Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Írta 2010. december 01. - 08:38
Ár: ~ 12 rugó.
Írta 2010. november 30. - 20:04
örülj neki....bosch mérnököknek se leányálom
Meg én az olyanokra gondoltam, akik nem tudtak másodévesen rendesen törtekkel számolni, meg nem tudtak egyenletet rendezni....mert voltak ilyen lány évfolyamtársaim
Huhuuu lehetne mesélni....
Más téma: Nem tud vki jó, megbízható és nem nagyon drága helyet Miskolcon szenzortisztításra? Nikon.
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"
Írta 2010. november 30. - 17:24
Meg én az olyanokra gondoltam, akik nem tudtak másodévesen rendesen törtekkel számolni, meg nem tudtak egyenletet rendezni....mert voltak ilyen lány évfolyamtársaim
Írta 2010. november 30. - 15:03
en meg csak az interjuig se jutottam.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2010. november 30. - 14:23
Az meg h ki kap diplomát az megint más tészta, de mindenki foglalkozzon magával, h jó mérnök legyen, állásinterjún ugyis leszûrik és az értelmsebbet veszik fel, és nekünk azon kell lenni, hogy mi ezt a tábort gyarapítsuk ne a hülyéket.
Írta 2010. november 30. - 11:05
vmi kozgaz bigyot tanul pityke
Igen! GTK Ker-Marketing.
A finom az a matekban hogy szombaton 12-15 óra között leadták az integrálást, és 18-20 óra között már ZH-t írtunk.
Szerintem ez nevetséges!
Én a matekot ott csesztem el hogy már májustól matektanárhoz kellett volna járnaom hogy felfrissítsem a középsuliban tanultakat.
Most inkább a többi tárgyra koncentrálok...matek már úgyis veszett fejsze nyele.
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2010. november 30. - 09:59
Írta 2010. november 29. - 18:51
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2010. november 29. - 17:56
Én sem értem pl nekem mint mérnöktanoncnak mi a raknak kell filozofiat, meg iparjogot meg ilyesmit tanulni, de na, minden ember igényeit nem lehet kielégíteni...BME-n sokkal rosszabb a helyzet állítólag....
Írta 2010. november 29. - 17:51
Gondolom gépész kar....na most az ME eleg jo gépészeket hoz ki, kb mint a BME, viszont indulnak 3-400an évente a golyák, most valahogy ki kell szelektalni a népet....és mivel fogjak? szigorral...
jarni kell orara meg tanulni, ha egyedül nem megy összeülni....mit értünk oktatás szionvonala alatt?
300fõs elõadáson nem mondanak el kétszer semmit....elmondja, megérted örülsz, nem akkro igy jartal, ez nem altalanos iskola, hogy tanarneni nem ertem....altalaban azok mondjak h szar akik nem birjak csinalni, egyebkent meg ez is olyan dolog h ha összeszed a tankör pár embert aki nem érte valamit, a tanárok jó része készségesen leül és elmagyarázza ujra, de ezt nem elõadás közben fogja.
ha meg valaki nem szánja rá az idõt, vagy nincs rá ideje az ne csinálja....
Bárcsak így lenne mindenütt és minden esetben! Akkor azt mondanám ÍGY OK!
Írta 2010. november 29. - 17:50
Írta 2010. november 29. - 17:50
jarni kell orara meg tanulni, ha egyedül nem megy összeülni....mit értünk oktatás szionvonala alatt?
300fõs elõadáson nem mondanak el kétszer semmit....elmondja, megérted örülsz, nem akkro igy jartal, ez nem altalanos iskola, hogy tanarneni nem ertem....altalaban azok mondjak h szar akik nem birjak csinalni, egyebkent meg ez is olyan dolog h ha összeszed a tankör pár embert aki nem ért valamit, a tanárok jó része készségesen leül és elmagyarázza ujra, de ezt nem elõadás közben fogja.
ha meg valaki nem szánja rá az idõt, vagy nincs rá ideje az ne csinálja....
És a tudást nem adják, neked kell megszerezni Persze tanárok közt is lehet tanálni nagy geciket, de hol nem...(?)
Írta 2010. november 29. - 17:38
Egyébként az oktatási rendszere tényleg egy kalap szar. Csak hogy eljuss egy vizsgáig annyi feltételen kell átmenned, hogy nemigaz. Én már annak is örülnék pár tárgyból ha az aláírásom meglenne belõlük.
Írta 2010. november 29. - 13:17
Írta 2010. november 29. - 13:06
Most azon filózok ha a matekon bedobom a törcsit akkor jövõre fel tudom-e venni vagy van-e értelme tovább folytatni az egyetemet.
Írta 2010. november 29. - 12:31
Írta 2010. november 27. - 22:33
Köszönöm a segítõkészségét mindenkinek! sajnos nagyon úgy fest hogy szopóágon vagyok matekból.../ma adta le a tanár az integrálást és rá 3 órára volt ZH/
Nem nagyon (nagyon nem) vágom ezt az egyetemi rendszert amúgy, de lehet nem érdemes ezt így tovább csinálni. majd meglássuk.
egyébként valamit elmond a rendszerrõl hogy ma beültünk kb tízen egy üres terembe és egy segítõkész csoporttársunk tartott egy kis különórát, és többet tanultam 2-3 óra alatt mint egész félévben. Ez nem magolós, ha nincs rendesen elugatva akkor nem tudom megérteni.
Írta 2010. november 26. - 15:43
Írta 2010. november 26. - 15:30
Lor: amint láttad nem 2X2 kategória
Koca: megköszönném ha tudnál segíteni! Nekem konkrétan ó-héber a feladatsor. Ha mail-ben elküldöm a feladatsort akkor meglesed?
megnézem, persze küldd a balazs86@gmail.com-ra! még egyszer mondom, nem ígérek semmit de hátha...fgv ábrázolás anno még ment de mikor volt már az bazze
üdv
Írta 2010. november 25. - 22:39
szelsoertek feladatok
ilyenek kb
NE ÍGY! NE ÍGY!