Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2010. november 15. - 14:28
Mennyire egyetértek veled a másik kedvencem azok akik esõ és hó esetén buszoznak vagy bérletet vesznek csak emiatt meg amikor egy volt kolléganõm olyan 30-40 körüli örvendezve mesélte hogy van új autója és már el mert jönni a munkahelyig vele. Egybõl jogsi el!!! Ennyi. Én nem akarok meghalni ilyenek miatt :S amúgyse de arra még nincs megoldás
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Írta 2010. november 15. - 14:24
Én pl. ismerek embereket akik megszerezték, mer az kell. Igenám de félnek, paráznak, úgy vezetnek, hogy közben bent van a sport szelet. Bizonyos lélektani sebességhatárokat elvbõl (nem, nem autó mûszaki állapota, az útviszonyok, vagy egyebek miatt) nem lépnek át és mehetsz utánuk 60-al ahol elmenne a 90-100 is, de pont annyira kanyarog az út, hogy nem bírsz elõzni.
Kb. õk azok akik novemberben leteszik az autót és áprilisig nem veszik elõ, ha nem futotta téli gumira, és rajta maradt az egyébként 90%-os nyári. Mert nyári gumival NEM lehet menni télen. Ha mész, meghalsz. Azonnal, és fájni is fog amúgy.
Szóval annak, aki fél az úton, a forgalomban, annak sem lenne szabad engedni hogy jogsit szerezzen. Pszichopata antiszociális egyének sem kapnak fegyverviselésit jó esetben
Érdekes megfigyelni azt is, hogy esik kis esõ, és beáll a város. Mert akkor sem lehet közlekedni, nyílegyenes úton 50-nél iszonyatosan kisodródhat az autó. Persze csak az, amelyik nem tanult fizikát, de ezt a sofõr nem tudja, mert ugye õ sem tanult..
Kb. õk azok akik novemberben leteszik az autót és áprilisig nem veszik elõ, ha nem futotta téli gumira, és rajta maradt az egyébként 90%-os nyári. Mert nyári gumival NEM lehet menni télen. Ha mész, meghalsz. Azonnal, és fájni is fog amúgy.
Szóval annak, aki fél az úton, a forgalomban, annak sem lenne szabad engedni hogy jogsit szerezzen. Pszichopata antiszociális egyének sem kapnak fegyverviselésit jó esetben
Érdekes megfigyelni azt is, hogy esik kis esõ, és beáll a város. Mert akkor sem lehet közlekedni, nyílegyenes úton 50-nél iszonyatosan kisodródhat az autó. Persze csak az, amelyik nem tanult fizikát, de ezt a sofõr nem tudja, mert ugye õ sem tanult..
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. november 15. - 14:15
Meg biztos ez ellen is sokan lázadnak majd de én simán 2 évente újra csináltatnám a rutint, vagy valamilyen tesztet, és az orvosit!!!! Én is így gondolom.. nem KELL mindenkinek jogsit adni!!! Én se kezdek el repülõket tervezni. Nem tudnám. De lehet jobban sikerülne mint egyeseknek vezetni! Lásd 4 perces megfordulás a rakparton gondolom emlékeztek
üdv
Law
üdv
Law
Írta 2010. november 15. - 14:01
De azért valljuk be hogy a fizetõk szerintem legalább 90%-a egy szerencsétlen aki másképp nem tudna átmenni.
De hiszen itt az igazság. Nem KELL mindenkinek jogsit adni, aki beiratkozik. Nem, NEM lehet mindenkit megtanítani vezetni. És anno nagyon jó ötlet volt hogy kötnék valamihez. Nem tudom milyen sporttársi magatartást, vagy megfelelõ KRESZ-értelmezést lehet elvárni pl. attól, ha valaki 6 általánossal szerez jogsit. Nem, NEM nézem le feltétlen azokat akiknek 6 elemije van (nagyszüleim is így nyomják), de ne úgy álljon már össze, hogy 3 elsõ, 2 második meg egy 3....
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2010. november 15. - 11:51
Erre írtam azt, hogy valahogy ezeket kéne megszüntetni, és azt hogy sajnos tudom hogy nem mindig reális. De azért valljuk be hogy a fizetõk szerintem legalább 90%-a egy szerencsétlen aki másképp nem tudna átmenni. Abba meg most ne menjünk bele mélyen hogy a KRESZ mely részének nem betartása óriási felelõsség.... mert mehetek a városban én is 70 felett ami már szabálysértés, ha tudom hogy képes leszek megállni... de lehet már a zebrán nem tudnék idõben lefékezni. Márpedig vallom, hogy az egyik legjobb de leg be nem tartottabb szabály ez lenne Sokat vezetek , de gyalogok is sokat
És akkor még bele lehetne menni a biztonsági öv témába stbstb. Engem csak egyetlen 1 dolog zavar... az hogy MÁS hal meg miattuk! ENNYI. Más nem. Amíg nem veszít el valaki közeli embert addig úgyse tudja meg miért gáz ha szabálytalanul vezet... vagy egyszerûen NEM TUD VEZETNI.
