Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Na akkor, a ki mit tisztel dolgot innentõl kezdve inkább priviben tessék megtárgyalni.
köszönöm!
Ez a topic nem errõl szól, a személyes ellentéteket négyszemközt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

üzenõfalra akartam, benéztem...:)

én pedig csináljak újfalui topikot, és beszélgessek magamban...? mert én meg milyen alapon írok a debreceniekhez...azon kívül, hogy ott tanulok.

A debreceni fórumos összeröffenéseken örök téma, hogy Te milyen alapon írsz be.. Abbahagyhatnád :D ;)

Én speciel tökre örülnék, ha több milliárdból felhúznának egy velodromot Miskolcra. Legalább nem kéne felmenni Pestre. :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

bekeszitem a popcornt, mindjart kezdodik a musor! :)

Bocs hogy megvárattalak és csak most reagálok, de bringázni voltam Mari nénivel. :)
Na télleg húzok, csá!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
bekeszitem a popcornt, mindjart kezdodik a musor! :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

és akkor mindenki szeret mindenkit ugye?

Leslie ez nem a békehadtest! :) Egyébként igen jámbor és toleráns ember vagyok, de azért mindennek van határa.

Nem akarom szétoffolni a topicot, utolsó reakcióm:

Ne szólj bele légy szíves.Miskolcon nem az Avas a legolcsóbb,legszegényebb,ha nem ismered ne dumálj bele!!!!!!!!!

Ezt a hirszerzo.hu és az avas.blog.hu írja, ha nem tetszik õket pereld!
Én valóban nem ismerem az ide vonatkozó statisztikai adatokat, te biztos jobban tudod hiszen Miskolci vagy.

Remélem meg fog épülni a sikló több milliárdból,és így a nem is olyan távoli jövõben visszakapja patináját ez a városrész,ami már így is szépen fejlõdik.

Szerintem egész másra lenne szükség ahhoz hogy visszakapja, de úgy legyen!

Leszarom hogy hová jársz biciklizni,remélem egyszer találkozunk a Bükkbe.

Remélem hogy nem! Továbbá remélem hogy csak ezt a topicot tekinted magadénak és akkor a virtuális térben is elkerülhetjük egymást a továbbiakban.

Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)olyanba amibe nincs joguk-belelátásuk a dolgokba és mögé.

Mert te aztán marha nagy hozzáértésrõl tettél tanúbizonyságot a "A hazai kerékpáros piac halála" topicban(is). Ezúton is gratulálok!

Te nem tiszteled a Miskolciakat,én sem téged.

Ezt nem tudom mibõl szûrted le, de nem is izgat a véleményed.

További kitartást a miskolciaknak, és minden jót!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Szeritem haggyuk itt Norbit egyedül kibontakozni ;)

Még jó h nem vagy moderátor :) üres is lenne a fórum asszem....még jó h én sem vagyok mert mennél pihenõre :) eddig nyugalom volt itt erre..... ugy emlékszem

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Nevezzük át a topikot miskolci és agressziólevezetõ topiknak:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
üzenõfalra akartam, benéztem...:)

én pedig csináljak újfalui topikot, és beszélgessek magamban...? mert én meg milyen alapon írok a debreceniekhez...azon kívül, hogy ott tanulok.

Izomtéridõninja-geológus!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
1 mindenki ellen mindenki 1 ellen :D

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nehogy itt robbanjon ki a III. világháború
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Lol :D

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Hernádnémeti az hol is van?Zalában?........Az falu vagy város?Nem ismerem.
Amúgy az idézet nem így szól hanem így:"Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)".Nem a rész hanem az egész ugye?Vidéki barátaim.
Na szevasztok,és csak a Miskolc!

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

okoskodik a sok f...sz

akkor bizony akár te is abbahagyhatod

jó volt ez az éjszakai rally,remélem lesz még majd

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

Lehet hogy több értelme lenne mint milliárdokért siklót építeni a város legolcsóbb és legszegényebb környékére.
Ha már a fixiseket dicséred, a te bicajod talán megfelel a KRESZ-nek?

Mert nem tilos, mert szoktam járni a Bükkbe bicajozni, és mert téged zavar.

