Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Please log in to reply
2481 replies to this topic

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
késõ délután/kora este Gyõrújbarát felé valaki?

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Üdv!

Erdõbényén kerékpáros fesztivált szerveznek, az egyik szervezõ nem éri el a soproniakat.Ha van közületek olyan, aki bringapólózik, vagy ismer ilyet, legyen szíves hívja fel a figyelmét erre!
A szervezõ elérhetõ a ago.pignitzky@gmail.com címen.

Egyéb infó a rendezvényrõl: Rendezv

ThX!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Lánc, hajtómû, bowdenek, csapágyak stb.. is küszködtek, gondolom :D

Nem is tûnik úgy, hogy mostanában normálisan járható lenne az erdõ :S

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
csak egy Gyõrújbarátra futotta.. járható volt, de azért küszködtem néhol..

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Jópár helyen tolós lett.

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

kimennék Vinyére megnézni mit mûvelt a vihar a maraton középtávjával. valaki még esetleg?

Majd kérnék helyzetjelentést! :)

Szilvásra akkor senki???
'09 GT Avalanche 1.0 Disc
'06 GT Avalanche 3.0 Disc

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
kimennék Vinyére megnézni mit mûvelt a vihar a maraton középtávjával. valaki még esetleg?

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Szilvásváradra nem jön/megy vki a hétvégén?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ugy néz ki én indulok, de korán kell indulnom mert délután programom van:)

Nálam tervben van!

Bence

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Lesz egyáltalán gázló?Sehol nem látom hírdetve!Egyébként engem is érdekel!

Lesz. Itt vannak infók!
www.gazlo.eu
http://forum.bikemag...67/index21.html
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

laci1000

laci1000

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Nálam tervben van!

Bence

Lesz egyáltalán gázló?Sehol nem látom hírdetve!Egyébként engem is érdekel!

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Tervezi vki hogy részt vesz az idei gázlón?

Nálam tervben van!

Bence

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Dave!
külsõ koli 18ezerért nem játszik nyáron (havonta)? egész kultúrált a hely, nagy a szoba, van zárt bicó tároló, ahol még külön lakatolni is tudsz, ha akarsz, a net is olcsó.
én itt tengetem mindennapjaimat, mondjuk van 1 hátránya, ha a vasútra néz a szoba akkor a buszok és autók miatt elég hangos, ha a másik oldalra, akkor égeti a nap az ablakon át a szobát. de vállalható szerintem simán.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Hali!

Mostanában megtetszettek sokoróalja erdõs útvonalai. Akik szeretnek erre tekerni és nem teljesen magányos farkasok azok szoljanak ha kell egy útitárs.

Üdv: Balázs.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Gyõrben albérletet keresek, szolid árú, de igényes helyre van szükségem, külön szobával, ahol elférek két bringával...
Ha valaki tud ilyet, ne habozzon szólni! május 31-június 1-tõl költözhetõ érdekel! köszi!

dualos

dualos

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Tehát akkor a sorompó után egybõl az elsõ lehetõségnél balra, nem pedig a másodikon, amerre mentem...

A másodikat viszont fullra nem értem... Ezek szerint fel kell menni a Királykapu felé és onnan le?! Középtávon?! No mindegy... Legközelebb megpróbálom erre az útvonalat...

Szia!

Két hete jártuk be a közép távot, bár az utolsó 10kilóméteren elvesztette a jelet a gps-em a pálya valahogy így alakul:
Mountain biking Workout | Endomondo
Remélem segít!

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Az az emelkedõ Z+ turista út. Talán így könnyebb lesz.

Köszönöm!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A másodikat viszont fullra nem értem... Ezek szerint fel kell menni a Királykapu felé és onnan le?! Középtávon?! No mindegy... Legközelebb megpróbálom erre az útvonalat...

Megpróbálom érthetõbben, rézbükkin le, aszfalton bakonybél felé, majd jobbra be a hídon, a hídon stop. nem kell a mûúton továbbtekerni a királykapu felé , hanem a híddal szembe lesz egy kétnyomsávos böszme meredek /olyan mint egy sirató fal/emelkedõ , no erre kell menni. kezdetben emelkedik, utána nagyjából sík lesz, majd egy kemény lejtõ elég nagy kövekkel. bakonybélbe fogsz érni ha jó úton haladtál.
Egyébként nekem a táv 59,29km lett.

Az az emelkedõ Z+ turista út. Talán így könnyebb lesz.

A sebesség mindent megold.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Megpróbálom érthetõbben, rézbükkin le, aszfalton bakonybél felé, majd jobbra be a hídon, a hídon stop. nem kell a mûúton továbbtekerni a királykapu felé , hanem a híddal szembe lesz egy kétnyomsávos böszme meredek /olyan mint egy sirató fal/emelkedõ , no erre kell menni. kezdetben emelkedik, utána nagyjából sík lesz, majd egy kemény lejtõ elég nagy kövekkel. bakonybélbe fogsz érni ha jó úton haladtál.
Egyébként nekem a táv 59,29km lett.

Tervezi vki hogy részt vesz az idei gázlón?

Taki85

Taki85

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

1. ha elindulsz vinyérõl az aszfalton ne a sorompónál kanyarodj el balra hanem a következõ keresztezõdésnél, elhaladsz egy épület mellett /bal oldalon lesz/ majd kicsit emelkedik az út pár km t tekersz, majd lesz balra egy letörés egynyomsávos ezen kell legurulni és egybõl a sárgára érsz vissza.
2.
ha lecsorogsz a rézbükin elindulsz aszfalton bakonybél felé, majd jobbra lesz egy fahíd azon átgurulsz majd szembe fel egy bitang emelkedõn az elágazásoknál balra tartassz, majd bakonybélbe fogsz érni , visszafelé pedig a patakparton megy az út/egynyomsávos/, pár helyen le kell szállni, kivéve ha tudsz triálozni :)

Tehát akkor a sorompó után egybõl az elsõ lehetõségnél balra, nem pedig a másodikon, amerre mentem...

Meg a versenyig kicsit visszamehetne a Cuha... Tegnap reggel egy csöppet szarrá áztam... 52 km és 2ó 40p lett ez a Királykapu nélküli középtáv a hódoséri kerülõvel... Egyelõre nem jó... :/