GYÓÓÓ!!! hajrá rayes
Tegnap megvolt a tábor elsõ napja, csak másfél óra volt de ma reggel alig bírtam felkelni, pedig csak laza szoktatásvolt
szombatig van még 7 óra.....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Started by
Gabi07
, 2002. May 26. 10:52
Posted 2008. March 28. - 09:42
Posted 2008. March 28. - 00:39
szivembol szoltal ... respekt es tiszetöl!
gecc...ma csaptam egy gipsz egy kez 50kmet!
kib@szott kemeny vagyok!
piszes srakok!
gecc...ma csaptam egy gipsz egy kez 50kmet!
kib@szott kemeny vagyok!
piszes srakok!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. March 27. - 21:52
Posted 2008. March 27. - 00:48
nalunk a belvarosban is van tehermentesito...ott viszont a kamionok jarnak nem bringasok!
es ott szoktam gyakorolni:( (kisebb nagyobb sikerrel!)
jo olvasni azt h h elor e tervezitek a dolgokat, es nagyon szep igy leirva...de valami hianyzik belole...a megvalositas!!!...IGEN!...AZ!!!
aaa..ne is figyeljetek ram!hagyjuk!majd kevesebbet irok en is ha mehetek bike!
az egeszseg a legfobb kincs!arra vigyazzatok a legjobban!
piszes mindegy kiknek!
es ott szoktam gyakorolni:( (kisebb nagyobb sikerrel!)
jo olvasni azt h h elor e tervezitek a dolgokat, es nagyon szep igy leirva...de valami hianyzik belole...a megvalositas!!!...IGEN!...AZ!!!
aaa..ne is figyeljetek ram!hagyjuk!majd kevesebbet irok en is ha mehetek bike!
az egeszseg a legfobb kincs!arra vigyazzatok a legjobban!
piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!
Posted 2008. March 26. - 17:08
ez úgy jön már, egy pár év után ,nem?
olyan "laza" alattad a bicó.
én alapjábanvéve béna vagyok mindenhez. asszem 2 hónapot gyakoroltam télen hóban merevvel egy 20 méteres tûzvédõ szántáson. síkon az egész és 5 méterrel elõtte indultam el 0-ról.
asszem fanatikusvagyok
Posted 2008. March 26. - 15:40
én is csak erre a lazaságra gondoltam, mikor nem érzed a talajt, mintha repülnél, de mégse. Pézsé leirta jól.
Koca, nem élvezni akarom, hanem nagy sebességet
Koca, nem élvezni akarom, hanem nagy sebességet
Posted 2008. March 26. - 14:00
Posted 2008. March 26. - 13:47
Posted 2008. March 26. - 13:43
ok tökéletesen értem /elvet is tudtam csak nem tudtam h ezt te tehermentesítésnek hívod:D/
Posted 2008. March 26. - 13:38
huh nehéz elmagyarázni, de megpróbálom:
mint egy elbaszott bunny amikor egyszerre emeled meg a bringa elsõ és hátsó kerekét, csak a gép nem emelkedik fel a talajtól, v. csak igen kis mértékben.
gyakorlatilag a testsúlyod nincs a bringán.
az "emelés" mértéke minimum a terepen lévõ gyökerek, sziklák átlagos magassága. így egyrészt simább a viszonylagos terep, másrészt a kis súly miatt nem akad bele a kerék a gödrökbe, hanem a buckák tetején pattog végig. a bringásnak csak annyi a dolga hogy terelgeti a pattogást, kanyarodik és a lába között tartja a gépet. nagy lendület kell hozzá. sebesség függõen lehet 4-8 métert is haladni így. ha nem elég hosszúra sikeredett és hosszabb a rázós szakasz mint az egy lépcsõben tehermentesíthetõ szakasz, akkor keresni kell olyan pontokat a terepen ahol egy pillanatra rátudsz terhelni a bringára és újból "felugrani". ezzeknek a pontoknak az átlagos megaságot elkell érnie, vagy ha leket akkor meghaladnia. ha lentebb van akkor beakad a kerék és az összes lendület elveszlik és perec. tengelyig érõ lyukakról meg kifékezett gödrökrõl van szó, amit nem tudz egyben átnyulazni mert olyan hosszú, beleugrani nem lehet mert elakad egybõl. viszont kissebb rázókon is ugyanígy mûködik.
olyasmi mint amikor a kõ kacsázik a víz tetején, ( csak a víz a kõ, a kõ meg a bringa )
(osztrákban volt olyan facsoportok amiknek kar vastagságú gyökér "szõnyegén" gangoltál át. amikor visszasétáltam térdemig értek a lyukak. ha beakadok hujujlettvolna.)
Edit: van amikor pattogás közben fékezni is kell mert jön pl. egy 180-as visszafordító. na a fékezés meg pont ezen technika ellen dolgozik, leakar nyomni a lyukakba, versenyközben nem eccerû...
mint egy elbaszott bunny amikor egyszerre emeled meg a bringa elsõ és hátsó kerekét, csak a gép nem emelkedik fel a talajtól, v. csak igen kis mértékben.
gyakorlatilag a testsúlyod nincs a bringán.
az "emelés" mértéke minimum a terepen lévõ gyökerek, sziklák átlagos magassága. így egyrészt simább a viszonylagos terep, másrészt a kis súly miatt nem akad bele a kerék a gödrökbe, hanem a buckák tetején pattog végig. a bringásnak csak annyi a dolga hogy terelgeti a pattogást, kanyarodik és a lába között tartja a gépet. nagy lendület kell hozzá. sebesség függõen lehet 4-8 métert is haladni így. ha nem elég hosszúra sikeredett és hosszabb a rázós szakasz mint az egy lépcsõben tehermentesíthetõ szakasz, akkor keresni kell olyan pontokat a terepen ahol egy pillanatra rátudsz terhelni a bringára és újból "felugrani". ezzeknek a pontoknak az átlagos megaságot elkell érnie, vagy ha leket akkor meghaladnia. ha lentebb van akkor beakad a kerék és az összes lendület elveszlik és perec. tengelyig érõ lyukakról meg kifékezett gödrökrõl van szó, amit nem tudz egyben átnyulazni mert olyan hosszú, beleugrani nem lehet mert elakad egybõl. viszont kissebb rázókon is ugyanígy mûködik.
