Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Hm tegnap ismét elkövettem azt a hibát, h nem olvastam végig a post elõtt, mert elfelejtettem, h több oldal van :).

Hétvégén én is alakítanék vmit, csak ne esne az esõ, mert sarazni semmi kedvem. Fú, amúgy most már letettem arról, h a havat várjam, de egyre jobban utálom az esõt úgy önmagában. Már annyira várom, h egésznapokat csapassunk (így helyes? ja :)) kint az erdõben, és olyan idõ legyen, h még talán élvezzük is a hûsítõ esõt. Mikor lesz már vége ennek a semmire való idõnek...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Én, ha minden igaz megyek BüLacira...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na végre király az idö. 7végén vki vmi tura? Berkiék ráértek szombaton vmi csapatásra? :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Azt a kupoláját: http://www.hihihi.hu/view/?vid=1888

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
váááá!!

az a kaja gyötrelem, benyomtam az egész konzervert 2 óra alatt, egész este púúúztam, meg hasmentem ma reggelre is maradt még a vegyifegyverbõl, és kétszercíííp.
a kalapács péteren egy dh pálya.
én meg hétfõn vettem egy 8-as kazettát vazzeg..... kormányt keresek!!

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Hétvégi bükki teljesitménytúra érdekel esetleg vkit ?

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1052

Vitya! 65km OK. Mehetünk! Faterod akkor jön ?

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Ez a futóbringa mekkora baromság... Legalább gyorsabban lehetne vele haladni, mint simán gyalog.
Ja az a kaja engem is érdekelne, pézsé. :D
Amúgy frankóság van, meg egyetem, meg esõ, szóval bringa az ami nincs. :(

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ja az jo. én is gondolkozok h kéne kisbico azzal lehetne menni bármikor de ezt nem akarom mindig bevetni...

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Én ma is keroval mentem mindenhova reggel nem is volt vészes a cipom se ázott át teljesen ,de délután mire hazaértem tele volt mindenem... vizzel:)
lassan ezek is megoldodnak vettem vizálló kamáslit:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
szevasztok. hát rajmi az az igazság h tegna este 9 körül lett felküldve a racsni meg belöve hozzá a válto és csak hazajöttem vele 3 utcával arrébrol. ma meg ki se tudok mozdulni mivel moslék az idö. de mihelyst szép idö lesz megyek ki jártani :)
esetleg akinek kéne van egy elado 8as racsnim apropénzért, de még semmi baja.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

ha gondolod gyere ki a kalapácsba :D

Hogy hova?Nem érteni lenni arab diák....:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

rayes :Ha minden jó akkor a héten megvan a lóvé a kormányra!
Már ha itt atartunk:BBB kormánynyak (70mm/35°) és Bike+ egyenes kormány eladó.Szinte zsír új,érdeklõdni priviben!
És ha valaki megy valahova ugrálni (komlós vagy valami),és nem zavarnám akkor szívesen elkisérném.Szeretnék néhány fotót csinálni a sport ugribugris részérõl!

ha gondolod gyere ki a kalapácsba :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Tom ha szereted a cípõset meg monnyuk a halat is akkor van egy jó kaja amit ki kell próbálnod!Szlovák testvéreink gyárcsák de ihhon is lehet kapni /Pl. Tecsó/ pácolt hering tormás paprikás szószban!Nagyon jó!Ha meg vagy fázva kihúzza a taknyot az orrodból!A másik az "ördög saláta" kint szoktuk venni a szlovákoknál.Ez olyan mint a párizsi saláta csak van benne SteveStrong :) meg darált cseresznyepaprika!Huncut egy találmány.Nem rögtön csíp,vár egy picit míg leér,aztán lentrõl felfelé elindul egy kellemes csípõs érzés...a baj csak az hogy mire beingul a "reakció" addig megettél belõle vagy 10 dekát :).Nekem 20 dekához átlagban 1L Kofola elfogy!

Huh hát ezeket szívesen megkóstolnám, sõt, ha nem felejtem el, és alkalmam lesz rá akkor megkóstálom:D

Most jut eszembe, én még nem is ebédeltem..... megyek is leküldök valamit, már úgy is csöpög a nyálam......

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
rayes :Ha minden jó akkor a héten megvan a lóvé a kormányra!
Már ha itt atartunk:BBB kormánynyak (70mm/35°) és Bike+ egyenes kormány eladó.Szinte zsír új,érdeklõdni priviben!
És ha valaki megy valahova ugrálni (komlós vagy valami),és nem zavarnám akkor szívesen elkisérném.Szeretnék néhány fotót csinálni a sport ugribugris részérõl!

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
sose bírtam a csípõset!
ez nagyon kemény cucc lehet!
na koca milyen a hajtás?...már nem sok kell h nekem is meglegyen!
na minden jó!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

és hol adnak ilyen csípõs halálkaját?

Tom ha szereted a cípõset meg monnyuk a halat is akkor van egy jó kaja amit ki kell próbálnod!Szlovák testvéreink gyárcsák de ihhon is lehet kapni /Pl. Tecsó/ pácolt hering tormás paprikás szószban!Nagyon jó!Ha meg vagy fázva kihúzza a taknyot az orrodból!A másik az "ördög saláta" kint szoktuk venni a szlovákoknál.Ez olyan mint a párizsi saláta csak van benne SteveStrong :) meg darált cseresznyepaprika!Huncut egy találmány.Nem rögtön csíp,vár egy picit míg leér,aztán lentrõl felfelé elindul egy kellemes csípõs érzés...a baj csak az hogy mire beingul a "reakció" addig megettél belõle vagy 10 dekát :).Nekem 20 dekához átlagban 1L Kofola elfogy!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

KucKuc!!

Méregettem...
a matrica:
hossza: kb 12 cm
magassága: kb 2,5-3cm
így kéne kb....

és ha azt kérném, hogy fekete alapra almazöld-írott betûkkel lenne írva a magellanboy, és a háttérben egy nagy vagy több kicsi koponya lenne fehérrel, akkor az sem lenne para?....na meg hogy hogyér csinálnád....

Lornak meg gratu a ketteshez...:D:)

KucKuc ez megtúdnád mûvelni?
Ja meg hogyér vállalod?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

a plusz takarmányboltban lehet venni, olyan kemény hogy páncélba zárják, hengeres formában. speciális kioldó szerkezetre van szükség hozzá, valaki konzervnyitónak híjja.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Alsócsõre, kavicsfelverõdés ellen átlátszó fólia.
Ha tuggyátok hol volt régen az illegal, annak az épületnek a gyurikapu felõli végén van a MIK igazgatóság, és vele szemben egy dekor kis- és nagyker.
Macso Kft.
vagy esetleg én is hozhatok, megbeszélhettyük...

Szinvaparknál az írószerben 250ft egy méter...
bár vékonka, meg lahozza a magasnyomásó a JET-nél-.:D

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.