Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Help!
Valaki mondja meg legyen kedves hogy milyen méretû és típusú O-gyûrû és csavar kell a Rock Shox (Judy) villák aljába!
Remélem lehet venni Miskolcon valami csavarboltba....
A csillapítás oldalon a csavar még mindig engedi az olajat :( , és ki szeretném cserélni olyanra ami a másik lábban is van(amiben nincsen lyuk). Tegnap egész nap külföldi fórumokat olvasgattam, és sajnos nem egyi a problémám, egy széria Tora villa is ezzel közdött és abban az esetben is ez volt a leg olcsóbb megoldás.
Plíz help!

A megoldás a problémádra.info@salaracingtechnology.com,Sala Racing Technology
Rock Shox guru állítólag.

Értem én, csak még nem hallottam ilyen szóösszetételben. Velodromnak hívják egyébként.

Igen tudom,mivel 20 éve kerékpározással foglalkozom,szoktam nézni az euro-n a világbajnokságot,tudom mi az a keirin stb.
Amire én gondoltam akinek "kellene építeni fixi pályát" az az a faj aki olyan futárkinézetûdivatmajomcriticalmassiásmostezadivatfiximvanésnemfelemegakreszszabályainakdenagyonlazavagyok típus.
Csak azt nem értem hogy Nagykõrösi bárki miért szól bele a miskolciak fórumába.Oké hogy fórumfüggõ de én sem szólok bele pl. a gyõriek dolgába ha már okoskodom állandóan.Vagy Nagykõrösön csak Mari nénivel lehetne beszélni kerékpározásról?:jaj drága aranyoskám bekapta az otthonkámat a kerek.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Nem értitek a merõ gúnyt a szavaimba........:D

Értem én, csak még nem hallottam ilyen szóösszetételben. Velodromnak hívják egyébként.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Help!
Valaki mondja meg legyen kedves hogy milyen méretû és típusú O-gyûrû és csavar kell a Rock Shox (Judy) villák aljába!
Remélem lehet venni Miskolcon valami csavarboltba....
A csillapítás oldalon a csavar még mindig engedi az olajat :( , és ki szeretném cserélni olyanra ami a másik lábban is van(amiben nincsen lyuk). Tegnap egész nap külföldi fórumokat olvasgattam, és sajnos nem egyi a problémám, egy széria Tora villa is ezzel közdött és abban az esetben is ez volt a leg olcsóbb megoldás.
Plíz help!

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts

...megfertõzné pár barátját is,.. [...], még a végén lenne utánpótlás, egészséges gyerekek, bringás élet, miegymás....mmmm szép új világ...

Jól hangzik :) Úgy legyen!

bikernorbi

bikernorbi

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
nohát, elég volt elköltöznöm Miskolcról, máris rohamos fejlõdésnek indult :D a tapolcai pályának nagyon szurkolok, nagy szükség lenne ilyenekre, ahol a kissrácok ráérezhetnének a bringa ízére (a külföldi nagyok is bmx-szel kezdtek, abból még bármi lehet), de akár versenyekre is alkalmas lenne. Hétvégén pont otthon voltunk, az egyetem melletti új uszodánál (nekem legalábbis újdonság volt) tekert egy cseppcsávó, még a bmx is pár számmal nagyobb volt nála, de tök ügyesen ugrálgatott padkáról le/padkára fel, amikor melléértem összenéztünk, hát olyan boldogságot kevés arcon látni, amilyen az övén figyelt...gondoljatok bele, ha lenne neki egy ilyen pálya, megfertõzné pár barátját is, akik addig mondjuk otthon dekkoltak, gépeztek, mindenféle fórumokra írogattak :), még a végén lenne utánpótlás, egészséges gyerekek, bringás élet, miegymás....mmmm szép új világ...

A hosszú élet a sorstól függ. A teljes élet csak tõled! Ride hard, live free!

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Gondolom ovál pályára gondolt mint a millenáris......de annak itt semmi értelme :)

Nem értitek a merõ gúnyt a szavaimba........:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Na és milyen lenne az a fixi pálya, nyuszómuszó?

