Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2010. szeptember 30. - 06:43
Írta 2010. szeptember 29. - 21:56
A símaszk jó megoldás. Ha hidegben akartok tekerni, akkor érdemes beszerezni egyet, nekem bevált az meg hogy ki kit szól... többnyire semmit, vagy csodálkoznak és azért nem jutnak szóhoz, vagy nem mernek megszólalni.
Én beszereztem téli biciklis ruhát, szépen apránként (mert nem szakadt rám a Nemzeti Bank ) -8 fokban teszteltük a ruházatot, olyan hidegben még nem volt gond (Gyõr-Vinye oda-vissza), csak azt a szabályt kell betartani, hogy csak nagyon rövid idõre szabad megállni, mert amilyen ruhában kényelmesen lehet tekerni, abban ácsorogni nagyon hideg van. Ki kell tapasztalni kinek mennyi ruhára van szüksége, mert az alkati dolog is.
volt az -12 fok is,nem?
Írta 2010. szeptember 29. - 21:03
Én beszereztem téli biciklis ruhát, szépen apránként (mert nem szakadt rám a Nemzeti Bank ) -8 fokban teszteltük a ruházatot, olyan hidegben még nem volt gond (Gyõr-Vinye oda-vissza), csak azt a szabályt kell betartani, hogy csak nagyon rövid idõre szabad megállni, mert amilyen ruhában kényelmesen lehet tekerni, abban ácsorogni nagyon hideg van. Ki kell tapasztalni kinek mennyi ruhára van szüksége, mert az alkati dolog is.
Írta 2010. szeptember 29. - 20:21
hat nem volt tul jo tekerni hol melegem volt, hol faztam. eros szel fujt, a vegen besotetedett es elkezdett szemerkelni. lehet lassan felfuggesztem a hetkoznapi tekereseket.
Én tuléltem a szemerkélést pedig elég buta felhõk voltak.Számítottam zuhéra,de szerencsére nem lett.De a tábor melletti dagonyázás hát hallod !!Még én is meglepõdtem pedig sokat járok arra.Elsõtengelyig elmerültem de a probléma ott kezdödõtt,hogy bele is ragadtam.Keresnem kell valami kerülö utat mert ez ,már irreálisan durva.Szemét faszálítok meg offroad-osok full kicsinálják az utakat
Írta 2010. szeptember 29. - 20:18
mit ertesz akkor terepgumi alatt? egyaltalan nem tekerek jol, ugyhogy ne aggodj... annyit megyek aszfalton, amennyit muszaj.
en abbol indultam ki, hogyha elvoltam sielni (1x eletemben) -10 fokban, akkor miert ne mehetnek ugyanugy cangazni... hat taknyom nyalam egybefolyt utana. ezt a 10 fok alatt cangara nem nagyon ulok dolgot korabban nagyon szigoruan vettem, mert x eve majdnem egy hetig nyomtam az agyat miatta 39-40 fokos lazzal.
talan a maszk megoldast jelentene.
Terepgumi alatt 26*2.10 full rücskös puha gumit értek.Semmi halvány aszfaljellege nincs,meg is van vele a problémám.Annyira sok rajta a rücsök,hogy álltalában mire kiérek barátira teljesen elzsibbad a kezem .Már az is elõfordult,hogy hazafele görcsöt kapott az egyik ujjam.Ezért az elsõt kicsit visszavettem fél aszfalt,terep fajtára.Csak hát terepen meg kéne az elsõ hatása is.
A mai túrám során az erdõben elég csúszos volt a helyzet,gondolom a multkori esõ miatt.Jelölést is sikerült szereznem,hála a félterep jellegü külsömnek(gumi). :)Az egyik kemény lejtõn(ösvényen a tábor mögött)sikerült is megjelölnöm egy akácfát elég rendesen. :)Nem birtam megálni annyira csuszott és hát a fa megállított.Tuléltem esés nélkül de a lábamat mintha egy éhes csajszi karmolta volna szét.Gyönyörü tetkom lett :)Meg is dicsértek érte itthon
Hát ha nyomtad ezmiatt az ágyat akkor tényleg jobb nem játszani vele.Az egészség a legfontosabb.Én a párás,ködös idõben jártam meg mert van egy kis aszmám(elhanyalgolható),de ilyen helyzetben nem fulladás de légzési nehézség már elõfordult.De csak ekkor,pedig meg szoktam magam nyuzni rendesen.Érdekes.Csak akor,és csak a nagyon sûrû ködben.Taknyom nyálam nekem is sokáig egybefolyt,de asszonykámmal varrattam egy maszkot.Mindjárt más lett a helyzet.Végül is annyi volt ám mintha egy sálat az arcodra kötsz,csak ezt gumi fogta.Tudom ajánlani nekem bevált.
