Kössz!
jo tekerest!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2007. február 18. - 14:50
Írta 2007. február 18. - 14:43
a lényeg h teljesitettétek! grat nektek :clap:
/mindgyárt indulnuk kormival tolunk egy komlos tapolca kört visszafele megnézem a tüntetést szent ferinél...
/mindgyárt indulnuk kormival tolunk egy komlos tapolca kört visszafele megnézem a tüntetést szent ferinél...
Írta 2007. február 18. - 14:03
Idõ szép volt a látó meg örvénykõrõl látszott a tátra ha nem is teljesen tisztán de kivehetõen... az 50. kmig turánk is szép volt se fáradtság se semmi ha volt is nem olyan nagy, utána sajnos meg mehalás 3szor az utolsó 15km rossz volt, egy tetõn mentél 8km-t és vártad h kijuss egy rétre ami nagyon nem akart jönni...
Kitûzó emléklap megvan,de emlékeim szerint késtünk 15percet v fél órát, az ellenörzõ lap jábornál maradt majd õt kérdezzétek... Maci turatárs is megkapta az emléklapot...most meg ugy rohangál a kertben mintha tegnap aludt volna...
hát ennyi asszem, jah az egész turán végigkisért minket a sár foleg a lámpás szakaszon, néha kellemes volt elmerülni bokáig a vizben/sárban
Kitûzó emléklap megvan,de emlékeim szerint késtünk 15percet v fél órát, az ellenörzõ lap jábornál maradt majd õt kérdezzétek... Maci turatárs is megkapta az emléklapot...most meg ugy rohangál a kertben mintha tegnap aludt volna...
hát ennyi asszem, jah az egész turán végigkisért minket a sár foleg a lámpás szakaszon, néha kellemes volt elmerülni bokáig a vizben/sárban
Írta 2007. február 18. - 13:42
na és? csak ennyi? vmi apro beszámolot tolhatnátok
mikorra végeztetek; milyen idö volt?..
mikorra végeztetek; milyen idö volt?..
Írta 2007. február 18. - 13:20
Írta 2007. február 18. - 11:13
Írta 2007. február 18. - 11:12
Írta 2007. február 18. - 10:43
Hát jó volt a tegnapi dagasztással megspékelt tekerés.Az a kb 30 méteres szintkülönbség vagy 6 méteren az durva lett volna , pláne, ha mind a 4en beleugrunk.... Le is kéne már mosni szegény cruxot, mert tiszta sár!
A BMFT re majd lehet hogy kinézünk n_vityával valamikor , de még majd kiderül....Ha megyünk, akkor viszünk piát is, a pánik elkerülése érdekében:P...
A BMFT re majd lehet hogy kinézünk n_vityával valamikor , de még majd kiderül....Ha megyünk, akkor viszünk piát is, a pánik elkerülése érdekében:P...
Írta 2007. február 17. - 19:44
lor: BMFT be irtam de faszi csak a tulaj számát mondta meg és h vele beszéljük meg... és sztem Jábor a tulajjal beszélte le pár napja a kérókat. majd ha hazajött töle érdeklödünk. nem tudom h kell e ez a papiros dolog..:chin:
/az év bicaja 2006 szavazás nemsokára lezárul. tehát szavazzatok ti is! -->http://bike2006.extra.hu/
/az év bicaja 2006 szavazás nemsokára lezárul. tehát szavazzatok ti is! -->http://bike2006.extra.hu/
Írta 2007. február 17. - 19:16
Mi fél 2 táján indultunk, és Tapolcáról mentünk Büxentlacira .
Jó volt nekünk is. Bár akkor picit megijedtem, amikor a kavicsbánya szélén majdnem beugrottunk vagy 30m-t . Még jó, h én mentem elõl.
Jó volt nekünk is. Bár akkor picit megijedtem, amikor a kavicsbánya szélén majdnem beugrottunk vagy 30m-t . Még jó, h én mentem elõl.
Írta 2007. február 17. - 18:58
akko vki foglalt kerot jovohetre?
vagy probaljak intezkedni
holnap ha nem megyek tatraba megyunk ki?
vagy probaljak intezkedni
holnap ha nem megyek tatraba megyunk ki?
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. február 17. - 18:05
én meg szervizelek egyet mindjárt a "nagy" tekerésre feldobom a szép uj tárcsát
Írta 2007. február 17. - 18:03
akkor mindenkinek rendben volt a napja!
ezt jó hallani!már aludtam is egyett a nagy tekerésre!
ezt jó hallani!már aludtam is egyett a nagy tekerésre!
Írta 2007. február 17. - 17:19
Írta 2007. február 17. - 17:10
Írta 2007. február 17. - 14:51
hali hó
4ûez a nap nagyon real volt!
Caution Marczy barátommal unalmas percek kitöltése végett nyomattunk egy bükkszentlászlóról a piroson átkeltünk tapira ahhol egy tapolcai kavicsbánya tetejére értünk onnan le a vad örzõkutyához ki aszfalt de nem bírtuk soká és be kellett mennünk ismét erdõ ahhol egy nagyon jó ösvényt találtunk!
ÁÁÁ...nem hittem el!
persze mind ezt olyan dagonyában valósítottuk meg h az nem volt emberi!
követte ezt egy lightos bringa mosás a kúton mert a panel az még mindig panel!!!és nem fér el benne egy piszkos bringa!
ezér érdemes volt felkelni!
koca...a jövõ hét O.K!
4ûez a nap nagyon real volt!
Caution Marczy barátommal unalmas percek kitöltése végett nyomattunk egy bükkszentlászlóról a piroson átkeltünk tapira ahhol egy tapolcai kavicsbánya tetejére értünk onnan le a vad örzõkutyához ki aszfalt de nem bírtuk soká és be kellett mennünk ismét erdõ ahhol egy nagyon jó ösvényt találtunk!
ÁÁÁ...nem hittem el!
persze mind ezt olyan dagonyában valósítottuk meg h az nem volt emberi!
követte ezt egy lightos bringa mosás a kúton mert a panel az még mindig panel!!!és nem fér el benne egy piszkos bringa!
ezér érdemes volt felkelni!
koca...a jövõ hét O.K!
Írta 2007. február 17. - 13:44
Ja volt tegnap egy kb 35-ös pali, aki egy Ford Fiestából hesszelt erõsen, és innen a fórumról annyira ismerõs volt az arca. Nem tudjátok ki lehetett?
Ja, a Chinoinnál volt az eset, Imi azt mondja, mutogatott is. Azt hitte (Imi), h egy párocskát zavartunk meg, és azért mutogat (de akkor még ne láttuk, h milyen nemûek ülnek ottan e).
Ja, a Chinoinnál volt az eset, Imi azt mondja, mutogatott is. Azt hitte (Imi), h egy párocskát zavartunk meg, és azért mutogat (de akkor még ne láttuk, h milyen nemûek ülnek ottan e).
Írta 2007. február 17. - 11:53
kuckuc: poszter meret es minosegre lenne szukseg par emberkenek
ha jo az ajanlat
ha jo az ajanlat
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2007. február 16. - 21:20
Írta 2007. február 16. - 21:13
Koca, holnap 11:30 ra gyere hozzánk. Ha tudsz, szolj a többieknek is (kormi...)