Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
A UCI tiltotta be a macskanõ jelmezt, mert elkorcsosul a menõ DH-s image, a segbevágós latextõl. protektort korábban is alátudták venni. Nemzetközi szinten volt elterjedve, VK futamokon nem volt jellemzõ, de az egyéni világbajnokságon mindenki abban ment. Sokat számít egy 5-8 perces pályán ahol 100km/h val is gangolnak.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

csak gobndolom megelõlegeznek annyi eszet a normálisabbjának, h nem csak egy bukóval száguldoznak :)

Emlékszem az elsõ miskolci lépcsõ DH-n volt olyan induló aki Budmil hátizsákot vett fel gerincprotektornak amiben volt egy atlasz :D Le is fotóztam,talán még megvan valahol.

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
csak gobndolom megelõlegeznek annyi eszet a normálisabbjának, h nem csak egy bukóval száguldoznak :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

macskanõruhás meleg barátunk akár 0,05s-al is hamarabb leérhet akár a domb aljára.....vagy mer nem fér alá a védõszerkó

:D Ha jól olvastam csak a fulfészbukó a kötelezõ mint protektor...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mer kissebb a légellenállása, osztan ha megyen a ezerfríí déhás 160cm-el XXXXXXL-es mezben, akkor a macskanõruhás meleg barátunk akár 0,05s-al is hamarabb leérhet akár a domb aljára.....vagy mer nem fér alá a védõszerkó

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Tiszteletem!
Most olvasgattam a Bükkszentkereszt DH versenykiírását. Reméljük jó lesz az idõ és nem lesz mocsok.
Egy valami nem fér a fejembe: "A lycra-elastaine alapú testhez simuló öltözet használata tilos." Oszt ez méé?
A lycra-elastaine alapú testhez simuló öltözetben megdöglõ kerékpáros lassabban bomlik le és ezzel szennyezi a környezetet? komolyan nem értem....

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

csípem a ment roktóbert stb, csak az a nagy kínom már, hogy állnadóan ugyanazokat a zenekarokat hívják. pl kocsonyán volt zagar, a hang szörnyû volt (lehet mert nem voltam eléggé részeg még :D) Most megint van zagar. A ladánybene szinte már hazajár minden kocsonyafeszten :D a kispál kiscsillag 30Y is.
Mondjuk Tanksapka már rég volt miskolcon, de elég koncertjükön voltam már. Lehet öregszem :P
Barabáson meg irie maffián még nem voltam, lehet kinézek ezekre :D

Hát a kocsonyán inkább meghallgatok egy Zagar-t fos hangosítással minthogy valami Márió,EmSzíHaver vagy netána a Nagyecsedi feketecsecsek lépjenek fel....:D A sok retekfejûtõl lenne olyan büdös mint egy dögkútban..meg lenne olyan sötét hogy Lor a spéci lámpájával sem világítana 4 méternél tovább :)
Tanksapkának már én is voltam rengeteg koncertjén, de én azt mindig szeretem és szerintem szeretni is fogom. Jó hangulatuak a koncertek. Bár egy fotós oldalon egy srác megjegyezte hogy Lukácsék sem a régiek már mert régen azt énekelték hogy " az élet a legjobb méreg!" manapság meg már azt hogy "ha nem hiszed el hogy az életed ajándék..." :)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
csípem a ment roktóbert stb, csak az a nagy kínom már, hogy állnadóan ugyanazokat a zenekarokat hívják. pl kocsonyán volt zagar, a hang szörnyû volt (lehet mert nem voltam eléggé részeg még :D) Most megint van zagar. A ladánybene szinte már hazajár minden kocsonyafeszten :D a kispál kiscsillag 30Y is.
Mondjuk Tanksapka már rég volt miskolcon, de elég koncertjükön voltam már. Lehet öregszem :P
Barabáson meg irie maffián még nem voltam, lehet kinézek ezekre :D

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
lesz barabás lõrincz eklektric is az is király. emg ami még engem érint: 30y, kiscsillag, kispál, lehet megném paddí and the rats-t is. kowa, colorstar, péterfy bori, zagar, fruttik.

