na csá cinder! hát akkor kár h nem néztelek meg mert épp telcsivel álltam picit lejjebb a kezemben....
ezek szerint te már rég voltál lillán mert a vizesés már jo ideje (tavaly ota) el van zárva....
haverom télleg elég vad én még ma is thermo naciba nyomtam a térdemem egy rögzitö gumival... de hát tesi szakos a srác ugyhogy birja a gyürödést
el sem mondom mai figuráit inkább ... de lesz egy hatalmas "trükk" csak ahhoz 3 ember kell, most meg csak 2 en voltunk
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2007. February 16. - 19:39
Posted 2007. February 16. - 19:28
De mink vótunk azok a Rolivel.De minden idiótának elmondtuk a haverod.Maj megnézheti a térdizületetit 10 év múlva....de õ tudja.Elzárták a kiba vízesés! pedig aztat akartam fotózni.na mind1.
Szent Feri kórháznál vasárnap békés demonstráció(nevezhetjük tüntetésnek is) lesz 15:00-tól.Célja hogy ne zárják be a kórházat.Aki tud gyûjjék el!!Ámen!
Szent Feri kórháznál vasárnap békés demonstráció(nevezhetjük tüntetésnek is) lesz 15:00-tól.Célja hogy ne zárják be a kórházat.Aki tud gyûjjék el!!Ámen!
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Posted 2007. February 16. - 18:56
tulkepp akkor gyusztok amikor akartok
ha kedved van osz beesel szombat reggel gyere
de ha csak estere jossz inni
gyere /de hozz piat, volt mar, hogy kifogytunk sauh-on/sikondan. volt is panik/
szal aki kedvet erez jon
azert mo bulija lehetne maskor
ha kedved van osz beesel szombat reggel gyere
de ha csak estere jossz inni
gyere /de hozz piat, volt mar, hogy kifogytunk sauh-on/sikondan. volt is panik/
szal aki kedvet erez jon
azert mo bulija lehetne maskor
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2007. February 16. - 18:52
Hali mindenkinek!
Most értünk haza n_vityával, kinéztünk a bükösbe, felmentünk a majálispark fele, oszt a vadaspark elõtt el egy földúton, de már valaki megelõzött minket bikeal, láttuk a nyomokat....
Úgy indultunk neki, hogy nem akarunk sarazni, de aztán nem bírtuk megállni dagasztás nélkül...
Nagyon jó volt...kb majdnem 39 km volt.
Jah és lefele csepegõ esõ kísért le minket a bükkbõl.Jó sárosak lettünk, aztán meg csak hesszeltek a városban:P
Ma rendelem a bb7 et, remélem jövõhétre itt van.
Most értünk haza n_vityával, kinéztünk a bükösbe, felmentünk a majálispark fele, oszt a vadaspark elõtt el egy földúton, de már valaki megelõzött minket bikeal, láttuk a nyomokat....
Úgy indultunk neki, hogy nem akarunk sarazni, de aztán nem bírtuk megállni dagasztás nélkül...
Nagyon jó volt...kb majdnem 39 km volt.
Jah és lefele csepegõ esõ kísért le minket a bükkbõl.Jó sárosak lettünk, aztán meg csak hesszeltek a városban:P
Ma rendelem a bb7 et, remélem jövõhétre itt van.
Posted 2007. February 16. - 18:40
Hali Lór kereszkérdés a BMFT re bármikor bele lehet csöpeni? Mert Yeti nak is akkor lesz a búcsúztató asszem szombat ? Vagy már készülök az estére ?
