Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2010. May 04. - 15:07
Hát igen...Valami jánygyerek volt a rájder úgy láttam. Tényleg elég óvatosba nyomta, de valahol el kell kezdeni.
Na megyek a városba nézek valami új pedált, mert már olyan a hangja a bringámnak mint egy tanyabájknak....
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. May 04. - 14:06
teszteltem a memoriat
mert eleg ovatosba jott lefele.
szerintem felfele gyorsabban lehetne haladni.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. May 04. - 13:59
Posted 2010. May 04. - 12:59
tegnap fotóztam sétáltatás közben.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2010. May 04. - 12:30
Köszi!
Posted 2010. May 04. - 11:52
cinder: jók a képek
Köszi Tom! Én nem vagyok túlságosan elégedett...lenne még mit csiszolni a technikámon El kéne menni több versenyre gyakorolni....
Posted 2010. May 04. - 10:22
Posted 2010. May 04. - 09:44
a 301-es versenyzot milyen zaridovel sikerult lefotozni?
Erre gondolsz? (1/160)
Vagy erre? (1/160)
Vagy erre? (1/200 de itt két kézzel húzza a féket egy rövid séta után)
Posted 2010. May 03. - 18:51
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. May 03. - 12:58
Posted 2010. May 03. - 11:00
Posted 2010. May 03. - 09:58
priviben lokd mar el a bolt cimet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. May 03. - 09:07
hétvégén a híres spanyol rendõrtõl /torrente/ személyesen vettem meg.
ha valaki megakarja nézni kölcsönadom.
Posted 2010. April 29. - 08:38
Ha csinálsz majd képeket akkor kiteszem majd a gyûjtõ képtárba: PeterDH Team K
Posted 2010. April 28. - 19:32
ne legyen igazam de csodálkoznék ha magyar boltból vette volna.
Posted 2010. April 28. - 18:09
Valahogy így képzelem el a vásárlást:
-Elmegy az ember a BÓT-ba hogy vegyen egy bringásnadrágot. Mert ha már vett egy csudifehér KTM-et (ami egyébként nagyon jól nézett ki) akkor kéne hozzá valami kerékpározós hacuka is. Megkérdezte a spanját (aki már többször kerékpározott mint kettõ, ezért rutinosnak számít) hogy milyet vegyen. Az meg mondja neki a tutit, hogy "betéteset vegyél ecsém! Mer feltöri a púzódat a nyereg."
Emberünk szétnéz az eladótérben és meglátja az említett protektorosbugyit (gondolom van tanga fazonú is ). "Gyá he! Ebben mindenhol van betét ez igen fasza lesz! És még lyukacsos is szal még kisebb a légellenállása mint a sima mezei bringásgatyáknak. Meg hát ugye jó drága is, és ami drága az jó. Megvesszük!" Ejjj...Fáradunk,fáradunk
Posted 2010. April 28. - 17:39
under your riding shorts
nem tunik hulye otletnek, en is mindig hordok cicanacit is meg egy bovebb szabasut fole. csak ha ilyet veszel alulra, akkor ez legalabb ved az utesektol is. hogy turazni minek veszi fel a tibor az mar mas teszta...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 28. - 16:50
Hát szar mán ha a nézõ azért nem megy ki a DH-t nézni mert a versenyzõ lycra cuccban nyomja Akkor ott már zavar van az erõben. Nem divatbemutató keeerééékkpáárrrveeerrseeenyaz image altalaban nem logikus. itt talan annyiban, hogy a nezoknek kezdett elege lenni hogy hulyen neznek ki a bringasok, es ha a nezo nem megy ki a versenyre, mert nem tetszik neki amit lat, akkor nincs kinek versenyt rendezni.
Apropó image!
EZ szerintetek bringás nadrág? Vagy boxer? Vagy protektor? Az egyik középkorú (nevezzük mester kategóriásnak) induló ilyenben nyomta végig a tiszaújvárosi Jabil-os túrát. Elég mókásan mutatott a lukacsos anyagú protektorbugyi meg az emberzokni bõr nájkí-val
Posted 2010. April 28. - 16:07
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. April 28. - 14:16
A kerékpározás több ágában sem véletlenül hordanak cicanadrágot. Ezt én értem...De a DH akkor nem egy teljesítmény/sebességorientált sport? ez LOL! Egész logikátlan.A UCI tiltotta be a macskanõ jelmezt, mert elkorcsosul a menõ DH-s image, a segbevágós latextõl. protektort korábban is alátudták venni. Nemzetközi szinten volt elterjedve, VK futamokon nem volt jellemzõ, de az egyéni világbajnokságon mindenki abban ment. Sokat számít egy 5-8 perces pályán ahol 100km/h val is gangolnak.
Egyébként ha nem csalnak az emlékeim valahol olvastam olyat hogy a Lycra szövet egy esetleges esésnél a bõrt jobban védi mnit esetleg egy lobogós XXXL-es mez.
Egyébként mennyire látványos ez a DH pálya? Van valami jóféle hely ahol érdemes/ajánlott fotózni? Viszek vakukat állványokat meg mindent, már majdbefotózok