És akkor még bele lehetne menni a biztonsági öv témába stbstb. Engem csak egyetlen 1 dolog zavar... az hogy MÁS hal meg miattuk! ENNYI. Más nem. Amíg nem veszít el valaki közeli embert addig úgyse tudja meg miért gáz ha szabálytalanul vezet... vagy egyszerûen NEM TUD VEZETNI.
Írta 2010. november 15. - 11:21
ja...
de az élet és a forgalmi vizsga ritkán találkoznak egymással
pl multkor majnem kilóval jöttem egyetemrõl haza éjszaka fél3 körül, és dudált le a taxis....50....érted
de az élet és a forgalmi vizsga ritkán találkoznak egymással
pl multkor majnem kilóval jöttem egyetemrõl haza éjszaka fél3 körül, és dudált le a taxis....50....érted
Írta 2010. november 15. - 11:10
ha olyanokat nem buktatnának meg akik tudnak vezetni akkor meg is érteném. Mi rövidre zártuk a kört, fölöslegesen ne játszanak az ember pénzével idejével meg idegével Úgy gondolom mindenki megbukna ha a hétköznapokban beülne mögé egy vizsgabiztos. Ha nem hiszitek el ültessetek egy frissen végzettet az anyósülésre és õ majd mondja h ezért meg azért már kivágtak volna az oktatók Tapasztalat.
Írta 2010. november 15. - 10:43
Most biztos meg leszek kövezve...de én baromira nem értek egyet a fizessük le a vizsgán a biztosokat egy jogsiért felfogást. Nem tudom ezeknek hány százaléka kerül így ki az utakra úgy hogy baromira nem tud vezetni de véleményem szerint sok. Miskolcon is jól megfigyelhetõ, egy nyugodt délutánon az ablakomból vagy a belvárosban stb. hogy az emberek jóóó része nem tud vezetni. Egyenesen és elõre. Ennyi. Olyan durva dolgokat látni az utakon hogy elgondolkodom mindig hogy honnan van ennek jogsija. Hát innen. Ha valaki nem tud egy kreszt megtanulni az már gáz. Ha valaki nem tud megcsinálni 5 rutin feladatot az gáz. Ha valaki fél a forgalomba, vagy nem képes jól dönteni az gáz. És ha még csak gáz lenne, de annak a gyerekét üti el aki a lefizetés párti akkor majd elgondolkodik érdemes -e pár forintért a 17 éves gyerekek kezébe tenni a papírt. Mielõtt még tényleg halálba kívántok leírom, hogy tudom hogy vannak és lesznek is olyan emberek akik csak azért is meghúznak. Inkább ezeket kell kiszûrni mint még a pénzt is adni a zsebükbe!
Maradok tisztelettel
Lawrence
u.i.: mondjátok hogy nem fog esni szerdáááán :S akarok egy bükkön keresztüli Egerbe tekerést kivitelezni...
Maradok tisztelettel
Lawrence
u.i.: mondjátok hogy nem fog esni szerdáááán :S akarok egy bükkön keresztüli Egerbe tekerést kivitelezni...
Írta 2010. november 15. - 10:25
hu ez komoly
mi arcuk lehetett
mi arcuk lehetett
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. november 15. - 09:53
Itt miskolcon nagy divat a buktatás, ha bármi közbejön amire rálehet húzni egy buktatási indokot meg is teszik.
Én a csajosnak mondtam beszélje meg az oktatóval h átakar menni rutinon és befigyel majd egy üveg wiszki. átment meg is kapta a piát.
Aztán forgalom elõtt megint meg lett mondva h. elsõre átakarna menni mert kell "nyárra a jogsi a munkához" és beifigyel majd a pia a vizsgabiztosnak is.
Elvitték egy teszkós kör felére és már írták is a papírt, aztán kiszállás nyílt a csomagtartó és nem kaptak semmit mert a már a papír alá volt írva. Persze pia sem volt a táskában. Ha õk játszanak nekünk is szabad.
Én a csajosnak mondtam beszélje meg az oktatóval h átakar menni rutinon és befigyel majd egy üveg wiszki. átment meg is kapta a piát.