még jó h msc-s vagyok és csak 3000 a bérlet:D

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Tankcsapda,Kispál,Kowa,Vad Fruttik ezek úgy érdekelnének....Mondjuk bajos mert 8-án melózok...szal a Tankcsapdás napon nem illene meghajolnom :D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
jobban örültem volna,ha egy nap van a kispál és a kiscsillag:)így muszáj vagyok spórolni addig

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
be szoktak engedni altalaban
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Végre lesz TANKCSAPDA! :) A fellépõk jók, az ára kicsit húzós, de valahogy kigazdálkodjuk...fotózni kéne, remélem beengedik a masinát.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
üdvözlet innen zalából!bepofátlankodnék egy programajánlóval,ahova csak miskolci mehet,mivel miskolci egyetemen lesz: Men2010

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Tegnap csak fagyizós tekerés volt (HCsaba-Tapolca-Komlós-Vár-HCsaba). Már remélem összeáll a bringa és lehet menni hosszabb túrára...Útálom ha valami kattog nyiszog csöpög vagy szar... Már csak az SPD pedállal mahinálok (ázik a WD40-ben :D )

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Sziasztok!
Egy picit irigyelem(jó értelemben:)) azokat akik ilyen hegyes vidéken laknak...5-10 perc alatt már élvezhetik is a MTB adta lehetõségeket!:)
Nekünk itt csak ez van:Bodasz
Na de semmi vész 1-1.5 óra és ott vagyunk,és csatlakozunk a többi kerékpározó emberhez!

LawrenceDesign

LawrenceDesign

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Jesszus én csak írni akartam :D és miket olvasok..de téma félretéve. Valaki volt vasárnap a versenyen? Én nem voltam de tekertem egyet Miskolc Eger, a bükkön keresztül és találkoztam két ilyen 10-14 év körüli sráccal .. kezükben az "ELLENÕRZÕ PONT" tábla :D és engem kérdeztek hogy hova kell menniük mert eltévelyedtek és az egész szervezés szar mert nem tudják hova kell menniük, meg még egy versenyzõvel se találkoztak stb.... csak kiváncsi vagyok... nem a saját vélemény... a két srác lázadt ...
:)Egyébként isteni idõ volt ... ha vki akar egy jót száguldani akkor javaslom mindenkinek Olasz-kaputól a piros biciklijelzésen egerig az utat :) eszméletlen ... (Bél-kõ-t kötelezõ útba ejteni)
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Nem kell a dzsihád srácok! Szopat az élet mindenkit, legalább egymást ne hergeljük. Örüljünk hogy szép az idõ és lehet menni a Bükk-be taposni!

itt a lényeg.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

[..] professzor Mester14.
El a kezekkel és a szátokkal Miskolcról!Vagy jót vagy semmit!

Köszönöm szépen, megtisztelsz azzal hogy professzor jelzõt adtál. Minden irónia nélkül.
Másrészt szerintem legyen az bármi is nem csak a jóval, hanem rosszal is el kell fogadni. Így lehessen legyen bármirõl is szó rosszat is mondani/írni.
A halottakra mondják ha jól tudom, hogy "A halottakról vagy jót vagy semmit" Nekem egy ilyen érzésem volt ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.
Szerintem.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Na csá!
Látom kicsit elfajultak a dógok itten, na de sebaj.
Ma bringatakarítás és általános generál volt a task. Takarítás után elgurultam szavazni(az eredményeket látva nem volt sok értelme), sajnos még mindig szivárgott az olaj a villa alján....Ideg felcseszett és egy külföldi fórumon olvasott rafkóval próbáltam orvosolni a dolgot (ott Tora villáknál tapasztaltak hasonló hibát). MEgcsréltem a két szár alján található csavarokat. Azóta mentem olyan 35-40 kilcsit és csont száraz a teló alja. Remélem tartja magát :) De tényleg kéne még egy csavar hogy mind a kettõ egyforma legyen...De ez már 2/3-os többség a bódogság javára.
Jó éjt Mindenkinek!
Nem kell a dzsihád srácok! Szopat az élet mindenkit, legalább egymást ne hergeljük. Örüljünk hogy szép az idõ és lehet menni a Bükk-be taposni!