Posted 2007. February 16. - 18:36
Hali mindenkinek. Kiscsipás szóval megkaptad a patront .Gratula. Valamikor lehet nézni egy próba képet milyen a minõsége a nyomtatása. ?( Személyesen )
Posted 2007. February 16. - 18:15
szevasztok!
rövid nacis kék meridás az haverom lenne kinéztünk egy light os kis körre ma. lillán toltak fel egy világos konát épp mikor ott voltunk. nem te voltál az cinder? uo an sszinü váz volt... ja meg egy cannondalevel is tekeregtek (tán most láttam élöbe elöször lefty-t)
rajmi grat majd mutisd már meg a bicodat. holnap nem jössz ki bemelegiteni vele? vagy majd legalább jövö7 végén gyere ki vele BMFT talira Bükkszentre.
rövid nacis kék meridás az haverom lenne kinéztünk egy light os kis körre ma. lillán toltak fel egy világos konát épp mikor ott voltunk. nem te voltál az cinder? uo an sszinü váz volt... ja meg egy cannondalevel is tekeregtek (tán most láttam élöbe elöször lefty-t)
rajmi grat majd mutisd már meg a bicodat. holnap nem jössz ki bemelegiteni vele? vagy majd legalább jövö7 végén gyere ki vele BMFT talira Bükkszentre.
Posted 2007. February 16. - 17:56
pont láttam ma azt a fehér gépet!
az idõ télleg jó
ma végre az évben elõször a saját bicómon küldtem bálykot!
nagyon aranyos a kicsi...tiszta real....imádom
vitya télleg csinálj képet sokat láz-bércen!
píszes!
az idõ télleg jó
ma végre az évben elõször a saját bicómon küldtem bálykot!
nagyon aranyos a kicsi...tiszta real....imádom
vitya télleg csinálj képet sokat láz-bércen!
píszes!
Posted 2007. February 16. - 17:40
ageci
en is a kandelaberre kotom
egy orszaguti fele ss vagy fixi szokik mozogni neha
parszor mar lattam
en is a kandelaberre kotom
egy orszaguti fele ss vagy fixi szokik mozogni neha
parszor mar lattam
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. February 16. - 17:28
ma láttam egy srácot rövidnaciban egy kék meridával.
már ennyire jó idõ lenne?
látok mostanában a fõutcán egy fehér talán Atala ss gépet.
múltkor föl volt lakatolva a kossuth mozi elõtt az egyik kandelláberre.
már ennyire jó idõ lenne?
látok mostanában a fõutcán egy fehér talán Atala ss gépet.
múltkor föl volt lakatolva a kossuth mozi elõtt az egyik kandelláberre.
Posted 2007. February 16. - 16:39
húú mentek a barcika 65-re??
jó szelet a vadonban! kölökkorom legszebb öschweinei... de, sajna most munka. hüpp.
jó szelet a vadonban! kölökkorom legszebb öschweinei... de, sajna most munka. hüpp.
Posted 2007. February 16. - 12:18
Posted 2007. February 16. - 10:45
Posted 2007. February 16. - 10:41
szép álmokat lor. most beszéltem jáborral akkor ha kitekersz ma Bükkszentre leugorhatnál ifitáborba lezsirozni a szállást. lehet h öszefutunk majd mert faja idö lett :bananadan ugyhogy sztem mi is kinézünk.
Posted 2007. February 16. - 10:09
Jó reggelt!!
ki jön akkor holnap Barickára?
mi 95% hogy megyünk..
mi 100% hogy megyünk, este jön hozzánk vitya, akkor döntjük el hogy hanyas busszal megyünk. vszinü h. 4.55 v. 5.30-s.
Rajmi !
Képekröl majd a fotomüvészünk, vitya gondoskodik
További szép napot!
nekem is már csak 5orám van...
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Posted 2007. February 16. - 09:16
jo reggelt, lol
most vacsoraztam vagy mi
osz huzok aludni
most vacsoraztam vagy mi
osz huzok aludni
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2007. February 16. - 09:02
csak lenne már jo idö...
haverral 10 körül egyeztetek, sztem 2 körül indulunk ki tekerni addigra remélem felszárad az ut. nem igérem h moslékba kimegyünk b+ -ig mert utána jön haver vissza hozzám gépezni meg miegymás...
haverral 10 körül egyeztetek, sztem 2 körül indulunk ki tekerni addigra remélem felszárad az ut. nem igérem h moslékba kimegyünk b+ -ig mert utána jön haver vissza hozzám gépezni meg miegymás...