Aztán forgalom elõtt megint meg lett mondva h. elsõre átakarna menni mert kell "nyárra a jogsi a munkához" és beifigyel majd a pia a vizsgabiztosnak is.
Elvitték egy teszkós kör felére és már írták is a papírt, aztán kiszállás nyílt a csomagtartó és nem kaptak semmit mert a már a papír alá volt írva. Persze pia sem volt a táskában. Ha õk játszanak nekünk is szabad.
Írta 2010. november 15. - 09:02
Elnézést. Igazad lehet. Akkor, ha van itt valaki, aki illetékes, ezennel megkérném, hogy az egész hozzászólást, (8687) ha lenne szíves törölni. (aki olvasta tudja, aki meg nem, az sem vesztett sokat)
Köszönettel: zé
Ezúton kérdezném még: valaki meg tudna mérni nekem egy akármilyen1/8- os Ahead kupak átmérõt?
Annak a résznek is kellene, ami belemegy a villanyakba.
(váltógombba kellene, és tudnom kéne, mekkora lyuk legyen a tetején, hogy beleférjen)
Köszönettel: zé
Ezúton kérdezném még: valaki meg tudna mérni nekem egy akármilyen1/8- os Ahead kupak átmérõt?
Annak a résznek is kellene, ami belemegy a villanyakba.
(váltógombba kellene, és tudnom kéne, mekkora lyuk legyen a tetején, hogy beleférjen)
Írta 2010. november 14. - 21:49
kannás/rendõrös/gázolajos/autómárkás részt inkább töröltesd
Kicsi a világ, Miskolcon is- fõleg- fõleg neki kisgyerekkel
sosem lehet tudni, már, ha nem akarsz kib@szni vele...
Kicsi a világ, Miskolcon is- fõleg- fõleg neki kisgyerekkel
sosem lehet tudni, már, ha nem akarsz kib@szni vele...
Írta 2010. november 12. - 18:45
én corsával száguldozok.de nem kimondottan gyári cucc:)fekvõrendõrnél leér az alja,sötétített üvegek,lámpák,igazi tanulókocsinak való kocsi,pedig egyébként a srác rendõr..ja,és ebben a vad kocsiban csak egy ezres motor van:D
Írta 2010. november 12. - 18:15
szegeny csoro oktato
mi penzuk lehet ezeknek basszus
mi penzuk lehet ezeknek basszus
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. november 12. - 17:57
Hát az oktató az autóson belül egy elég érdekes állat az biztos.kitudja
lehet nincs is jogsija
en nem lattam veztni tanulni csak autot vezetni.
amugy ja valoszinu, de mikoze ennek a jogsihoz, hogy mikor valtok had legyen mar az en ugyem
faszom luzer oktato fasz nimand geci
Hugi volt hogy pityeregve jött haza az oktatásról. Az ok általában az volt hogy majdnem megpadkázta a Nissan Qashqai-t(tesóm alig látszott ki a kocsiból). Mert persze ezzel kell oktatni....Ráadásul nem egyszer úgy oktatott, hogy DVD-t nézett közben a tükör elé lehajtott LCD-n.
Egyébként gyárilag azért választottuk ezt az oktatót mert hogy olyan autóval oktat ami nekünk is van a családban, szal tud gyakorolni a kölök. De mit ad isten hip-hop lecserélte.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. november 12. - 09:15
Az a köze neki, hogy az üzemanyag takarékos, autókímélõ vezetés alap....buzisag de hat ez van...
Írta 2010. november 11. - 23:35
kitudja
faszom luzer ...... fasz nimand geci
ez kellett a nyomot hangulatomra,jót röhögtem!
Írta 2010. november 11. - 22:53
kitudja
lehet nincs is jogsija
amugy ja valoszinu, de mikoze ennek a jogsihoz, hogy mikor valtok had legyen mar az en ugyem
lehet nincs is jogsija
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. november 11. - 22:30
de bélád sem 70-nél váétotta a pörgõs kettest forgalomvizsgán....gondolom én
a forgalomvizsga olyan mint a herrripotter.....csak a könyvbe van olyan
a forgalomvizsga olyan mint a herrripotter.....csak a könyvbe van olyan
Írta 2010. november 11. - 19:27
oszt akkor mit mondana olyankor amikor belam mondja, hogy tan 70-el tol 2-t.
adj egy otost a buzinak osz bassza el masnak az idejet
o meg koltse az osszes ilyen penzet gyogyszerre!
adj egy otost a buzinak osz bassza el masnak az idejet
o meg koltse az osszes ilyen penzet gyogyszerre!
NE ÍGY! NE ÍGY!