Ne szólj bele légy szíves.Miskolcon nem az Avas a legolcsóbb,legszegényebb,ha nem ismered ne dumálj bele!!!!!!!!!
Remélem meg fog épülni a sikló több milliárdból,és így a nem is olyan távoli jövõben visszakapja patináját ez a városrész,ami már így is szépen fejlõdik.
Az én bicajom jobban megfelel a Kresz-nek,mint az álatalm említett fajé.Nekem felelõsségbiztosításom is van a géphez.
Leszarom hogy hová jársz biciklizni,remélem egyszer találkozunk a Bükkbe.
Én spec a fórumon nem engedném ezt a kibaszott nagy hozzászólásszabadságot.
Okoskodik a sok f...sz(tisztelet a kivételnek)olyanba amibe nincs joguk-belelátásuk a dolgokba és mögé.
Én tiszteletbe tartom más helyek topicjait,nem szólok bele a gyõrriek bmx pályájába!
Te nem tiszteled a Miskolciakat,én sem téged.

Egyszer én is jártam miskolcon, de csak átutazóban... baj?

Ne sõt szeretettel várunk mindenkit,én csak azt pofázom egy-két okostojásnak hogy nem kéne beleszólni olyanba amihez nincs semmi közük.

Jaja LL :) Mondom én úgy hogy csak Miskolc árnyékában lakom :) De pontosabb ha úgy írom a BC árnyékában. Az ablakomból elég jól látni... Undorító egy vállalat. Viszont Miskolc fõútján koszosabb a levegõ mint itt a fõutcán.

Kazincbarcika nem Miskolc árnyéka:ez Bükkszentlászló,Lillafüred,Szirmabesenyõ,Sajóbábony(sajnos),Varbó stb.Ahol te élsz az egy másik város és kész.
Miskolc fõútján egyáltalán nem koszosabb a levegõ,és a belváros is tiszta.
Barcika is szép,pláne a "belváros",én szeretem.Az hogy mi van mellette nem érdekel.Szükségszerû.Ha nem lenne az ott a sok ember-család hol dolgozna szerinted?

kazincbarcika nem miskolc árnyéka:ez bükkszentlászló,lillafüred,szirmabesenyõ,sajóbábony(sajnos),varbó stb.ahol te élsz az egy másik város és kész.
Miskolc fõútján egyáltalán nem koszosabb a levegõ,és a belváros is tiszta.
Barcika is szép,pláne a "belváros",én szeretem.az hogy mi van mellette nem érdekel.szükségszerû.ha nem lenne az ott a sok ember-család hol dolgozna szerinted?

jaja ll :) mondom én úgy hogy csak miskolc árnyékában lakom :) de pontosabb ha úgy írom a bc árnyékában. Az ablakomból elég jól látni... Undorító egy vállalat. Viszont miskolc fõútján koszosabb a levegõ mint itt a fõutcán.

és ha észrevennétek:én nem bíráltam, ill. szóltam le pl:Kbarcikát,Gyõrt,Veresegyházát stb.ha mondok akármit is egy városról csak jót.ez így tisztességes szerintem,és én így fejezem ki egy másik ember felé ebben a topikban a tiszteletemet.nem úgy mint dr.phd Alex úr! Vagy professzor Mester14.
El a kezekkel és a szátokkal Miskolcról!Vagy jót vagy semmit!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Jaja LL :) Mondom én úgy hogy csak Miskolc árnyékában lakom :) De pontosabb ha úgy írom a BC árnyékában. Az ablakomból elég jól látni... Undorító egy vállalat. Viszont Miskolc fõútján koszosabb a levegõ mint itt a fõutcán.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
és akkor mindenki szeret mindenkit ugye?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts
Na, nekem meg volt egy miskolci csajom, de még a gimiben... :) Egyébként nagyon fronyó montis terepviszonyok vannak arrafelé, irígylem a miskolciakat emiatt... itt Veresen csak por van, meg a medvék...:)
Don't try this at home!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Egyszer én is jártam miskolcon, de csak átutazóban... baj?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nyilvanos forum, az osszes topikja. barki hozzaszolhat barmelyik topikba, mindenfele korlatozas nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Amire én gondoltam akinek "kellene építeni fixi pályát" az az a faj aki olyan futárkinézetûdivatmajomcriticalmassiásmostezadivatfiximvanésnemfelemegakreszszabályainakdenagyonlazavagyok típus.

Lehet hogy több értelme lenne mint milliárdokért siklót építeni a város legolcsóbb és legszegényebb környékére.
Ha már a fixiseket dicséred, a te bicajod talán megfelel a KRESZ-nek?

Csak azt nem értem hogy Nagykõrösi bárki miért szól bele a miskolciak fórumába.

Mert nem tilos, mert szoktam járni a Bükkbe bicajozni, és mert téged zavar.

Picasa _Alex_