Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2481 hozzászólás a témában

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Sokat pihentem az tuti, mivel több mint egy hónapig bicajra se ültem, de amikor 15 fok lett ki kellett mennem- meg is lett az eredménye.
Kösz, próbálok jobbulni:)

Big barátom,jobbulást kívánok.Én is mentem még 5-6 fokban is polo pullover,de tuléltem(többször)is.Lehet sokat pihentél és akkor fázhattál meg;) Mindenesetre igyál sok rumosteát :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
~13.15re ér be a vonatom Gyõrbe, utána eszek egy lángost és irány Gyõrújbarát, Phalma, Vinye, ha erõm/idõm marad, akkor Zircre is lemennék. Valaki?

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Bakker, nem is engem néztél hanem csak a kereket? :)/egyébként fekete-piros dt /
Biztos hogy nem én voltam, mivel dögrováson vagyok,
a hét elején tekertem aztán jól megfáztam, most meg szenvedek még a hangom sincs....

Big barátom,jobbulást kívánok.Én is mentem még 5-6 fokban is polo pullover,de tuléltem(többször)is.Lehet sokat pihentél és akkor fázhattál meg;) Mindenesetre igyál sok rumosteát :D

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Bakker, nem is engem néztél hanem csak a kereket? :)/egyébként fekete-piros dt /
Biztos hogy nem én voltam, mivel dögrováson vagyok,
a hét elején tekertem aztán jól megfáztam, most meg szenvedek még a hangom sincs....

Emil milyen színû kereked van az outiban?
Nem láthattalak délután Gicen?

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Emil milyen színû kereked van az outiban?
Nem láthattalak délután Gicen?

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Szerintem beszéld meg a haverjaiddal akik vesznek bármilyen sportbérletet, hogy a következõt kifizetnéd nekik tempoval, a lóvét ráutalják a számládra aztán
ott költöd el ahol akarod.

Slippy !Elfelejtettem mondani mikor összefutottunk,hogy szolj ám ha ráérsz majd.:D

Mindenkihez szól ez a kérdés.Már korábban többen pedzzegették a téli öltözet témát.Nincs valakinek ötlete,hogy tempo egészségpénztárra hol lehetne ilyen ruhához hozzájutni Gyõr esetleg környékén ???Sokfelé érdeklõdtem már de nem sok sikerrel.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Slippy !Elfelejtettem mondani mikor összefutottunk,hogy szolj ám ha ráérsz majd.:D

Mindenkihez szól ez a kérdés.Már korábban többen pedzzegették a téli öltözet témát.Nincs valakinek ötlete,hogy tempo egészségpénztárra hol lehetne ilyen ruhához hozzájutni Gyõr esetleg környékén ???Sokfelé érdeklõdtem már de nem sok sikerrel.

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás
Eszméletlen jók a baráti erdei utak ajánlom mindenkinek.Igaz vastagon falevelesek és csúsznak is,de a látvány és az élmény önmagáért beszél.Voltam ma is egy körtúrán,ilyen király idõben nem lehet kihagyni.Mindenki tekerjen ameddig ilyen az idõ-ezt tudom csak mondani.Összefutottam két tök jó fej sráccal,akik csatlakoztak hozzám és szerintem elég jól bõvült az élménytáruk a körtúra során.Lehetséges jönnek legközelebb is.Meg persze belefutottunk komoly mountisokba is,csak azt nem tudom miért voltak annyira komolyak.Ilyen jó idõben csak hepi lehet a túrázás.Hétvégére is jó idõt igérnek,ugyhogy jó turázás akik bakonyba mennek.:D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Még mindig várom a jelentkezõket a szombati bakony túrára... Indulás reggel 8-9 ora tájt, az érkezés pedig függ a körülményektõl és az útvonaltól , ami egyébként még nem tisztázott, ezért várom a javaslatokat utvonalterveket. :)

változott a programom, így esélyes, hogy csatlakozok hozzátok. mostanság nem volt idõm tekerni, szóval eléggé le vagyok pukkanva.. kicsit kisebb kört mennék mint amit Ati írt. mondjuk egy olyat, hogy: Vinye, Kõris, Borzavár, Zirc, Vinye.

nyehh.. mégsem jó a holnap. nagyon szorítok, hogy vasárnap normális legyen az idõ..

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Vasárnap tuti szar idõ lesz.

Szombatot még nem tudom, de ha megyek,akkor az útvonalam megvan amit már írtam.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Most már szinte biztos hogy eddig 3-an megyünk holnap Bakonyba (feltéve ha nem csatlakoznak még addig hozzánk ;). ) méghozzá a 8: 50-es vonattal. Az útiterv még mindig nem végleges szoval akinek van jo utvonalterve az szoljon! :)
Addig is várom a jelentkezõket és Ati46 válaszát miután aludt rá egyet. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
és esetleg vasárnap..? hátha nem b@szódik el az idõ.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Én erõsen gondolkodom egy szombati Bakonyon.
Vinye-Kõris-Királykapu-Bakonybél-Kõris-Porva-Vinye.
De még alszom rá :D:D

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Még mindig várom a jelentkezõket a szombati bakony túrára... Indulás reggel 8-9 ora tájt, az érkezés pedig függ a körülményektõl és az útvonaltól , ami egyébként még nem tisztázott, ezért várom a javaslatokat utvonalterveket. :)

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Vinyérõl indultunk, Hajagra.
Egész jó idõ volt, útközbe begyûjtöttem még 2db geoládát.
Hajagról lefelé vmi kivágta a hátsó gumim, durrdefekt, 39,4km\hnál.
Egy kis szerviz, és kb 1,5bar nyomással teljesítettem a hátralévõ távot, mert a belsõ ki akart fordulni a szakadásnál.
Hajagnál csináltam csak pár képet a lokátor bázisnál.

Balázs v8

Balázs v8

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Milyen volt? Képek készültek??

Erre én is kíváncsi lennék :D Mivel ha jo idõ lesz addig akkor tervbe lenne nekem is egy bakonyi túra szombaton! Aki akar és tud csatlakozni az szoljon nyugodtan... ( Én szóltam!! :D )

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

Holnap Bakony.
Én szóltam :D:D

Milyen volt? Képek készültek??

norok999

norok999

vendég

• fórumtag
  • 246 hozzászólás

3. lettem az 1. soproni Alleycat-en! :)

Gratulálok

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
3. lettem az 1. soproni Alleycat-en! :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Holnap (vasárnap) 19.00-tól Alleycat verseny lesz Sopronban.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"