Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Posted 2010. November 18. - 12:50
Amúgy ez nemsokáragarázs ügy ez kb. mikor?
(Ami lenne a láthatáron "talánesetleglehetséges", azzal az a gond, h. Barcikán van, mobilfûtéssel, bár az nem gond.
Mondtak még egyet, az meg Mádon, fûtés nélkül, szal az kilõve)
Posted 2010. November 16. - 20:14
tudom, hogy nem te foliazod de nekem te fogod :-)
majd megnezem a munkad
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2010. November 16. - 16:41
Mondom, nem én csinálom, hanem kolléga, én csak segítek neki max. Õ csinálja nálunk az autódekorációkat.
Amúgy nem egy nagy dolog, neki legalábbis. Mikinek is húzza majd a tetejét. Másik kolléga, múltkor behúzott egy nagy Bömöst (azt a csúnya sárkánylámpásat, kombiban) matt feketére egy szlováknak. Még az ablakok krómkereteit is. Aztán még egy 20 centis szélvédõcsíkot is kapott ugyanabból az anyagból, olyan, mintha odáig tartana a teteje. Mint egy tank, kb.
Lor, csíkot csináltam magamnak belülrõl, ilyen sima sötétítõ fóliából, olyan is lett, amilyen akkor, ha elõször csinál az ember ilyet. Majd eccer megnézed. Mondjuk belülrõl nem is látszanak annyira a bubik, mint kintrõl.
Még egy vmi feliratot akarok én is rá, de az már kívül lesz, fehérben.
Egyébként meg minek legyen tükörbõl olvasható, kinek akarsz a háta mögött menni (Muhahahahaha :-)
Lehet hülyeséget kérdezek, de ha le akarja szedni a bömösrõl a fóliát az utána hogy fog kinézni?
Apropó fólia A múltkor le akartam cserélni a kijelzõvédõt a fotógépemen. Van már ilyen frankó karcálló meg mindenálló fóliánk vittem rá olyat. Szedem le a fóliát, jön vele az LCD elõtt plexi...óóójaj. Végül sikerült leszedni, de a ragacs rajta maradt. Egy jó óráig szedtem le a ragacsot. Szóval a vércsoport meghatározó tesztre gyártott fólia nem jó kijelzõkre...csak ha valaki megpróbálkozna vele Nem én voltam csak hallottam róla :$
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2010. November 16. - 16:00
Amúgy nem egy nagy dolog, neki legalábbis. Mikinek is húzza majd a tetejét. Másik kolléga, múltkor behúzott egy nagy Bömöst (azt a csúnya sárkánylámpásat, kombiban) matt feketére egy szlováknak. Még az ablakok krómkereteit is. Aztán még egy 20 centis szélvédõcsíkot is kapott ugyanabból az anyagból, olyan, mintha odáig tartana a teteje. Mint egy tank, kb.
Lor, csíkot csináltam magamnak belülrõl, ilyen sima sötétítõ fóliából, olyan is lett, amilyen akkor, ha elõször csinál az ember ilyet. Majd eccer megnézed. Mondjuk belülrõl nem is látszanak annyira a bubik, mint kintrõl.
Még egy vmi feliratot akarok én is rá, de az már kívül lesz, fehérben.
Egyébként meg minek legyen tükörbõl olvasható, kinek akarsz a háta mögött menni (Muhahahahaha :-)
Posted 2010. November 16. - 13:31
panel alatt
ottan ahol multkor talalkoztunk es dumaltunk
cserebe meg majd felraksz egy sotet folia csikot az elso szelvedore.
ha eldontom, hogy kell-e vagy nem.
kell az nekem?
agyaltam meg tukorbol olvashato feliraton is ra.
