Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2010. április 28. - 13:42
Írta 2010. április 28. - 13:12
csak gobndolom megelõlegeznek annyi eszet a normálisabbjának, h nem csak egy bukóval száguldoznak
Emlékszem az elsõ miskolci lépcsõ DH-n volt olyan induló aki Budmil hátizsákot vett fel gerincprotektornak amiben volt egy atlasz Le is fotóztam,talán még megvan valahol.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. április 28. - 10:48
Írta 2010. április 28. - 10:43
Ha jól olvastam csak a fulfészbukó a kötelezõ mint protektor...macskanõruhás meleg barátunk akár 0,05s-al is hamarabb leérhet akár a domb aljára.....vagy mer nem fér alá a védõszerkó
Írta 2010. április 27. - 22:53
Írta 2010. április 27. - 22:45
Most olvasgattam a Bükkszentkereszt DH versenykiírását. Reméljük jó lesz az idõ és nem lesz mocsok.
Egy valami nem fér a fejembe: "A lycra-elastaine alapú testhez simuló öltözet használata tilos." Oszt ez méé?
A lycra-elastaine alapú testhez simuló öltözetben megdöglõ kerékpáros lassabban bomlik le és ezzel szennyezi a környezetet? komolyan nem értem....
Írta 2010. április 27. - 18:59
Hát a kocsonyán inkább meghallgatok egy Zagar-t fos hangosítással minthogy valami Márió,EmSzíHaver vagy netána a Nagyecsedi feketecsecsek lépjenek fel.... A sok retekfejûtõl lenne olyan büdös mint egy dögkútban..meg lenne olyan sötét hogy Lor a spéci lámpájával sem világítana 4 méternél továbbcsípem a ment roktóbert stb, csak az a nagy kínom már, hogy állnadóan ugyanazokat a zenekarokat hívják. pl kocsonyán volt zagar, a hang szörnyû volt (lehet mert nem voltam eléggé részeg még ) Most megint van zagar. A ladánybene szinte már hazajár minden kocsonyafeszten a kispál kiscsillag 30Y is.
Mondjuk Tanksapka már rég volt miskolcon, de elég koncertjükön voltam már. Lehet öregszem
Barabáson meg irie maffián még nem voltam, lehet kinézek ezekre
Tanksapkának már én is voltam rengeteg koncertjén, de én azt mindig szeretem és szerintem szeretni is fogom. Jó hangulatuak a koncertek. Bár egy fotós oldalon egy srác megjegyezte hogy Lukácsék sem a régiek már mert régen azt énekelték hogy " az élet a legjobb méreg!" manapság meg már azt hogy "ha nem hiszed el hogy az életed ajándék..."
Írta 2010. április 27. - 18:32
Mondjuk Tanksapka már rég volt miskolcon, de elég koncertjükön voltam már. Lehet öregszem
Barabáson meg irie maffián még nem voltam, lehet kinézek ezekre
Írta 2010. április 26. - 21:14
még jó h msc-s vagyok és csak 3000 a bérlet:D
Írta 2010. április 26. - 20:54
Írta 2010. április 26. - 20:07
Írta 2010. április 26. - 20:03
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 26. - 19:53
Írta 2010. április 26. - 12:22
Írta 2010. április 26. - 11:38
Egy picit irigyelem(jó értelemben:)) azokat akik ilyen hegyes vidéken laknak...5-10 perc alatt már élvezhetik is a MTB adta lehetõségeket!
Nekünk itt csak ez van:Bodasz
Na de semmi vész 1-1.5 óra és ott vagyunk,és csatlakozunk a többi kerékpározó emberhez!
Írta 2010. április 26. - 11:13
:)Egyébként isteni idõ volt ... ha vki akar egy jót száguldani akkor javaslom mindenkinek Olasz-kaputól a piros biciklijelzésen egerig az utat eszméletlen ... (Bél-kõ-t kötelezõ útba ejteni)
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Írta 2010. április 26. - 09:30
Nem kell a dzsihád srácok! Szopat az élet mindenkit, legalább egymást ne hergeljük. Örüljünk hogy szép az idõ és lehet menni a Bükk-be taposni!
itt a lényeg.
Írta 2010. április 25. - 21:21
[..] professzor Mester14.
El a kezekkel és a szátokkal Miskolcról!Vagy jót vagy semmit!
Köszönöm szépen, megtisztelsz azzal hogy professzor jelzõt adtál. Minden irónia nélkül.
Másrészt szerintem legyen az bármi is nem csak a jóval, hanem rosszal is el kell fogadni. Így lehessen legyen bármirõl is szó rosszat is mondani/írni.
A halottakra mondják ha jól tudom, hogy "A halottakról vagy jót vagy semmit" Nekem egy ilyen érzésem volt ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.
Szerintem.
Írta 2010. április 25. - 21:10
Látom kicsit elfajultak a dógok itten, na de sebaj.
Ma bringatakarítás és általános generál volt a task. Takarítás után elgurultam szavazni(az eredményeket látva nem volt sok értelme), sajnos még mindig szivárgott az olaj a villa alján....Ideg felcseszett és egy külföldi fórumon olvasott rafkóval próbáltam orvosolni a dolgot (ott Tora villáknál tapasztaltak hasonló hibát). MEgcsréltem a két szár alján található csavarokat. Azóta mentem olyan 35-40 kilcsit és csont száraz a teló alja. Remélem tartja magát De tényleg kéne még egy csavar hogy mind a kettõ egyforma legyen...De ez már 2/3-os többség a bódogság javára.
Jó éjt Mindenkinek!
Nem kell a dzsihád srácok! Szopat az élet mindenkit, legalább egymást ne hergeljük. Örüljünk hogy szép az idõ és lehet menni a Bükk-be taposni!