Help!
Valaki mondja meg legyen kedves hogy milyen méretû és típusú O-gyûrû és csavar kell a Rock Shox (Judy) villák aljába!
Remélem lehet venni Miskolcon valami csavarboltba....
A csillapítás oldalon a csavar még mindig engedi az olajat , és ki szeretném cserélni olyanra ami a másik lábban is van(amiben nincsen lyuk). Tegnap egész nap külföldi fórumokat olvasgattam, és sajnos nem egyi a problémám, egy széria Tora villa is ezzel közdött és abban az esetben is ez volt a leg olcsóbb megoldás.
Plíz help!
A megoldás a problémádra.info@salaracingtechnology.com,Sala Racing Technology
Rock Shox guru állítólag.
Értem én, csak még nem hallottam ilyen szóösszetételben. Velodromnak hívják egyébként.
Igen tudom,mivel 20 éve kerékpározással foglalkozom,szoktam nézni az euro-n a világbajnokságot,tudom mi az a keirin stb.
Amire én gondoltam akinek "kellene építeni fixi pályát" az az a faj aki olyan futárkinézetûdivatmajomcriticalmassiásmostezadivatfiximvanésnemfelemegakreszszabályainakdenagyonlazavagyok típus.
Csak azt nem értem hogy Nagykõrösi bárki miért szól bele a miskolciak fórumába.Oké hogy fórumfüggõ de én sem szólok bele pl. a gyõriek dolgába ha már okoskodom állandóan.Vagy Nagykõrösön csak Mari nénivel lehetne beszélni kerékpározásról?:jaj drága aranyoskám bekapta az otthonkámat a kerek.