Kösz, próbálok jobbulni:)
Big barátom,jobbulást kívánok.Én is mentem még 5-6 fokban is polo pullover,de tuléltem(többször)is.Lehet sokat pihentél és akkor fázhattál meg;) Mindenesetre igyál sok rumosteát
Big barátom,jobbulást kívánok.Én is mentem még 5-6 fokban is polo pullover,de tuléltem(többször)is.Lehet sokat pihentél és akkor fázhattál meg;) Mindenesetre igyál sok rumosteát
Bakker, nem is engem néztél hanem csak a kereket? :)/egyébként fekete-piros dt /
Biztos hogy nem én voltam, mivel dögrováson vagyok,
a hét elején tekertem aztán jól megfáztam, most meg szenvedek még a hangom sincs....
Emil milyen színû kereked van az outiban?
Nem láthattalak délután Gicen?
Slippy !Elfelejtettem mondani mikor összefutottunk,hogy szolj ám ha ráérsz majd.
Mindenkihez szól ez a kérdés.Már korábban többen pedzzegették a téli öltözet témát.Nincs valakinek ötlete,hogy tempo egészségpénztárra hol lehetne ilyen ruhához hozzájutni Gyõr esetleg környékén ???Sokfelé érdeklõdtem már de nem sok sikerrel.
Még mindig várom a jelentkezõket a szombati bakony túrára... Indulás reggel 8-9 ora tájt, az érkezés pedig függ a körülményektõl és az útvonaltól , ami egyébként még nem tisztázott, ezért várom a javaslatokat utvonalterveket.
Milyen volt? Képek készültek??