olyasmi mint amikor a kõ kacsázik a víz tetején, ( csak a víz a kõ, a kõ meg a bringa )
(osztrákban volt olyan facsoportok amiknek kar vastagságú gyökér "szõnyegén" gangoltál át. amikor visszasétáltam térdemig értek a lyukak. ha beakadok hujujlettvolna.)
Edit: van amikor pattogás közben fékezni is kell mert jön pl. egy 180-as visszafordító. na a fékezés meg pont ezen technika ellen dolgozik, leakar nyomni a lyukakba, versenyközben nem eccerû...
Posted 2008. March 26. - 12:49
ja semmi értelme nem lenne akár 60 as lánctányérnak se elöl...
egyébként én anno lejöttem a házzal szembeni pályán a merevpicsájú konámmal, és hát kurvára nem élveztem mert nagyon sok a kicsi bucka.
mondjuk egy jó kis intense fullyval pl lehet h jobban élvezném.
lehet az lesz a vége hogy fehér sasi indulással gyorsabban lezúzol majd massa fele mert az legalább jobban járható. (csak 1-2 vízátfolyás fölött kell jó ütembe áthúzni)
pézsé? mit értesz tehermentesítés alatt??
egyébként én anno lejöttem a házzal szembeni pályán a merevpicsájú konámmal, és hát kurvára nem élveztem mert nagyon sok a kicsi bucka.
mondjuk egy jó kis intense fullyval pl lehet h jobban élvezném.
lehet az lesz a vége hogy fehér sasi indulással gyorsabban lezúzol majd massa fele mert az legalább jobban járható. (csak 1-2 vízátfolyás fölött kell jó ütembe áthúzni)
pézsé? mit értesz tehermentesítés alatt??
Posted 2008. March 26. - 09:17
a tekerés felejtsd el ha van lejtõ az elég. Tehermentesíteni tudsz? az létszükséglet ilyen sípályás baszáshoz.
Jövõhéten ki jön a putnoki DH versenyre?
valaki toljon már képeket a fixi bringájáról, szeretném látni hogyan smint.
köszönöm a lehetõséget!
Jövõhéten ki jön a putnoki DH versenyre?
valaki toljon már képeket a fixi bringájáról, szeretném látni hogyan smint.
köszönöm a lehetõséget!
Posted 2008. March 26. - 09:03
csatlakoznék majd én is ha ráérek, kíváncsi vagyok a végkifejlethez:D
addig beszerzek és in egy kamerát,pontosabban kölcsönkérek;)
addig beszerzek és in egy kamerát,pontosabban kölcsönkérek;)
Posted 2008. March 26. - 08:46
pocsok!
nem kell vkineke gy 250GB-s vinyo?
meg lehet egy 400-as is
/nem ferek el fejleszteni kell/
nem kell vkineke gy 250GB-s vinyo?
meg lehet egy 400-as is
/nem ferek el fejleszteni kell/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2008. March 26. - 00:44
Éppen kérni is akartalak, hogy valaki tologassa az infuziós állványomat.
Nem mintha bárki is le akarna beszélni róla, de már nem is lehet
Fixidrõl meg hallotam, ugy volt ma meg is nézem, csak aztán mégse.
Nem mintha bárki is le akarna beszélni róla, de már nem is lehet
Fixidrõl meg hallotam, ugy volt ma meg is nézem, csak aztán mégse.
Posted 2008. March 26. - 00:28
a kocsibejaro az nem jo mert nagyon messze van miskolctol...odaig tuti nem tekerek ki...
kesz-ul a uj fixi vazam...lesz ne mulass...ha kesz ugy elmegyek vele a varoshazteri kis kocsmaba h talan haza sem megyek vele!
na felj Berki en ott leszek a felepulesedben...nagy szerepet fogok jatszani
majd tologatom az infúzios alvanyt!meg lecsatlakoztatlak a lelegeztetorol:D
na piszes minden ízöli rálydernek!
kesz-ul a uj fixi vazam...lesz ne mulass...ha kesz ugy elmegyek vele a varoshazteri kis kocsmaba h talan haza sem megyek vele!
na felj Berki en ott leszek a felepulesedben...nagy szerepet fogok jatszani
majd tologatom az infúzios alvanyt!meg lecsatlakoztatlak a lelegeztetorol:D
na piszes minden ízöli rálydernek!
Posted 2008. March 25. - 23:37
Jolvan, amugy vagy nagy sebesség lesz belõle vagy a rossabbik... esés.
Reméljük az elsõ, amugy nemhiszem hogy olyan nagyon nagy tempót lehetne ott elérni,de azért hogy ne csak pörgessek felrakok valami 50es lánctányért még
Reméljük az elsõ, amugy nemhiszem hogy olyan nagyon nagy tempót lehetne ott elérni,de azért hogy ne csak pörgessek felrakok valami 50es lánctányért még
Posted 2008. March 25. - 23:35
Posted 2008. March 25. - 16:48
Posted 2008. March 25. - 16:40
hallode!
a házam elõtt van egy fasza kis kocsibeálló, lejt meg mindenl lelehet menni rajta
a házam elõtt van egy fasza kis kocsibeálló, lejt meg mindenl lelehet menni rajta