Írta 2010. szeptember 29. - 19:01
Írta 2010. szeptember 29. - 11:50
Nem is rossz körtura.Megprobálok jövõ héten összehozni egy kis ráérö idõt,mert kiprobálnám.(Hétfõ,csütörtök v. péntek)De idõmérõt nem tudok menni,mert terepgumikkal elég nehézkes(láttam azt is mész)de majd megprobálom tartani a tempot
mit ertesz akkor terepgumi alatt? egyaltalan nem tekerek jol, ugyhogy ne aggodj... annyit megyek aszfalton, amennyit muszaj.
Ninjanak ?:D Nekem nincsenek manduláim már szerencsére,de tény ami tény itt már be kell öltözni.Probáltam tavaly termocuccba elmenni(amibe pecázni szoktam),nagyon nagyot szívtam.SOHA többet.Mint a csirke a sütõben.Úgy gözöltem a hidegben,hogy bámulok szemekre találtam.Szerinted mire gondolhattak? Biztosan befolyt :)Ugyhogy soha többet.
en abbol indultam ki, hogyha elvoltam sielni (1x eletemben) -10 fokban, akkor miert ne mehetnek ugyanugy cangazni... hat taknyom nyalam egybefolyt utana. ezt a 10 fok alatt cangara nem nagyon ulok dolgot korabban nagyon szigoruan vettem, mert x eve majdnem egy hetig nyomtam az agyat miatta 39-40 fokos lazzal.
talan a maszk megoldast jelentene.
Írta 2010. szeptember 29. - 11:25
hat kb, amikor jo ido van es raerek 10 fok alatt nem nagyon, mert ahhoz megint mas felszereles kellene, es a mandulaim se nagyon birjak (tavaly is tettem kiserletet). de evek ota szemezek a maszkokkal, de meg sose jutottam el odaig, hogy ninjanak oltozzek.
Ninjanak ?:D Nekem nincsenek manduláim már szerencsére,de tény ami tény itt már be kell öltözni.Probáltam tavaly termocuccba elmenni(amibe pecázni szoktam),nagyon nagyot szívtam.SOHA többet.Mint a csirke a sütõben.Úgy gözöltem a hidegben,hogy bámulok szemekre találtam.Szerinted mire gondolhattak? Biztosan befolyt :)Ugyhogy soha többet.
Írta 2010. szeptember 29. - 11:21
jah ilyen koron szoktam tekerni munka utan
Rocket Ron 2.25 Racing Ralph 2.1 by arncht at Garmin Connect - Details
Nem is rossz körtura.Megprobálok jövõ héten összehozni egy kis ráérö idõt,mert kiprobálnám.(Hétfõ,csütörtök v. péntek)De idõmérõt nem tudok menni,mert terepgumikkal elég nehézkes(láttam azt is mész)de majd megprobálom tartani a tempot
Írta 2010. szeptember 29. - 11:20
Írta 2010. szeptember 29. - 11:11
Így hidegekben is szoktál kerekezni?Téli bringázás?Mert ha igen azt hiszem lesznek közös élmények.
Hétvégén is szoktál menni?Vagy mint én " ahogy esik ugy puffan ".
Írta 2010. szeptember 29. - 11:05
Rocket Ron 2.25 Racing Ralph 2.1 by arncht at Garmin Connect - Details
Írta 2010. szeptember 29. - 10:56
Délután megyek megint barátira 13:40 körül valaki?Baumax fõbe..
Írta 2010. szeptember 29. - 10:48
Én elég sokat szoktam járni,de többnyire inkább ebéd után.Vagy mennék este(végülis van lámpa)csak akkor már nem sokmindenkinek van kedve tekerni.Azért ez az idõlehetõség áll rendelkezésemre mert van egy kisbabánk(12hó)és rengeteget kell vele foglalkozni,asszony nem bírja egyedül,és álltalában alvóideje alatt szoktam menni.Mondjuk én terepbringás vagyok,nem tudom szoktál terepezni-e.Ettõl függetlenül ha nyilik rá lehetõségem 17-19 között ,szívesen tekerek veled.(Csak hát ugye az idõ).Este szerintem azért jobb bringázni mert kevés az autós.Igaz mostanában elég hûvösek vannak.
