Jelentkezz be Regisztrálj
Gyõr-Moson-Sopron megyei rájderek
Írta 2007. március 07. - 16:27
Most délután már egész jó idõ volt, de reggel 4-kor azért még elkelt a melegebb ruha. Hiába na, az igazi jó idõ még kicsit odébb van...
Írta 2007. március 07. - 15:14
Remélem nem fog esni, mert akkor én is vizes leszek...:usmiech_o
Írta 2007. március 07. - 08:48
Csak le ne üljön a topik.
Írta 2007. március 02. - 07:56
Hát gyerekek épp most néztem, met.hu szerint a jövõ hét végére már 20 fok körüli meleg lesz! :peace:
Azért vannak elõnyei is a globális felmelegedésnek...
úgy legyen! :bananadan
Írta 2007. március 01. - 23:48
Azért vannak elõnyei is a globális felmelegedésnek...
Írta 2007. március 01. - 15:36
Remélem nem olyan soká lesz ez, és a lelkesedés is marad!
Írta 2007. február 28. - 23:15
korábban már volt próbálkozás itt a fórumon túraszervezõdésre, talán ez most tovább jut a szervezõdésnél :chin: a lekesedést látva/olvasva bízom benne
Try playin' in a rock roll band
It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll" AC/DC
Írta 2007. február 28. - 23:11
...
Bár ha kiérek az aszfaltra a pusztából félelmetes tempót tudok nyomni utána.
Énekem ez a lejtõ a síkon.
klassz, ez jó :clap:
Írta 2007. február 28. - 08:14
Hú, ez király! Mindjárt ki is próbálom.
Igen, én sem azt mondom, hogy nincsenek szép helyek itt felénk, csak a hegyeket hiányolom. Túrázgatni tényleg szuper ez a környék, de ehhez elég egy félig trekking, félig cross bicó.
A véleményem tehát még mindig az, hogy egy igazi montit nem nagyon tudsz itt kihasználni. De persze az is lehet, hogy csak én járok rossz felé. :chin:
Én, pl. néha szó szerint az erdõben tekerek meg a mezõkõn, réteken meg amerre tetszik.
Oda azért elkel az áttétel meg a vastag gumi. Tekerni így síkon sem oly könnyû csak a jutalom, a lefelék nem adatnak meg.
Bár ha kiérek az aszfaltra a pusztából félelmetes tempót tudok nyomni utána.
Énekem ez a lejtõ a síkon.
Írta 2007. február 27. - 21:15
Oké, vitatkozzunk!
.... Na persze kimehetek itt a környékbeli szántóföldekre és egyéb földutakra - mint ahogy ezt jópárszor meg is tettem - de azért ez mégsem ugyanaz...
néha én is csak a környékbeli földutakon tekerek, pedig szabadhegyrõl jó fél óra alatt ott vagyok gy.újbaráton a gyerektábornál - onnan tényleg "hegyes" a terep
Hát mindenek ellõt itt van a szigetköz.
Tuti kis utak sok vad.
Az árterekrõl nem is beszélve.
ez igaz, de ez már terep
Igen, én sem azt mondom, hogy nincsenek szép helyek itt felénk, csak a hegyeket hiányolom. ...
A véleményem tehát még mindig az, hogy egy igazi montit nem nagyon tudsz itt kihasználni. De persze az is lehet, hogy csak én járok rossz felé. :chin:
azért lehet hol igazi terepeset csapatni - gondolom a mtb országos bajnokság helyszínéül nem véletlen választották gy.újbarátot
tény, hogy nem "igazi" hegyek, de legalább elérhetõek
Írta 2007. február 27. - 11:21
Írta 2007. február 27. - 11:18
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy technikai újjításra.
Ha több embertõl szeretnétek idézni /mint DarkMole/ akkor van nekünk egy olyan új funkciónk, hogy "Multi-Quote"
Hú, ez király! Mindjárt ki is próbálom.
Hát mindenek ellõt itt van a szigetköz.
Tuti kis utak sok vad.
Remek kis túra helyek fõleg ha valaki csavarogni akar és úgy nézem vagyunk itt páran ilyenek.
Igen, én sem azt mondom, hogy nincsenek szép helyek itt felénk, csak a hegyeket hiányolom. Túrázgatni tényleg szuper ez a környék, de ehhez elég egy félig trekking, félig cross bicó.
Írta 2007. február 27. - 09:26
Megkérlek rá, hogy használd a módosítás gombot. 15percen belül ingyenes!
Írta 2007. február 27. - 09:25
Tuti kis utak sok vad.
Remek kis túra helyek fõleg ha valaki csavarogni akar és úgy nézem vagyunk itt páran ilyenek.
Írta 2007. február 27. - 01:35
Ha több embertõl szeretnétek idézni /mint DarkMole/ akkor van nekünk egy olyan új funkciónk, hogy "Multi-Quote",
Az idéz és a gyors válasz között található gomb. így néz ki-e:
ha ez megnyomod akkor az az idézet kijelölödik.
Megnyomod a többinél is amit idézni szeretnél, majd az utolsónál megnyomod az gombot is.
s lám abrakadabra varázslat..
eredmény: tisztább, szárazabb, áttekinthetõbb fórum
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. február 27. - 01:26
Nnna, akkor ha rendezõdik az idõjárás szervezhetünk egy túrát, szerintem mások is szivesen csatlakoznának... remélem
Én is, én is! Menjünk túrázni jól! :bananadan
Írta 2007. február 27. - 01:21
"itt a környéken nem is igen lehet mást csinálni"
ezel azétr vitatkoznák.
Oké, vitatkozzunk!
Nekem innen Enesérõl a legközelebbi "hegyek" is kb. 25km-re vannak, ami ugye oda-vissza már 50, és akkor ebben még nem volt terep. Na persze kimehetek itt a környékbeli szántóföldekre és egyéb földutakra - mint ahogy ezt jópárszor meg is tettem - de azért ez mégsem ugyanaz...
Ha tehát igazi terepre vágyok, akkor felszállok egy vonatra, aztán irány a Bakony, vagy Sopron környéke! :cool2:
Írta 2007. február 26. - 23:32
Írta 2007. február 26. - 23:28
Terep kevésbé jellemzõ, de néha egy Bakonyi utat megejtek pl. a Kõris-hegyre.
Ami fontos, hogy nem vagyok profi, csak hobbikerékpáros úgyhogy sokat nem lehet tõlem várni... de mindíg jó ha van valaki más is az emberrel, úgyhogy egyeztetés kérdése a dolog és lehet csoportos túrát szervezni.
Lassan úgyis itt lesz a jó idõ! (remélem)
szintúgy hobbista, bár tavaly kipróbáltam magamat maratonokon
a Kõris-hegy viszont jól hangzik
Írta 2007. február 26. - 23:18
Ami fontos, hogy nem vagyok profi, csak hobbikerékpáros úgyhogy sokat nem lehet tõlem várni... de mindíg jó ha van valaki más is az emberrel, úgyhogy egyeztetés kérdése a dolog és lehet csoportos túrát szervezni.
Lassan úgyis itt lesz a jó idõ! (remélem)