Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Posted 2010. June 07. - 13:19
Posted 2010. June 06. - 16:31
Erdõbényén kerékpáros fesztivált szerveznek, az egyik szervezõ nem éri el a soproniakat.Ha van közületek olyan, aki bringapólózik, vagy ismer ilyet, legyen szíves hívja fel a figyelmét erre!
A szervezõ elérhetõ a ago.pignitzky@gmail.com címen.
Egyéb infó a rendezvényrõl: Rendezv
ThX!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2010. June 01. - 12:46
Nem is tûnik úgy, hogy mostanában normálisan járható lenne az erdõ :S
Posted 2010. May 30. - 18:35
Posted 2010. May 29. - 18:17
Posted 2010. May 29. - 09:13
kimennék Vinyére megnézni mit mûvelt a vihar a maraton középtávjával. valaki még esetleg?
Majd kérnék helyzetjelentést!
Szilvásra akkor senki???
'06 GT Avalanche 3.0 Disc
Posted 2010. May 28. - 17:40
Posted 2010. May 26. - 14:12
Posted 2010. May 24. - 12:27
Nálam tervben van!
Bence
Posted 2010. May 18. - 17:24
Lesz egyáltalán gázló?Sehol nem látom hírdetve!Egyébként engem is érdekel!
Lesz. Itt vannak infók!
www.gazlo.eu
http://forum.bikemag...67/index21.html
Posted 2010. May 18. - 08:16
Nálam tervben van!
Bence
Lesz egyáltalán gázló?Sehol nem látom hírdetve!Egyébként engem is érdekel!
Posted 2010. May 16. - 00:42
Posted 2010. May 13. - 16:29
külsõ koli 18ezerért nem játszik nyáron (havonta)? egész kultúrált a hely, nagy a szoba, van zárt bicó tároló, ahol még külön lakatolni is tudsz, ha akarsz, a net is olcsó.
én itt tengetem mindennapjaimat, mondjuk van 1 hátránya, ha a vasútra néz a szoba akkor a buszok és autók miatt elég hangos, ha a másik oldalra, akkor égeti a nap az ablakon át a szobát. de vállalható szerintem simán.
Posted 2010. May 13. - 16:22
Mostanában megtetszettek sokoróalja erdõs útvonalai. Akik szeretnek erre tekerni és nem teljesen magányos farkasok azok szoljanak ha kell egy útitárs.
Üdv: Balázs.
Posted 2010. May 12. - 09:03
Ha valaki tud ilyet, ne habozzon szólni! május 31-június 1-tõl költözhetõ érdekel! köszi!
Posted 2010. May 11. - 00:19
Tehát akkor a sorompó után egybõl az elsõ lehetõségnél balra, nem pedig a másodikon, amerre mentem...
A másodikat viszont fullra nem értem... Ezek szerint fel kell menni a Királykapu felé és onnan le?! Középtávon?! No mindegy... Legközelebb megpróbálom erre az útvonalat...
Szia!
Két hete jártuk be a közép távot, bár az utolsó 10kilóméteren elvesztette a jelet a gps-em a pálya valahogy így alakul:
Mountain biking Workout | Endomondo
Remélem segít!
Posted 2010. May 10. - 22:13
Az az emelkedõ Z+ turista út. Talán így könnyebb lesz.
Köszönöm!!!
Posted 2010. May 10. - 20:45
A másodikat viszont fullra nem értem... Ezek szerint fel kell menni a Királykapu felé és onnan le?! Középtávon?! No mindegy... Legközelebb megpróbálom erre az útvonalat...
Megpróbálom érthetõbben, rézbükkin le, aszfalton bakonybél felé, majd jobbra be a hídon, a hídon stop. nem kell a mûúton továbbtekerni a királykapu felé , hanem a híddal szembe lesz egy kétnyomsávos böszme meredek /olyan mint egy sirató fal/emelkedõ , no erre kell menni. kezdetben emelkedik, utána nagyjából sík lesz, majd egy kemény lejtõ elég nagy kövekkel. bakonybélbe fogsz érni ha jó úton haladtál.
Egyébként nekem a táv 59,29km lett.
Az az emelkedõ Z+ turista út. Talán így könnyebb lesz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. May 10. - 20:39
Megpróbálom érthetõbben, rézbükkin le, aszfalton bakonybél felé, majd jobbra be a hídon, a hídon stop. nem kell a mûúton továbbtekerni a királykapu felé , hanem a híddal szembe lesz egy kétnyomsávos böszme meredek /olyan mint egy sirató fal/emelkedõ , no erre kell menni. kezdetben emelkedik, utána nagyjából sík lesz, majd egy kemény lejtõ elég nagy kövekkel. bakonybélbe fogsz érni ha jó úton haladtál.
Egyébként nekem a táv 59,29km lett.
Tervezi vki hogy részt vesz az idei gázlón?
Posted 2010. May 10. - 17:16
1. ha elindulsz vinyérõl az aszfalton ne a sorompónál kanyarodj el balra hanem a következõ keresztezõdésnél, elhaladsz egy épület mellett /bal oldalon lesz/ majd kicsit emelkedik az út pár km t tekersz, majd lesz balra egy letörés egynyomsávos ezen kell legurulni és egybõl a sárgára érsz vissza.
2.
ha lecsorogsz a rézbükin elindulsz aszfalton bakonybél felé, majd jobbra lesz egy fahíd azon átgurulsz majd szembe fel egy bitang emelkedõn az elágazásoknál balra tartassz, majd bakonybélbe fogsz érni , visszafelé pedig a patakparton megy az út/egynyomsávos/, pár helyen le kell szállni, kivéve ha tudsz triálozni
Tehát akkor a sorompó után egybõl az elsõ lehetõségnél balra, nem pedig a másodikon, amerre mentem...
Meg a versenyig kicsit visszamehetne a Cuha... Tegnap reggel egy csöppet szarrá áztam... 52 km és 2ó 40p lett ez a Királykapu nélküli középtáv a hódoséri kerülõvel... Egyelõre nem jó... :/