+1 gyori bringas. tobbnyire a sokoroban tekerek mert lakhelyemhez kozel van...
no aszfalt - homokos talaj 4ever:)
Leon
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Started by
kela
, 2006. March 27. 21:01
Posted 2006. June 29. - 16:04
Posted 2006. June 29. - 12:20
Posted 2006. June 12. - 12:43
Posted 2006. June 10. - 18:28
Posted 2006. June 10. - 09:20
tehát nem nagyon mehet nekik a dolog?Bár ha belegondolsz hogy ez az 1 cég van akkor nemsok emberrel számolhatunk.
Köszi azértaz infót!
Mielött elfelejteném.Jelenleg a topikom tagjaival a Budai hegyeket szoktuk megmászni,de akárt a másik irányba haladó vonatra is felszállhatunk és én személy szuerint bennevagyok közös montizásokban vagy országutizásokban!
Köszi azértaz infót!
Mielött elfelejteném.Jelenleg a topikom tagjaival a Budai hegyeket szoktuk megmászni,de akárt a másik irányba haladó vonatra is felszállhatunk és én személy szuerint bennevagyok közös montizásokban vagy országutizásokban!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. June 10. - 09:10
Gyõrben tényleg vannak kerékpáros futárok?
Elvileg vannak: http://valtotars.fw.hu/
De modjuk én még nem igen láttam egyet sem...
We don't block the traffic, we ARE the traffic!
Posted 2006. June 09. - 22:22
Csak bekukkantanék egy válaszra várva a szomszéd megyébõl.
U.I. : Sok szeretettel várok mindenkit a Komárom Esztergom megye bringásai ide név alatt futó topikba!
Én mintha láttam volna de nembiztos....
Posted 2006. June 09. - 18:11
Csak bekukkantanék egy válaszra várva a szomszéd megyébõl.
U.I. : Sok szeretettel várok mindenkit a Komárom Esztergom megye bringásai ide név alatt futó topikba!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. June 09. - 17:39
Majd ha kisüt a nap és lesz legalább 20 fok, akkor visszatérhetünk a témára...
Nos a nap kisütött, kellemes meleg is van, sõt jövõ héten állítólag megérkezik végre az igazi nyár! :bananadan
Szóval akkor vissza a tervekhez:
- Én inkább a zirci indulást preferálnám, de ha a többség Pápára szavaz, akkor abban is benne vagyok.
- Idõpont szempontjából nekem akár a mostani hétvége is jó, jövõ héten aztán nem érek rá, utána meg még nem tudom...
Posted 2006. June 02. - 20:41
Kérem mindenki fejtse ki véleményét!!!
A véleményem az, hogy az idei nyár mondjon le! :pada:
Ebben a szutyok idõben én tutira nem megyek sehova. Majd ha kisüt a nap és lesz legalább 20 fok, akkor visszatérhetünk a témára...
Posted 2006. June 02. - 19:38
Posted 2006. May 25. - 19:58
Posted 2006. May 25. - 19:00
Én mondjuk inkább a zirci kiindulópontot preferálnám, mert Pápa és Farkasgyepü között tulajdonképpen végig fõúton kéne mennünk, ami elég uncsi...
De a túra nagy része végülis ugyanaz, tehát ha a többség erre szavaz, akkor én ebben is benne vagyok.
De a túra nagy része végülis ugyanaz, tehát ha a többség erre szavaz, akkor én ebben is benne vagyok.
Posted 2006. May 25. - 18:18
Nekem is tetszik az ötlet de szerintem Pápán kezdjünk. 1-2 hete csináltam ezt a kört de nekem negyon bejött...
Pápa-Farkasgyepü?-szerpentines-Bakonybél-Kõris-hegy-Porva-Csesznek...
80 kmre jött ki...
Szal szerintetek?
Pápa-Farkasgyepü?-szerpentines-Bakonybél-Kõris-hegy-Porva-Csesznek...
80 kmre jött ki...
Szal szerintetek?
Posted 2006. May 25. - 18:12
Jól beszél, öntsetek Neki!
Itt már csak az a kérdés, hogy ki hol lakik, azaz milyen messze Gyõrtõl. Mert ugye a 7 órási vonatra oda is kell érni, meg aztán este még haza is kell jutni. Mindenesetre én a magam részérõl teljes mértékben támogatom az ötletet, Kõris-hegy, meg Cuha-völgy rulez!
Itt már csak az a kérdés, hogy ki hol lakik, azaz milyen messze Gyõrtõl. Mert ugye a 7 órási vonatra oda is kell érni, meg aztán este még haza is kell jutni. Mindenesetre én a magam részérõl teljes mértékben támogatom az ötletet, Kõris-hegy, meg Cuha-völgy rulez!
Posted 2006. May 25. - 11:22
Terv
Vonat
06:58 gyõrbõl
08:44-kor zircen
Zirc –kõrishegy mondjuk a kéken de szabadon választott lehet bármely úton fellehet menni.
Osztán legurulunk pl: porva-borzavár-porvacsesznek-vinye-szentlészló-románd
Romándon felmegyünk a Csanak hegyre és barátin lejövünk az tán ki-ki haza.
A táv úgy kb 70km de tetszés szerint változtatható
Vonat
06:58 gyõrbõl
08:44-kor zircen
Zirc –kõrishegy mondjuk a kéken de szabadon választott lehet bármely úton fellehet menni.
Osztán legurulunk pl: porva-borzavár-porvacsesznek-vinye-szentlészló-románd
Romándon felmegyünk a Csanak hegyre és barátin lejövünk az tán ki-ki haza.
A táv úgy kb 70km de tetszés szerint változtatható
Posted 2006. May 24. - 18:30
Nekem 85 km-ig bezárolag minden jó...
Oké, én is nagyjából így gondoltam. Akkor most nekiesek a térképnek, aztán megpróbálok útvonalterveket csinálni.
Tegyetek így Ti is, testvéreim!
Posted 2006. May 24. - 18:25
Én is itt leselkedek, szépen és csendben!
Üdv: Emil
A leselkedés sem rossz, de ha esetleg van valami mondanivalód, akkor ne tartsd magadban!