Számomra is elég unalmas a tekerés egyedül de ahogy elnézem,elhallgatom itt a többieket inkább egyedül járnak.
A gépsárkányomat megismered itt a feltett képrõl,kék bukoban szoktam nyomni,fekete batyu a hátamon és többnyire paraszt öltözék.Nincs keret szupercucra.
sotetben nem szoktam tekerni, max ugy, hogy visszaerjek sotetedesre (sisakon van csak villogom). sajna legjobb esetben is 8-17 kozott melozom, igy kb 17.30ra vagyok menetkesz. terepezek en is persze - utalom ha ot percig egy iranyba kell menni egy sik terepen
a dekas "szupercuccok" amugy annyiba kerulnek, mint barmelyik utcai ruha (vagy annyi se): futocuccban szoktam (mez vmi ~1700 penz, hosszumez, gatya, hosszugagya ~4000). a mez a legfontosabb, hogy az izzadsagot elvezesse.
mai nap ~17:30kor indulok az ikva utrol.
Írta 2010. szeptember 29. - 10:33
mostanaban munka utan, 17-19h kozott szoktam tekerni baratin. sajnos sok nem fer bele, mert koran sotetedik, es kesoig dolgozom. mindig szoktam par montis arcot latni, aki szembe jon. van aki visszainteget, van aki nem. innen esetleg vki?
csak azert kerdem, mert eleg unalmas egyedul tekerni, jo lenne ha vki jonne neha. en egy fekete cangaval es bukoval szoktam menni. a mez fekete vagy feher (dekas futocuccok).
Én elég sokat szoktam járni,de többnyire inkább ebéd után.Vagy mennék este(végülis van lámpa)csak akkor már nem sokmindenkinek van kedve tekerni.Azért ez az idõlehetõség áll rendelkezésemre mert van egy kisbabánk(12hó)és rengeteget kell vele foglalkozni,asszony nem bírja egyedül,és álltalában alvóideje alatt szoktam menni.Mondjuk én terepbringás vagyok,nem tudom szoktál terepezni-e.Ettõl függetlenül ha nyilik rá lehetõségem 17-19 között ,szívesen tekerek veled.(Csak hát ugye az idõ).Este szerintem azért jobb bringázni mert kevés az autós.Igaz mostanában elég hûvösek vannak.
Számomra is elég unalmas a tekerés egyedül de ahogy elnézem,elhallgatom itt a többieket inkább egyedül járnak.
A gépsárkányomat megismered itt a feltett képrõl,kék bukoban szoktam nyomni,fekete batyu a hátamon és többnyire paraszt öltözék.Nincs keret szupercucra.
Írta 2010. szeptember 29. - 10:08
csak azert kerdem, mert eleg unalmas egyedul tekerni, jo lenne ha vki jonne neha. en egy fekete cangaval es bukoval szoktam menni. a mez fekete vagy feher (dekas futocuccok).
Írta 2010. szeptember 26. - 23:40
Írta 2010. szeptember 26. - 20:44
Írta 2010. szeptember 25. - 00:37
Írta 2010. szeptember 23. - 19:58
végülis hol rögzítetted, meg hogyan? a fej egyébként a nyak miatt rázkódik nagyon csak a szemünk fókuszálása miatt nem vesszük észre (ez olyan okosan hangzik, de lehet, hogy semmi köze az igazsághoz )
be kéne mostmár szerezni rendes védõfelszerelést, mert jó dolog a bukó, de kevés, ha ilyeneket repülsz.
Van védõfelszerelésem csak a sipcsontvédõ hiányzik.Bico mellett görkorizok is oda kell védõ rendesen.Igaz szét van már strapálva de szotam magammal vinni.Csak az emelkedõknél megutáltam,hogy rámizadt állandoan,azért szoktam le róla.Egy darabig cipeltem magammal aztán lassan elhagytam mert csak plussz és istenigazából nem tudtam kihaszálni.15s-on lejtözés után állandóan levenni nagyon gáz,bár az élet fontosabb.
Az elgondolásod magyon okosan hangzot ,de teljesen igazad van.