pl igy kiirva, hogy URABUS, de az mar lehet sok
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. November 16. - 11:23
Fu gec..ez a fóliázás nem lesz egy kapkodós meló! De elég nyugis vagy, neked megy az ilyen meló. Én még a kijelzõfóliát sem teszem fel a készülékekre ha vesznek nálunk. Csessze el mindenki magának.Ugyanolyan fényes fekete. Most lett küszöbölve, és jelenleg csak alapozva vagyon, az matt. Ha a küszöböt fényeztetem,
akkor az el fog ütni a többitõl, mert az egésznek már köze nincs a feketéhez. Telibe fényezni viszont nem jönne ki 100 alatt, annyit meg nekem nem ér meg. Így hát cégesen rendeltem 20 m fóliát, munkatársam felrakja, meg kicsit segítek én is, így kb. olyan 60 körülire számítok összesen. (ha minden igaz lesz egy széles nagyon sötét szürke sáv középen végig, olyan sötét, hogy éppen csak látszik a feketén, ill. gondolkozok egy III Golf VR6 lököstoldaton elõre. 1-1- be passzol rá, csak földig rakja az orrát, azzal lehetnek kellemetlenségeim)
Esküvõre még nemtom hogy fogol- e fotózni, ha nem fogsz, akkor csak simán jöszöl. Még semmi nem fix.
Posted 2010. November 16. - 10:55
akkor az el fog ütni a többitõl, mert az egésznek már köze nincs a feketéhez. Telibe fényezni viszont nem jönne ki 100 alatt, annyit meg nekem nem ér meg. Így hát cégesen rendeltem 20 m fóliát, munkatársam felrakja, meg kicsit segítek én is, így kb. olyan 60 körülire számítok összesen. (ha minden igaz lesz egy széles nagyon sötét szürke sáv középen végig, olyan sötét, hogy éppen csak látszik a feketén, ill. gondolkozok egy III Golf VR6 lököstoldaton elõre. 1-1- be passzol rá, csak földig rakja az orrát, azzal lehetnek kellemetlenségeim)
Esküvõre még nemtom hogy fogol- e fotózni, ha nem fogsz, akkor csak simán jöszöl. Még semmi nem fix.
Posted 2010. November 16. - 10:08
Ja, keresek fûtött garázst árammal, kb 2 napra.
Az autót kõne telibe fóliázni, csak kint már nem lehet, mert a fólia ilyen hidegben
nem nyúlik, viszont nagyon jól szakad. (áram meg a hõlégfúvónak kell)
Ha esetleg vki tudna nekem, nem tartsa magában.
Gyá he!
Oszt milyen lesz a vas?
Régen dumáltunk mi a helyzet? Kell majd esküvõn fotóznom vagy nem?!
Posted 2010. November 16. - 09:33
Az autót kõne telibe fóliázni, csak kint már nem lehet, mert a fólia ilyen hidegben
nem nyúlik, viszont nagyon jól szakad. (áram meg a hõlégfúvónak kell)
Ha esetleg vki tudna nekem, nem tartsa magában.
Posted 2010. November 16. - 09:20
A pályával egyetértek. Valahol a hungaroring környékén van ilyen pálya csak drága... de megéri. Ismerõsöm volt és mondta hogy meglepõ dolgokra jött rá
A télen csúsztatgatósak között is van barom meg van aki csak megismerné a kocsiját, és határait. Ha veszélyes akkor ne elõttem próbálja ki hanem egy parkolóban.. az sose zavart.
pézsé: Azt akartad írni hogy hova mentetek? mert akkor a válasz CAORLE olaszország. Letekertünk a tengerhez és mondom nyaralunk..aha 3 napig nem tudtunk kijönni a sátorból úgy esett.. :
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Posted 2010. November 16. - 08:05
Az, hogy meg tud forgatni egy autót nyílt sík terepen, még nem jelenti azt, hogy forgalomban is tud közlekedni.
Egyébként meg én is ugyanúgy tudom idegelni magam, ha valaki bénázik elõttem, de olyankor eszembe (ja bocsánat, fejembe) jut, hogy velem is elõfordulhat, hogy mások bénának néznek magukhoz viszonyítva, arról nem beszélve, hogy
egyáltalán nem tudhatom, hogy azért szerencsétlenkedik, mert béna, vagy csak elõször vezet egyedül?
