Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

melyik nighthawkos?

Rozizsolti a bláthyban tanít Merida NighHaWk-al nyomul, a képek között bukkant rá a kollega a volt tanárára.
köszi a tippet lor a kulacsos témára. a pancsolás nem sikk a mûanyagkulacsba, meg camelbegbe.
szerintem normálisak vagyunk, ugyanolyan könnyen törnek a csontjaink mint más átlagembereknek :D
2005 bn én is leamortizáltam magam elég rendesen volt idõm gondolkodni a kórházban. azóta sokkal óvatosabban megyek, bár mások szerint nem.
mondjuk jól éreztem magam a szekszí fiatal ápolónõk között, a reggeli fürdetés volt a kedvencem, meg a mini köpeny bugyi nélkül hmmm, kár hogy csak úgy nem lehet visszamenni a traumatológiára.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
melyik nighthawkos?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
pézsé: báááhhh, brutális még nézni is egy kulcscsonttörést. nem vagytok ti normálisak, komolyan mondom :)
nighthawkos pajtás meg tanárom volt tavaly :D. mondjuk vicces volt, h nem volt szabad tegeznünk... érdekes, õ soha nem jött gipszben :chin:

Riska85

Riska85

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hát nem tekerés közben kell a sört inni, hanem este a nap fáradalmai után:))

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
vagy felbontás után gondolom ugyse sokat raknád vissza a bicora mivel a dobozos kiömlene ami nagy kár, tehát marad a palackos sör vagy az hogy bicos kulacsba áttöltöd :)
egyébként meg sportember nem sörön él :cheers: :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
cateye muanyag kulacstarto megfogja

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
tenap vadásztam egy téli selymest, ugye nem volt sem a corában, se a kaisers interspar mach trióban, szerencsére a tuskóban találtam dobozos verziót, nagyon fasza a festése; teccõ, bekerült a gyûjteménybe :D
télleg! segítséget kérek a Barna félbarna sör raktáram színesítéséhez:
milyen fajtákat ismertek? Dreher bak :D Krusovice. egyéb beszerezhetõ termékek. ja és csak dobozos érdekel, hogy miért?
ja. és van egy problémám, a kerékpáros kulacsokat miért nem sörözdoboz befoglaló méretekre gyártják, vagy fordítva? zúzás közben mindig oda kell figyelni arra, hogy ne peregjen ki a fenn nevett keretbõl a drága kincs.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
bizony szép pláne bicajon :)
vitya: ma délelött már voltam a városba bicóval, mostantol meg tanulgatok..telepre nem megyek ma már ki max majd holnap...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

íly az a kulcscsonttörés nem lehetett jo érzés. amugy jo képek vannak. az a legnagyaobb mikor ugró srácot háttérböl vki sörrel kézben figyeli :) de mintha kocsmába lenne kb ugy áll ott :D

mondtam hogy dzsembörí vót sör meg szalonna, csak télen megy a cróaszón, mert a plusznál még nem sütöttünk szalonnát. bár szerintem nincs akadálya meg is hírdetem a pdh-n!!
a kulcscsontos rácot megmûtötték titánnal kihézaholták a testét, aztán meg is gyógyult kijött zúzni és egy kölcsönbringával perecelt, ismét eltört a bal kulcsa, de kiegészítve a jobb könyökével, az egyik keze elõre gipsz , a másik meg hátra. az élet szép!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
íly az a kulcscsonttörés nem lehetett jo érzés. amugy jo képek vannak. az a legnagyaobb mikor ugró srácot háttérböl vki sörrel kézben figyeli :) de mintha kocsmába lenne kb ugy áll ott :D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás
pézsé: szóra sem érdemes
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

Riska85

Riska85

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Üdv! Vitya ma elvittem a felnit meg az agyat és holnap már kész is lesz a fûzés és pattanhatok érte:) Jó kis kerék lesz ez 2mm DT-vel:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

gyors voltál.
;-)
Pont most akartam felkínálni próbára egy ilyet:
Feltöltött kép

:-)

még meg se köszöntem az egyetlen segítõkésséges fórumtársnak. kösz!

ja a pálya a kalapácsban épül, spéteren. eddig 4 versenyt nyomattunk oda, csak túl lájtos volt már: fél részegen ködben este lámpa nélkül hibátlanul lemegyek már rajta annyira ismerem. Most csinálok egy durcás nyomot ahol kihasználhatom a nagygép adottságait. és itt tanulok meg SPD-vel túlélni is :D
volt már párszor DzsemBÖRÍ is ahova minden bringást várunk, egy közös sörözésre és kukcscsonttörésre :D
LEKVÁRBÖRÍ

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
pogány koca slap, mi már pogányként is vigyáztunk :P
tekerés közben meg nehéz matekot tanulni :) gyere le ma a telepre

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jóhogy hallottam, de ahogy bökk barátunk mondaná a dh olyan messze áll tölem mint makó jeruzsálemtöl :) na jo persze ez nem igaz mert minden jo amibe van bicaj...

Riska85

Riska85

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Firma rulezzz:) koca meg pogány slap..........azért koca biztos hallottál már a péteri dh teamrõl!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
erröl a virsliröl még nem hallottam :)
de állítólag nem gáz még jövöre IV-ed évesen is megcsinálhatom a balek okitást...és akkor már kapcsiból firma is lehetnék talán.. nem mintha annyira érdekelne.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
balek okitas te nagyon setet pogany
:-)

akkor virslivel egy nagy faszt kell rajzolni az epulet falara

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ehh vitya te csak ne nagyon kecskézgessél itt nekem mivel én sose jártam ilyen balek bigyóra v mi a neve....inkább jöttél volna fel ma te is lillára vagy vhova tekerni.
lenne 1-2 haverom aki örülne a hermanos napalm-nak:) viszont aki átirt titeket az télleg egy szemétláda h nem is szólt....

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
itt.
az idõ múlik a gumi nyúlik. :D

és az a vicc hogy volt csókunk. cimbivel intéztük aki a fotós is lesz nem egy esküvõt intézett oda. az övé is ott volt. ja és a felesége a suliban dolgozik.
ennek ellenére...
valakinek nagyobb volt a f@sza.
elmegyünk máshova de nem megyünk el szó nélkül.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.