Sziasztok!Jó volt ma a tekerés?Volt erõs szeletek?
Szia!
Én nagyon élveztem a mai napot!
Reggel tök egyedül indultam le Vinyére, a szabadhegyi állomáson szállt fe legy meridás srác, úgyhogy így már ketten voltunk. Vonat tetû lassan leért Vinyére, onnan a baszott hideg miatt elég nagy lendülettel el is indultunk fel a Hódosér meleltt a sárgán. Közben kaptam Merida Ninety-Six tesztelési lehetõséget, amit ezúton is köszönök Zolinak! Nem mentünk el teljesen fel a Kõrösig, hanem a Rézbükk árok felé lecsapattunk a bakonybéli útra, ott õ felment a Királykapú irányába, én pedig fel a Középsõ-Hajagra.
Hajagról vissza Bbél és onnan fel az aszfaltoson a Kõrisre. Kõrisrõl már épp csapattam lefelé a piroson, mikor vmi srác utánnam kiabált, hogy "nem te vagy a Taki?!". Na mondom meglesznek itt az emberek, óraátállás ide vagy oda:D Vissza a kilátóhoz és onnan a kéken lementünk az aszfaltos részre, majd onnan Porva, majd Porva-Csesznek felé, ahol véget is ért a túra, részemrõl 82,7 km-nél:) Vinyén még Zoli is csatlakozott a kis csapathoz, õ is kb 88 km körüli távot ment...
Mof közben meg gondolt egyet Porva elõtt, hogy nem jó a kormánya dölésszöge és menetközben állított rajta
Mof! Fejed remélem már jól van!
Ja és igen, volt erõs szél, fõleg a Hajag és Bbél közötti szakaszon...
http://imagerz.com/Q...UtvAwJVUF5OEQVR