És akkor ki vagyok én, hogy bíráskodjak olyan helyzetben, amirõl nem tudok semmit, he?
Posted 2010. November 15. - 23:44
Nekem 4 éves a jogsi, és érzem a határaimat, de nem is feszegetem csak ha tiszta a terep, valamint bõven van még hova fejlõdni. A rutinhoz ha lehetne hozzátennék egy kis vezetéstechnikai gyakorlópályát. h ne élesben találkozzanak az emberek vizenfutással, kormányozottságokkal, kitörésekkel. Eccer ha lesz lehetõségem elmegyek a vassal és megtanulom mi merre. Amióta vezetek nem tartom baromnak akik télen kimennek csúszkálni farolgatni a friss hóba, jobban vezetnek és uralják a gépet mint akik nem.
CSóró autósulik nem élnének meg ha x%-al kevesebb ügyfél lenne az alkalmatlanokkal. Ha meg árat emelnének akkor lenne csak sírás
Posted 2010. November 15. - 18:49
Az esõbõl meg már kicsit amúgy is elegem van. A nyári túrámat baszta el ..
Posted 2010. November 15. - 18:45
szerdan barmi lehet ugyis bringaval megyek
en igy szoktam hozzalni
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2010. November 15. - 16:51
u.i.: még senki nem mondta ki hogy NEM NEM FOG ESNI SZERDÁN
u.i.2: csak én élek ma neocitránon és megfáztam vagy van vmi gebasz ? Nem kéne most lebetegednem meg úgy semmikor se
Posted 2010. November 15. - 16:49
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2010. November 15. - 16:27
Posted 2010. November 15. - 16:19
Azér a hó esetén buszozás az más kérdés.
Én is inkább buszozok, és igen azért mert parázok, nem amiatt, hogy én török, hanem engem törnek.
A másik, hogy tavaly - miután kiköltöztem a belvárosból, és nem tudok gyalog menni a Búzára - k*rvára nem értem volna le hamarabb autóval sem, sõt, a buszt hamarabb átengedik elágnál, ilyesminél, mint ha autóval mennék.
És olcsóbb a bérlet is, mint, ha egész hónapban autózok.
Továbbá: májusban volt 2 éves a jogsim, és most is azt mondom, hogy ne mondja nekem senki, hogy ennyi idõ alatt megtanul rendesen vezetni. Az iskolák ugyanis inkább vizsgára készítenek fel és nem közlekedni tanítanak. Azt mondom magamról is, hogy elközlekedek, de nem tudok még vezetni. A tudás nem itt kezdõdik sztem.
Ráadásul én is paráztam eleinte a forgalomban, aki nem, az szerintem nem teljesen tiszta, ill. vakmerõ, ill. elõtte is tudott már vezetni. Én szó szerint az elsõ órámon vezettem autót életemben elõször.
Szal nem fikázni a friss jogsisokat. Csak a hülyéket, de az nem ugyanaz.
tisztelettel
Posted 2010. November 15. - 15:16
Posted 2010. November 15. - 15:05
Nap mint nap megbotránkozok azokon akik telefonálnak vezetés közben! Könyörgöm, ha van 300ezrem egy Suzukira akkor legyen már 4ezrem egy szaros BT fülesre! Ha meg nincs rá lóvé akkor meg ott a gyári vezetékes amit gyakorlatilag a 8ezres telefonhoz is ad a gyártó. És ugye mondani sem kell hogy a komolyabb autókban már gyárilag benne van a kihangosító, a paraszt mégsem használja.Komolyan, a sünök helyében megbüntetném vagy 40ezerre az ilyet meg még a SIM-et is kettétörném a helyszínen. Régebben gondolkoztam rajta hogy kéne venni valami szakadt ütött-kopott rozsdaboglyát, és az ilyenek elõtt jó nagyokat fékezgetni, meg imitt amott belekoccanni ezekbe. Biztos megtanulnák hogy nem kell ment közben telefonálni.