Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
baszki, rajmi, téged dekódolni...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
úgy hogy a nyeregcsövembe kapaszkodva húztam egy darabig :P

aztán leoldott és tekert mint a mókus. hazaérve mondta h ilyen hamar bmx el még soha nem ért haza városból :D

egyébként meg nem technot hanem Trancet kell hallgatni :dj:
közeleg az ujabb jubileumi asot, (350) ugyhogy mostanába nagyon jó mixek születnek Armin mestertöl :)
remélem veszed az adásokat rajmi

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
hallgasson mindenki technot es szivjon csilicsangas napojot az eg alatt!
pezse en veletek vagyok...
berki en egy evig csinaltam...nem rossz sport csak a bezartsag az zavart!
koca...hogy haladt a gyermeteg biciklis hazafele!?

amugy meg mindenkinek piszes!

ja...ha holnap vegzel csinder akkor gyere ki csavar excel mert akkor elviszem ott vagyok fel 3 ha jol emlekeszem!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
ha már itt tartunk akkor egy gigás pendrive 995Ft ugyan itt. :D Nagyon fogy. :)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,530 posts
Üdv Mindenkinek!
Akit esetleg érdekel: a hülye azért nem vagyok boltban ma meg holnap energizer akció van!2000HUf feletti vásárlás esetén egy Wilkinson tianium beretvát kap a vevõ ajándékba!(csak egy tipp: 2 db AA méretû aksi +töltõ=2100HUF) Aki szõrös le ne késse! :)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
:help: tudtok vkit akinek RS SID telója van és miskolcon vagy miskolc kb 50 km es környezetében lakik?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

savanyu: írtak mailt. már a szállítónál a csomag! :D

pézsé: a fölösleges oval kormányomat elfelejtettem megmutatni :mybad:
piros fixi remélem nem titok hogy elárulom de az nagy valószínüséggel lor volt :)
ez a motorlánc ez komoly? mi ez vmi babetta lánc? elég nehéz lehet ha olyan széles...

nem sokkal széleseb mint egy rendes bmx lánc ennek 14 tonna a szakítószilárdsága. szerintem jó a betáára is :D
a súly meg nem hat meg, 18 kilós dh gép mellett :D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
savanyu: írtak mailt. már a szállítónál a csomag! :D

pézsé: a fölösleges oval kormányomat elfelejtettem megmutatni :mybad:
piros fixi remélem nem titok hogy elárulom de az nagy valószínüséggel lor volt :)
ez a motorlánc ez komoly? mi ez vmi babetta lánc? elég nehéz lehet ha olyan széles...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
tegnap haladt a fixi, kocától lett szép kék ülésem. vettem iso9012-es motorláncot patetntszemmel meg minden a "falbólkiállóbiciglis boltban" 900ért és azzal összraktam a hajtást, mivel a bberki lánca nekem is rövidlett. a vastag lánc nagyon-nagyon disznó! :D
még mindig a sima menetes agyon használom a fogat kontraanya nélkül, de a tegnapi próbálozásoknál már nem is sikerült letekerni.
Levágtam a 4 tányéros hajtómûrõl a legnagyobb tányért, mert olyan széles a lánc hogy nem fért el tõle. a láncvonal is rendben van már.
tegnap megtanultam hátrafelé menni vele, és úgy gurulni hogy két lábban az egyik pedálon állok és liftezek fel le :D

Valami kormány meg stucni kéne mert nem tudok eléggé elõreterhelni a skiddeléshez. mit ajánlanak a szakik?

tegnap láttam egy piros fixis srácot, piros aero hátsókerékkel a gyula utca környékén.
aztán este hazafelé a szentpéterikapuban egy fixis haverjával.
van tippetek ki lehet?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
je a szállító
kösz a reget ;-)
mirriád éve keresett téma jön!!

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Berki: takarítottam itthon és mondom kidobni azért nem fogom öket. ezért visszavittem öket. nem került nekem semmibe :)

savanyu: nem nem ez nem az volt még. azt holnapra várom. nagyon remélem hogy meg fog jönni a szállító :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
Koca ezt miért? nem kell nekem ez e itten.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
koca vaz,azt ne mond megjöttek a cuccok

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

bringázás elõtt megkell tanulni esni, járjon mindenki júdózni utánna bármekkora sebességgel lehet perecelni :D

valaki 4 szöges hajtókarokat a fiximhez? szerelhetõ tányéros vagy egytányérosatkeresek :D
továbbra is vazszintes papucsú vázat keresek, és karcsú (végefelé vékonyodik a csõ) merevvilát montiba.

5évig judoztam :) Jah és bocs hogy nem irtam viszza tegnap, de nemvan pénz a telómon. Grat a fixihez, végül melyik lánc lett ?

Koca hova dobtad ? megyek megkeresem akkor.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
ááááááááááááááááááááááááááááááááá
aki tudja olvassa el mindenképpen az áprilisi bikemagot!
29990Ft, 19,61Kg ösztelós, elöl duplavállas telóval felszerelt "DH-gép"-et teszteltek:D:mmraise:

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Berki remélem otthon vagy mert most indulok hozzád! :D
ha nem vagy otthon akkor bedobok egy csomagot az udvarra.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
bringázás elõtt megkell tanulni esni, járjon mindenki júdózni utánna bármekkora sebességgel lehet perecelni :D

valaki 4 szöges hajtókarokat a fiximhez? szerelhetõ tányéros vagy egytányérosatkeresek :D
továbbra is vazszintes papucsú vázat keresek, és karcsú (végefelé vékonyodik a csõ) merevvilát montiba.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
hát elõfordulhat, pláne ha nedves vagy vízes a szikla...bár a nyomvájatokban nagyobb az esély esésre.tegnapelõtt is majdnem az lett amikor belesodróttam egy nyomvájatba olyan 40környéki tempóval, aztán meg kanyarjött,fékezni kellett,és szépen megvezetett elõször jobbra,aztán balra,majd megint jobbra,stb...,de sikerült megoldani:D

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
nem szerelni kell hanem hasznalni es ha elkopott akkor kuka!:)
es nincs gond!
nekem van csavarom cilinder con! megyek ma be hozzad es adok neked OLYAT!:D
imee...csak egyszer fog a szikla megvezetni lesz ott nemulass...abbol fog kikerulni a harmadik 25!
amugy is vigyetek a bikeot a Hervisbe...ott Rolika a szervizes es bar mit megcsinal!mindenhez ert!a hope fekjet ugy megcsinalta h nem ereztem meg olyan fogast mint aaa!nagyon durva!
pezse...kajak egy ostehetseg vagy!anyum hajon megy!felnezek rad!:D;)
nekem sem mozgoz a kezem aztan huss levettek a gipsz es mar jobb mint amikor ratettek:D

na aludjatok fekve!piszes mindegy kiknek!
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
én mostanában azon veszem észre magam, hogy a amikor zúzok lefele terepen,már nem keresgetem, hogy hogy lehetne kikerülni a szikladarabokat, hanem inkább átzúzok rajta, vagy átugribugrizom:D

pézsé: vízszintes papucsos acél montiváz 15ezres bringából nem lesz jó?:P:D