aztakurva!
nagyon 'korrekt' csapat akkor.
sajat?
mar itt tartunk?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. január 03. - 17:24
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. január 03. - 17:09
dohog.
1 jól írányzott napalmbombázást kívánok a herman konyhájára és gazdasági osztályára.
tavaly lefoglaltuk az éttermet esküvõ céljából. beírtak a naptárba mondták januárban kötünk szerzõdést.
oké.
mindent úgy szerveztünk hogy oda megyünk.
erre ma felhívjuk õket mire nagy nehezen felveszik kiderül valaki átírta a nevünket és már meg is kötötték a szerzõdést.
a jó k..va anyukája sirassa azt a kedves embert holnaptól a temetõben.
ja és élve temessék el.
1 jól írányzott napalmbombázást kívánok a herman konyhájára és gazdasági osztályára.
tavaly lefoglaltuk az éttermet esküvõ céljából. beírtak a naptárba mondták januárban kötünk szerzõdést.
oké.
mindent úgy szerveztünk hogy oda megyünk.
erre ma felhívjuk õket mire nagy nehezen felveszik kiderül valaki átírta a nevünket és már meg is kötötték a szerzõdést.
a jó k..va anyukája sirassa azt a kedves embert holnaptól a temetõben.
ja és élve temessék el.
Írta 2007. január 03. - 16:49
mutassa be!!!
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 03. - 16:46
Írta 2007. január 03. - 16:43
sajosaintpeter es kornyeke
kazincbarszelona satobbi
kazincbarszelona satobbi
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 03. - 16:16
egy liló szaloncukrot nekem is adhatnál ja meg egy az a cróaszón se lehet rossz. képek is biztos jok lettek. amugy megkérdezhetem h hol épitgeted a dh pályát? csak kiváncsiságbol, mert miskolcon nem tudok ilyesmiröl...
Írta 2007. január 03. - 14:35
sziasztok úgylátom volt élet a szünetben... buék mindenkinek és boldog karácsonyt, remélem a megállóban lor megtaláltátok a packot.
én a dh pályát építettem és gyakoroltam tanultam egyenesen menni meg kanyarodni, nemfékezni ilyesmik. az új ülés rommá törte a combjaim belsõ felét, amikor a centrifugális erõ miatt kiálva betámasztok a kanyarban, egyébként nagyon kényelmes a gobi megszerettem.
a fagyott talajt nagyon szeretem annyira csúszik mintha tiszta sár lenne minden, így jól lehet gyakorolgatni, de ha viszem a konyhába a verdát nem lessz gempásminden.
lassan kezd összeálni a 2007-es gépem még némi apróság van hátra: sram váltás, még nemtudom mien lessz. 9 seb az tuti, mert a kazettát már kinéztem. x7 vagy felette. tegnap feltaktam az új hatómûvet és végre a mallet is felkerült a nagygépre, hátt nagyonfélek az élesben való bevetéstõl... mert ha anggyal esek akkor nagylessz, lehet nem tudok lepattani a fábacsapódás elõtt mint a platformmal legalább izgi lessz.
remélem nem lessz -10 foknál hidegebb, mert addig vagyok megfázás ellen felvértezve, és folyamtosan tudok bohóckodni a kalapácson.
az ideális könnyû kormány markolat stuccni és belsõ kerstetik még
karácsonykor ugrottam meg életem elsõ transzferét nagyon jó érzés a levegõben kanyarodni.
karácsonykor tartottunk egy nagy bebaszós bulit a plusznál fél északa duhajkodtunk a parkolóban, fót 20 centis fenyõfa 3 méter boa, fél liló szaloncukor figyelt rajta a kerékpárvillogókon kívül..
nameg cróaszón meg sör martini miegymás.
olyan képek születtek hogy... várni kell a cenzúra feloldásáig.
hirtelen ennyi.
kellemes ünnepeket.
