Én most sajna nemigem megyek sehová, de mi az az Efott?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2002. május 28. - 18:18
Írta 2002. május 28. - 16:32
Írta 2002. május 28. - 14:47
Jó nektek, hogy így egymásra találhattok (mert van kivel) Hajdúszoboszló és Dunaújváros nincs igazán ellátva bicajosokkal.
Írta 2002. május 28. - 14:41
16" Schwinn Csepel Adrenalin Cro-mo (szürke) STX-RC, ALIVIO, Manitou Spyder-R
Írta 2002. május 28. - 12:49
Én eddig mindig 20 ezres, sokéves gépekkel mentem. A mostani jobb már valamivel, de most sem vet fel a pénz. Neked milyen a géped?
Írta 2002. május 27. - 20:05
Jut eszembe, múltkor Csillebércen voltunk és fogassal mentünk fel a táborba, hát az nem semmi, hogy Pesten milyen bicajok vannak!!! A 12 éves kissrácok körében alap legalább egy Boxxer, vagy egy Monster T (plusz brutál DH váz) Persze lehet hogy csak épp mákom volt és Pest összes DH-sa akkor fogasozott felfelé.
Írta 2002. május 27. - 19:59
OK megpróbálom megjegyezni. A parkban sok biciklis megfordul, a cora bike kategóriától a high-techig. Ne lepõdj meg például, ha egy Merida Stormbringer jön veled szembe egy Big One-al az orrában. A gazdáját látásból lehet hogy ismered, az Excelsiorban szerelõ, Jocónak hívják, általában XTR-es pólóban,pulcsiban, zokniban stb-ben járkál a boltban. Elõtte Big Air-je volt, de néhány hónap alatt eltörte, aztán ráfizetett egy kicsit és megkapta garanciában ezt. Hát nem tudom, szerintem a garázs tetejétõl való ugrálás azért már súrolja a nem rendeltetésszerû használatot, nem? ;D
Írta 2002. május 27. - 19:29
16" fekete Caprine Cherokee (alapfejcsöves), hátul Alex d.felú, STX-RC fékek, piros Acor pofák. Leengedett ülés, Cratoni sisak, és gyakran egykerekzek. ;D ;D Ha ott lennék vmikor, mindenképpen többen leszek... ;D
Egy zöld Hauser biztos lesz ott, sárga hátsó Remerxszel.
Egy zöld Hauser biztos lesz ott, sárga hátsó Remerxszel.
Írta 2002. május 27. - 18:42
Hát, kár hogy nem egy kategóriában nyomjuk, de sebaj. Egyébként a gödör az egyik olyan helyünk, ahol ha nincs kedvünk sokat tekerni és fáradtak vagyunk ugrálgatunk meg dumálunk. Írdd le ide nagyjából a bicajod, így ha legközelebb arra jársz talán felismerlek. Különben ajánlom, hogy gyertek gyakran errefelé vannak itt jó pályák: north shore, döntött kanyarok, siratófal, meg minden más.
Írta 2002. május 27. - 16:18
Haj, mégis vagyunk páran!
Ennyek örülök!
MucKe1
Én Szirmán lakom és itt, meg a belvárosban szoktam tekerni. A balesetem miatt csak nyáron mehetek majd Tapolcára. Ott tavaly az "ördög gödör" -nél voltunk párszor. Ja, meg az Avason a Penny parkolóban szoktunk gyakorolni vasárnaponként. (mostanában persze oda nem mehetek)
Én nem igazán szoktam CC-zni, meg túrázni sem. Triálozni tanulgatok, meg 1kerekezni szoktunk.
Miskolci triálosokat nem nagyon ismerek, de jó lenne párral megismerkedni.A Martintelepen is van egy kezdõ(?) triálos, de õt sem ismerem.
Van egy oldal
lor.freeweb.hu
Azon vannak triálosok, meg mi is rajta leszünk már valamikor. ;D ;D
Nyáron lehetne vmi együttbringázást szervezni!
Ennyek örülök!
MucKe1
Én Szirmán lakom és itt, meg a belvárosban szoktam tekerni. A balesetem miatt csak nyáron mehetek majd Tapolcára. Ott tavaly az "ördög gödör" -nél voltunk párszor. Ja, meg az Avason a Penny parkolóban szoktunk gyakorolni vasárnaponként. (mostanában persze oda nem mehetek)
Én nem igazán szoktam CC-zni, meg túrázni sem. Triálozni tanulgatok, meg 1kerekezni szoktunk.
Miskolci triálosokat nem nagyon ismerek, de jó lenne párral megismerkedni.A Martintelepen is van egy kezdõ(?) triálos, de õt sem ismerem.
Van egy oldal
lor.freeweb.hu
Azon vannak triálosok, meg mi is rajta leszünk már valamikor. ;D ;D
Nyáron lehetne vmi együttbringázást szervezni!
vendég__*
Írta 2002. május 27. - 10:19
(Netes)Országútisok nincsenek Miskolcon? Júniusban és augusztusban több idõt töltenék Miskolcon, jó lenne összeállni.
Írta 2002. május 27. - 08:41
Udv!
Na en pl. miskolci vagyok es tekerni is szoktam a haverokkal, de mi igazabol tura-orultek vagyunk - felcuccoljuk a bicajt aztan ihaj!
Az iden az EFOTT-ra fogunk letekerni valamint Erdelyben teszunk meg egy korutat - akit erdekel az irjon!
PGY
Na en pl. miskolci vagyok es tekerni is szoktam a haverokkal, de mi igazabol tura-orultek vagyunk - felcuccoljuk a bicajt aztan ihaj!
Az iden az EFOTT-ra fogunk letekerni valamint Erdelyben teszunk meg egy korutat - akit erdekel az irjon!
PGY
Írta 2002. május 27. - 06:40
Írta 2002. május 26. - 23:09
Írta 2002. május 26. - 21:32
Ja, egyébként amikor azt írom "letörések", nem a Kranked stílusú ugorjunkleharmincméterrõléscsukjukösszeahátsókerekettörjükelavázatveszítsünkelné
hányfogunkatra gondolok, hanem mi azokat a meredek de hosszú lejtõket is letörésnek hívjuk, amikben esetleg sziklák meg hajtûkanyarok is vannak.
hányfogunkatra gondolok, hanem mi azokat a meredek de hosszú lejtõket is letörésnek hívjuk, amikben esetleg sziklák meg hajtûkanyarok is vannak.
Írta 2002. május 26. - 21:21
Írta 2002. május 26. - 21:20
Tapolca és környéke (Komlóstetõn át Diósgyõr, onnan meg Lillafüred, Jávorkút, Hollóstetõ, Bükkszentkereszt stb.) Fõleg XC-túra-aszfalt. Néha egy kis ugra-bugra meg letörések.
Írta 2002. május 26. - 10:52
A régebbi témák közt sem találtam ilyet, ezért nyitok egyet.
Úgy általában a neten elég kevés miskolci van szvsz, és még kevesebb bicajozik. Ha mégis akadna ratam kívül ilyen, az írjon nyugodtan!
Hol szoktatok tekerni, és milyen "stílusban" ?
Úgy általában a neten elég kevés miskolci van szvsz, és még kevesebb bicajozik. Ha mégis akadna ratam kívül ilyen, az írjon nyugodtan!
Hol szoktatok tekerni, és milyen "stílusban" ?