :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

melyik távra készülsz?

hogy egyszerûbb legyen a dolog, Kela, Dave, meg köztem folyik épp a diskurzus, h. hgoyan is tudnánk lejutni Várpalotára..
szóval kb káosz.
ha úgy alakul, hogy Csesznek, akkor pályabejáráson tapasztaltakat alapul véve talán megpróbálkoznék a 70nel. aztán lehet sírás lenne a vége, de ha sosem próbálkozok..
Neked melyik lenne szimpatikusabb?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

De miért szombat...??? :(

Vasárnap hajnalban/reggel megyek középtávot bejárni. Kis segítséget kérnék a pályabejáróktól!

1., rögtön a legelején... a közptáv kék szakasza hol csatlakozik be a rövidtáv sárgájába?
2., Rézbükk árok alja és a Boroszlán között in kell közlekedni? Remélem nem az aszfalton! Van ott lent vmi út a fõúttal párhuzamosan?!

Válaszokat elõre is köszönöm!!!

1. ha elindulsz vinyérõl az aszfalton ne a sorompónál kanyarodj el balra hanem a következõ keresztezõdésnél, elhaladsz egy épület mellett /bal oldalon lesz/ majd kicsit emelkedik az út pár km t tekersz, majd lesz balra egy letörés egynyomsávos ezen kell legurulni és egybõl a sárgára érsz vissza.
2.
ha lecsorogsz a rézbükin elindulsz aszfalton bakonybél felé, majd jobbra lesz egy fahíd azon átgurulsz majd szembe fel egy bitang emelkedõn az elágazásoknál balra tartassz, majd bakonybélbe fogsz érni , visszafelé pedig a patakparton megy az út/egynyomsávos/, pár helyen le kell szállni, kivéve ha tudsz triálozni :)

tekeyagd

tekeyagd

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

nohát úgy néz ki, hogy a várpalotai túra helyett a cseszneki no motor rally-t célzom meg. valahogy nem érzem magamban az erõt a szombat hajnali 4órai keléshez..
valaki tervezi még a cseszneki mókát?

melyik távra készülsz?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
nohát úgy néz ki, hogy a várpalotai túra helyett a cseszneki no motor rally-t célzom meg. valahogy nem érzem magamban az erõt a szombat hajnali 4órai keléshez..
valaki tervezi még a cseszneki mókát?

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

T

De miért szombat...??? :(

Vasárnap hajnalban/reggel megyek középtávot bejárni. Kis segítséget kérnék a pályabejáróktól!

1., rögtön a legelején... a közptáv kék szakasza hol csatlakozik be a rövidtáv sárgájába?
2., Rézbükk árok alja és a Boroszlán között in kell közlekedni? Remélem nem az aszfalton! Van ott lent vmi út a fõúttal párhuzamosan?!

Válaszokat elõre is köszönöm!!!
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

milyen bakonyi tt??? mi ez?

T

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

én megyek, talán autóval. sajnos nem tudom biztosra mondani, még ki kell énekelnem apám szájából a kulcsot.. ha van esetleg más lehetõségetek, akkor inkább arra építsetek. ha nincs és megadod a számod, felhívlak amint tudok biztosat.

milyen bakonyi tt??? mi ez?
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

ha valaki menne hétvégén a bakonyi tt-re és van nála 2 hely a kocsiban + bringák a,,kor írjon pls.... természetes benzinköltségbe beszállnánk..

én megyek, talán autóval. sajnos nem tudom biztosra mondani, még ki kell énekelnem apám szájából a kulcsot.. ha van esetleg más lehetõségetek, akkor inkább arra építsetek. ha nincs és megadod a számod, felhívlak amint tudok biztosat.

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

Pro
Tavaly is ez volt a középtáv nem?

Nem egészen, de nagyjából ja.. Benne van pluszban a hosszú távos csiki-csuki rész a patak partján (amin most is végigmentünk, ha megnézed a térképet közelrõl :)), plusz a defekt miatt kihagyott rész, amit írtam. Az egy jó kis emelkedõ, meg lejtõ a szembe hegyre, ami felmegy ugyanott, ahol a csiki-csuki véget ér és lejön Bakonybélnél. De ha erre is felmentünk volna, sosem érjük utol a többieket :)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Pro
Tavaly is ez volt a középtáv nem?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Így már világos thx,
a rajzon 68-85 között lévõ "bucka" melyik emelkedõ? /gic-spátka, vagy pannonhalma-nem tudom merre gurultatok haza/

Prompt

Prompt

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
A telefonom gps-e inkább a helymeghatározást szolgálja, szóval a függõleges pozíció mérésében nem a legpontosabb.. Valószínû ettõl lehet. Mikor síkon megyek, akkor is ingadozó szintrajzot csinál (na nem hegyeket rajzol, csak 1-2 méteres ingadozás látható), viszont pl. hidakat meg "észre" sem vesz :) Ilyen, viszonylag nagy szintkülönbségnél meg már ennyi különbség összejön. Szóval az eredmény meglehetõsen tájékoztató jellegû :) (de gondolom mivel lefelé is annyit téved mint felfelé, a végeredmény nagyjából stimmel)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ha valaki menne hétvégén a bakonyi tt-re és van nála 2 hely a kocsiban + bringák a,,kor írjon pls.... természetes benzinköltségbe beszállnánk..