Gondolom ovál pályára gondolt mint a millenáris......de annak itt semmi értelme :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

ja,jó volt a CM.tehermentesítõn koccanás is volt,díszterepjárós asszonyka nekikoccant kicsit nagyon az elõtte lévõnek.sokan voltunk,de nem elegen

Annyira nem voltnagy az a kocc (bömbis csávó az uzsonnapénzébõl újrafújatja a hátsó lököst meg a csomagtértetõt oszt csõ).
Szó ami szó lehettek volna többen.
Kivi lennék hogy a tegnapi tömeg libasorban meddig ért volna el :) Egyszer úgy is kéne csinálni felvonulást :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
ja,jó volt a CM.tehermentesítõn koccanás is volt,díszterepjárós asszonyka nekikoccant kicsit nagyon az elõtte lévõnek.sokan voltunk,de nem elegen

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts

nem fixi de pálya
Tapolca:

Ez igenjó!
Már ideje volt valamit kezdeni azzal az elhanyagolt drága területtel!
Kérdég hogy ingyenes vagy belépõs rendszerben lesz-e a dolog, és hogy lesz-e a megépítés után "gazdája" a parknak. Kár lenne ha tönkretennék.
Én nagyon sajnálom hogy hagyták tönkretenni a strandot!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Már csak egy fixi pálya hiányzik. :mad:Az életem álma...hm....hm....

Na és milyen lenne az a fixi pálya, nyuszómuszó?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
nem fixi de pálya
Tapolca:
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Faja volt a tegapi CM!
Vénasszony ordított ránk az autóból mint a sakál az újgyõrin :D Csri, csak nehogy agyvérzést kapjon.
Az autósok szopiztak keményen a tehermentesítõn....Kicsit lehet én is zabos lettem vóón.
Lor nagyon hivatalosban nyomta :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
csak sajna kerózhatnának többen is.....mert valljuk be kevés ember van aki közlekedésre is használja a bicajt....

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
azért azt lássuk be,egy bicajpálya tényleg nem ártana..kicsit fellendítené a dolgokat

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Bringaút miskolcon.
K

Már alig várom a barátaimat hogy ezt a projektet is fikázzák...........
Én 1990-tõl elmegyek mindenhol és mindenhová Miskolcon,nekem speciel ez a megoldás tökéletes lesz.Ja és ez a nagy "falu" nem Chicago,vagy Budapest hogy ilyen szerteágazó és több száz km-nyi bringaút kellne.Pláne hogy a bringautat Miskolcon a 90% csak májustól-októberig használja.
Már csak egy fixi pálya hiányzik. :mad:Az életem álma...hm....hm....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Bringaút miskolcon.
K

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Vasárnap szuper idõ lesz!
Programajánló:VII. GARADNA 40
KERÉKPÁRTÚRA
2010. IV. 25.
Rajt: 8.00 - 10.00, Miskolc, Kilián, kisvasút végállomása.
Útvonal: Miskolc, Kilián – Bánkút – Garadna
Cél: Garadna, kisvasút végállomása.
Táv: 40 km
Szintkülönbség: 800 m
Szintidõ: 4 óra
Nevezés: Miskolc, Kilián, kisvasút végállomása, 8.00. – 10.00.
Nevezési díj: 600 Ft
Frissítés: Üdítõital és zsíros kenyér a célban.
Csomagszállítás a célba.
Díjazás: Oklevél, emléklap, kitûzõ.
Térkép: Bükk (észak) turistatérképe.
Kedvezmények:
- legalább 3 fõs családokból 1 fõ ingyen indulhat!
- legalább 10 fõs csoportok számára 20%!

III. GARADNA 60
KERÉKPÁRTÚRA
2010. IV. 25.
Rajt: 8.00 - 10.00, Miskolc, Kilián, kisvasút végállomása.
Útvonal: Miskolc, Kilián – Bükkszentkereszt – Lillafüred – Bánkút – Garadna
Cél: Garadna, kisvasút végállomása.
Táv: 60 km
Szintkülönbség: 1300 m
Szintidõ: 5 óra
Nevezés: Miskolc, Kilián, kisvasút végállomása, 8.00. – 10.00.
Nevezési díj: 600 Ft
Frissítés: Üdítõital és zsíros kenyér a célban.
Csomagszállítás a célba.
Díjazás: Oklevél, emléklap, kitûzõ.
Térkép: Bükk (észak) turistatérképe.
Kedvezmények:
- legalább 3 fõs családokból 1 fõ ingyen indulhat!
További infó:Z

Jó 7végét,és szebb idõt és jövõt!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Átfogok menni a ti falutokba mert imádom amúgy és te leszel a lány mert már ki vagyok éhezve...

Én nem vok olyan,tudod Reggio, de megihatunk vmit, legyünk inkább csak barátok.
bár, ezek szerint ráhibáztam , mint sokszor.
písz, amúgy, nem tudtam, hogy ennyire érzékeny vagy.
bocsánat mégegyszer.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
Bálint, jöhet doboz ha nem tudod hova rakni, ha kell tartsd meg, csak valamire aplikáld rá az öregem nevét meg amit még írtam ;)

ez a vasutas téma tetszetõs, lehet át kéne nézni, hogy ne csak itt legyek hanem ott is :P

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító