Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2010. április 25. - 16:45
köszönöm!
Ez a topic nem errõl szól, a személyes ellentéteket négyszemközt.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. április 25. - 16:08
A debreceni fórumos összeröffenéseken örök téma, hogy Te milyen alapon írsz be.. Abbahagyhatnádüzenõfalra akartam, benéztem...
én pedig csináljak újfalui topikot, és beszélgessek magamban...? mert én meg milyen alapon írok a debreceniekhez...azon kívül, hogy ott tanulok.
Én speciel tökre örülnék, ha több milliárdból felhúznának egy velodromot Miskolcra. Legalább nem kéne felmenni Pestre.
Írta 2010. április 25. - 15:53
Bocs hogy megvárattalak és csak most reagálok, de bringázni voltam Mari nénivel.bekeszitem a popcornt, mindjart kezdodik a musor!
Na télleg húzok, csá!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. április 25. - 15:45
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 25. - 15:41
Leslie ez nem a békehadtest! Egyébként igen jámbor és toleráns ember vagyok, de azért mindennek van határa.és akkor mindenki szeret mindenkit ugye?
Nem akarom szétoffolni a topicot, utolsó reakcióm:
Ezt a hirszerzo.hu és az avas.blog.hu írja, ha nem tetszik õket pereld!Ne szólj bele légy szíves.Miskolcon nem az Avas a legolcsóbb,legszegényebb,ha nem ismered ne dumálj bele!!!!!!!!!
Én valóban nem ismerem az ide vonatkozó statisztikai adatokat, te biztos jobban tudod hiszen Miskolci vagy.
Szerintem egész másra lenne szükség ahhoz hogy visszakapja, de úgy legyen!Remélem meg fog épülni a sikló több milliárdból,és így a nem is olyan távoli jövõben visszakapja patináját ez a városrész,ami már így is szépen fejlõdik.
Remélem hogy nem! Továbbá remélem hogy csak ezt a topicot tekinted magadénak és akkor a virtuális térben is elkerülhetjük egymást a továbbiakban.Leszarom hogy hová jársz biciklizni,remélem egyszer találkozunk a Bükkbe.
Mert te aztán marha nagy hozzáértésrõl tettél tanúbizonyságot a "A hazai kerékpáros piac halála" topicban(is). Ezúton is gratulálok!Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)olyanba amibe nincs joguk-belelátásuk a dolgokba és mögé.
Ezt nem tudom mibõl szûrted le, de nem is izgat a véleményed.Te nem tiszteled a Miskolciakat,én sem téged.
További kitartást a miskolciaknak, és minden jót!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. április 25. - 11:24
Még jó h nem vagy moderátor üres is lenne a fórum asszem....még jó h én sem vagyok mert mennél pihenõre eddig nyugalom volt itt erre..... ugy emlékszem
Írta 2010. április 25. - 11:07
Írta 2010. április 25. - 11:02
én pedig csináljak újfalui topikot, és beszélgessek magamban...? mert én meg milyen alapon írok a debreceniekhez...azon kívül, hogy ott tanulok.
Izomtéridõninja-geológus!
Írta 2010. április 25. - 10:46
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2010. április 25. - 10:42
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 25. - 10:37
vendég_freeride69x_*
Írta 2010. április 25. - 09:57
Amúgy az idézet nem így szól hanem így:"Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)".Nem a rész hanem az egész ugye?Vidéki barátaim.
Na szevasztok,és csak a Miskolc!
Írta 2010. április 25. - 09:00
akkor bizony akár te is abbahagyhatodokoskodik a sok f...sz
jó volt ez az éjszakai rally,remélem lesz még majd
vendég_freeride69x_*
Írta 2010. április 25. - 08:04
Lehet hogy több értelme lenne mint milliárdokért siklót építeni a város legolcsóbb és legszegényebb környékére.
Ha már a fixiseket dicséred, a te bicajod talán megfelel a KRESZ-nek?
Mert nem tilos, mert szoktam járni a Bükkbe bicajozni, és mert téged zavar.
Ne szólj bele légy szíves.Miskolcon nem az Avas a legolcsóbb,legszegényebb,ha nem ismered ne dumálj bele!!!!!!!!!
Remélem meg fog épülni a sikló több milliárdból,és így a nem is olyan távoli jövõben visszakapja patináját ez a városrész,ami már így is szépen fejlõdik.
Az én bicajom jobban megfelel a Kresz-nek,mint az álatalm említett fajé.Nekem felelõsségbiztosításom is van a géphez.
Leszarom hogy hová jársz biciklizni,remélem egyszer találkozunk a Bükkbe.
Én spec a fórumon nem engedném ezt a kibaszott nagy hozzászólásszabadságot.
Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)olyanba amibe nincs joguk-belelátásuk a dolgokba és mögé.
Én tiszteletbe tartom más helyek topicjait,nem szólok bele a gyõrriek bmx pályájába!
Te nem tiszteled a Miskolciakat,én sem téged.
Egyszer én is jártam miskolcon, de csak átutazóban... baj?
Ne sõt szeretettel várunk mindenkit,én csak azt pofázom egy-két okostojásnak hogy nem kéne beleszólni olyanba amihez nincs semmi közük.
Jaja LL Mondom én úgy hogy csak Miskolc árnyékában lakom De pontosabb ha úgy írom a BC árnyékában. Az ablakomból elég jól látni... Undorító egy vállalat. Viszont Miskolc fõútján koszosabb a levegõ mint itt a fõutcán.
Kazincbarcika nem Miskolc árnyéka:ez Bükkszentlászló,Lillafüred,Szirmabesenyõ,Sajóbábony(sajnos),Varbó stb.Ahol te élsz az egy másik város és kész.
Miskolc fõútján egyáltalán nem koszosabb a levegõ,és a belváros is tiszta.
Barcika is szép,pláne a "belváros",én szeretem.Az hogy mi van mellette nem érdekel.Szükségszerû.Ha nem lenne az ott a sok ember-család hol dolgozna szerinted?
kazincbarcika nem miskolc árnyéka:ez bükkszentlászló,lillafüred,szirmabesenyõ,sajóbábony(sajnos),varbó stb.ahol te élsz az egy másik város és kész.
Miskolc fõútján egyáltalán nem koszosabb a levegõ,és a belváros is tiszta.
Barcika is szép,pláne a "belváros",én szeretem.az hogy mi van mellette nem érdekel.szükségszerû.ha nem lenne az ott a sok ember-család hol dolgozna szerinted?
jaja ll mondom én úgy hogy csak miskolc árnyékában lakom de pontosabb ha úgy írom a bc árnyékában. Az ablakomból elég jól látni... Undorító egy vállalat. Viszont miskolc fõútján koszosabb a levegõ mint itt a fõutcán.
és ha észrevennétek:én nem bíráltam, ill. szóltam le pl:Kbarcikát,Gyõrt,Veresegyházát stb.ha mondok akármit is egy városról csak jót.ez így tisztességes szerintem,és én így fejezem ki egy másik ember felé ebben a topikban a tiszteletemet.nem úgy mint dr.phd Alex úr! Vagy professzor Mester14.
El a kezekkel és a szátokkal Miskolcról!Vagy jót vagy semmit!
Írta 2010. április 25. - 01:16
Írta 2010. április 24. - 22:53
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2010. április 24. - 22:34
Írta 2010. április 24. - 22:08
Írta 2010. április 24. - 22:05
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. április 24. - 21:39
Lehet hogy több értelme lenne mint milliárdokért siklót építeni a város legolcsóbb és legszegényebb környékére.Amire én gondoltam akinek "kellene építeni fixi pályát" az az a faj aki olyan futárkinézetûdivatmajomcriticalmassiásmostezadivatfiximvanésnemfelemegakreszszabályainakdenagyonlazavagyok típus.
Ha már a fixiseket dicséred, a te bicajod talán megfelel a KRESZ-nek?
Mert nem tilos, mert szoktam járni a Bükkbe bicajozni, és mert téged zavar.Csak azt nem értem hogy Nagykõrösi bárki miért szól bele a miskolciak fórumába.
Picasa _Alex_