én a dh pályát építettem és gyakoroltam tanultam egyenesen menni meg kanyarodni, nemfékezni ilyesmik. az új ülés rommá törte a combjaim belsõ felét, amikor a centrifugális erõ miatt kiálva betámasztok a kanyarban, egyébként nagyon kényelmes a gobi megszerettem.
a fagyott talajt nagyon szeretem annyira csúszik mintha tiszta sár lenne minden, így jól lehet gyakorolgatni, de ha viszem a konyhába a verdát nem lessz gempásminden.
lassan kezd összeálni a 2007-es gépem még némi apróság van hátra: sram váltás, még nemtudom mien lessz. 9 seb az tuti, mert a kazettát már kinéztem. x7 vagy felette. tegnap feltaktam az új hatómûvet és végre a mallet is felkerült a nagygépre, hátt nagyonfélek az élesben való bevetéstõl... mert ha anggyal esek akkor nagylessz, lehet nem tudok lepattani a fábacsapódás elõtt mint a platformmal legalább izgi lessz.
remélem nem lessz -10 foknál hidegebb, mert addig vagyok megfázás ellen felvértezve, és folyamtosan tudok bohóckodni a kalapácson.
az ideális könnyû kormány markolat stuccni és belsõ kerstetik még
karácsonykor ugrottam meg életem elsõ transzferét nagyon jó érzés a levegõben kanyarodni.
karácsonykor tartottunk egy nagy bebaszós bulit a plusznál fél északa duhajkodtunk a parkolóban, fót 20 centis fenyõfa 3 méter boa, fél liló szaloncukor figyelt rajta a kerékpárvillogókon kívül..
nameg cróaszón meg sör martini miegymás.
olyan képek születtek hogy... várni kell a cenzúra feloldásáig.
hirtelen ennyi.
kellemes ünnepeket.
Írta 2007. január 03. - 14:02
Írta 2007. január 03. - 13:41
na kisfiam majd megbukol.
osz mehetel kukazni
osz mehetel kukazni
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 03. - 13:30
Írta 2007. január 03. - 13:07
hüje tanarak
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2007. január 03. - 12:47
Írta 2007. január 03. - 12:41
Írta 2007. január 03. - 11:07
Írta 2007. január 03. - 09:50
akinek sulis vagy van ismerõse megmondhatná hogy a herman-ban mikortól van tanítás. nem órára hanem napra. szóval mikor ér véget a téliszünet.
fontos lenne.
köszi.
fontos lenne.
köszi.
Írta 2007. január 03. - 02:47
Szögest lehet be kéne vállalni nekem is így újra adnék egy esélyt a régirégi gumimnak, márha az elbírja a "szögeket". Juteszembe logikus kutya után menni bringával, tök egyszerû tekerés közben elkapni az ebet. slap
Üdv Rizs itt, mennék én veled, de különbözõ okok miatt nem találunk megfelelõ idõpontot.
Többiek na azért ne gondoljátok, h dolgozom, csak olyan jól hangzott írni. Viszont tanulok, ami nem sokkal jobb. lor neked meg jól megy reggeli után lefeküdni...
Üdv Rizs itt, mennék én veled, de különbözõ okok miatt nem találunk megfelelõ idõpontot.
Többiek na azért ne gondoljátok, h dolgozom, csak olyan jól hangzott írni. Viszont tanulok, ami nem sokkal jobb. lor neked meg jól megy reggeli után lefeküdni...
Írta 2007. január 03. - 01:33
utobbi pár napban hanyagoltam a bicot(2nap), de holnap már kinézek vhova.
Üdv Riskát az éterben.
idövel meg ugy vagyok h vagy olvadjon ez a ratyi hó vagy essen még sok h fel tudjam löni a szögest
Üdv Riskát az éterben.
idövel meg ugy vagyok h vagy olvadjon ez a ratyi hó vagy essen még sok h fel tudjam löni a szögest
Írta 2007. január 02. - 21:30
Írta 2007. január 02. - 20:46
BUÉK mindenkinek!ja buék everybody
munkával kezdõdik és még legyen jó is... pöpp ellentmondás :S
hó meg olvad. ami nem jelenti azt, h elég meleg lesz a kellemes bikeoláshoz. úh marad az öltözködés, meg esetleg az elkövetkezõ jegeken nembringázás.