Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2010. május 08. - 10:10
Írta 2010. május 08. - 09:10
Írta 2010. május 07. - 20:09
Sopronban mennyire veszik szigorúan a montisokat a Lövér Hotel és környékén található erdei utakon?
Errefelé nõttem fel és 6-7 éve még heti többször jártam ki futni terepen a 1-2-3-4 és 5-ös pályákon; szóval, jól ismerem a környéket, csak épp jó 3 éve nem jártam már ott, bicajjal pedig még soha. Nagyon szeretnék viszont tekerni arrafelé egyet és egy jó 1500-2000 méter mászást gyûjteni pár óra alatt - mert tudom, hogy lehet.
Rendszeres gyalogos túrázó is vagyok, az ország sok-sok részét bejártam már párommal és nem tervezek vad lejtõzéseket; csak egy jó kis kikapcsolódós könnyed edzést.
Írta 2010. május 07. - 12:44
Írta 2010. május 07. - 12:07
Írta 2010. május 07. - 11:54
Írta 2010. május 06. - 23:35
kitárgyaltuk már egymás teljes magánéletét, de megoldást még nem találtunk...
Teke, van ötleted?
Írta 2010. május 06. - 23:27
melyik távra készülsz?
hogy egyszerûbb legyen a dolog, Kela, Dave, meg köztem folyik épp a diskurzus, h. hgoyan is tudnánk lejutni Várpalotára..
szóval kb káosz.
ha úgy alakul, hogy Csesznek, akkor pályabejáráson tapasztaltakat alapul véve talán megpróbálkoznék a 70nel. aztán lehet sírás lenne a vége, de ha sosem próbálkozok..
Neked melyik lenne szimpatikusabb?
Írta 2010. május 06. - 23:19
De miért szombat...???
Vasárnap hajnalban/reggel megyek középtávot bejárni. Kis segítséget kérnék a pályabejáróktól!
1., rögtön a legelején... a közptáv kék szakasza hol csatlakozik be a rövidtáv sárgájába?
2., Rézbükk árok alja és a Boroszlán között in kell közlekedni? Remélem nem az aszfalton! Van ott lent vmi út a fõúttal párhuzamosan?!
Válaszokat elõre is köszönöm!!!
1. ha elindulsz vinyérõl az aszfalton ne a sorompónál kanyarodj el balra hanem a következõ keresztezõdésnél, elhaladsz egy épület mellett /bal oldalon lesz/ majd kicsit emelkedik az út pár km t tekersz, majd lesz balra egy letörés egynyomsávos ezen kell legurulni és egybõl a sárgára érsz vissza.
2.
ha lecsorogsz a rézbükin elindulsz aszfalton bakonybél felé, majd jobbra lesz egy fahíd azon átgurulsz majd szembe fel egy bitang emelkedõn az elágazásoknál balra tartassz, majd bakonybélbe fogsz érni , visszafelé pedig a patakparton megy az út/egynyomsávos/, pár helyen le kell szállni, kivéve ha tudsz triálozni
Írta 2010. május 06. - 23:16
nohát úgy néz ki, hogy a várpalotai túra helyett a cseszneki no motor rally-t célzom meg. valahogy nem érzem magamban az erõt a szombat hajnali 4órai keléshez..
valaki tervezi még a cseszneki mókát?
melyik távra készülsz?
Írta 2010. május 06. - 21:33
valaki tervezi még a cseszneki mókát?
Írta 2010. május 05. - 21:22
De miért szombat...???
Vasárnap hajnalban/reggel megyek középtávot bejárni. Kis segítséget kérnék a pályabejáróktól!
1., rögtön a legelején... a közptáv kék szakasza hol csatlakozik be a rövidtáv sárgájába?
2., Rézbükk árok alja és a Boroszlán között in kell közlekedni? Remélem nem az aszfalton! Van ott lent vmi út a fõúttal párhuzamosan?!
Válaszokat elõre is köszönöm!!!
'06 GT Avalanche 3.0 Disc
Írta 2010. május 04. - 22:14
Írta 2010. május 04. - 22:07
én megyek, talán autóval. sajnos nem tudom biztosra mondani, még ki kell énekelnem apám szájából a kulcsot.. ha van esetleg más lehetõségetek, akkor inkább arra építsetek. ha nincs és megadod a számod, felhívlak amint tudok biztosat.
milyen bakonyi tt??? mi ez?
'06 GT Avalanche 3.0 Disc
Írta 2010. május 04. - 21:57
ha valaki menne hétvégén a bakonyi tt-re és van nála 2 hely a kocsiban + bringák a,,kor írjon pls.... természetes benzinköltségbe beszállnánk..
én megyek, talán autóval. sajnos nem tudom biztosra mondani, még ki kell énekelnem apám szájából a kulcsot.. ha van esetleg más lehetõségetek, akkor inkább arra építsetek. ha nincs és megadod a számod, felhívlak amint tudok biztosat.
Írta 2010. május 04. - 09:12
Pro
Tavaly is ez volt a középtáv nem?
Nem egészen, de nagyjából ja.. Benne van pluszban a hosszú távos csiki-csuki rész a patak partján (amin most is végigmentünk, ha megnézed a térképet közelrõl ), plusz a defekt miatt kihagyott rész, amit írtam. Az egy jó kis emelkedõ, meg lejtõ a szembe hegyre, ami felmegy ugyanott, ahol a csiki-csuki véget ér és lejön Bakonybélnél. De ha erre is felmentünk volna, sosem érjük utol a többieket
Írta 2010. május 04. - 08:15
Írta 2010. május 03. - 22:23
a rajzon 68-85 között lévõ "bucka" melyik emelkedõ? /gic-spátka, vagy pannonhalma-nem tudom merre gurultatok haza/