Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Viszont a városháztéren már senki nem volt, mikor odaértem, pedig mentem egy bõ 35öt.

hát annyi,hogy mi nem a sín mellett mentünk, hanem az újgyõrinél lekanyarodtunk a már nem tudom milyen utcára,és sörháznál állltunk meg...

koca: 90giga mp3 az nagyon durva....hogy történt?

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Imi: Nah én meg kitapostam a bringa lelkét, meg a sajátomat is, de így nem csoda, h nem tudtalak utólérni titeket. Merthát ugye bevártam Karcsit, mentem vele vagy 1km-t, aztán jött az elhatározás, hogy befogom az elejét. Viszont a városháztéren már senki nem volt, mikor odaértem, pedig mentem egy bõ 35öt.

Hmm, mintha vmi envitya beírta volna fórumra, h lesz estekerés...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Koca mikor mehetek pendrivasl következõ adagért ? :)

épp ma irtam üzifalra is h elszállt ~90 Giga Mp3-am :wallbange :(
nem tudom még h mi lesz igy...

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás

Köszönöm!
...egy 8-9 éves MagnumR teló 30 ezer magyar királyi forint, biztos azért mert antik).Érdekes üzletpolitika...

Boldogot!

igen ezen én is nagyot néztem de mikor utoljára láttam azt a telót, akkor még tán 42 volt...

holnap makróökó gyakjegypót...ez egy akkora fasság h az vmi hihetetlen..:S

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hali!
A közelmúltban már kaptam infót,hogy honnan szerezhetek szerszámokat.Találtam is ebike.hu-n olyat ami kell (úgy tûnik) egész jó áron.(ezúton is nagyon szépen köszönöm a tippet)
Viszont centeres féktárcsából ott nem találtam 180-ast (merthát a gyári csúnyán karcolja a pofákat,úgytûnik 8-aska).Ez azt jelenti,hogy nincs is nekik?
Honnan lehet beszerezni normálisat? (a 2000 Ft-os nagyon gyanús,de 8-10 ezret nem tudok rászánni) Milyet érdemes venni,vagy mik a különbségek?

És mégvalami.Egy truva fireX hajtómûvem van,amit tán szét akarok bontani kicsit.Van egy kurvanagy anya ami a hajtókar után asszem az utolsó fázis felé nyit utat.Ahhoz kéne nekem eszköz,de csak 5 ezerért láttam,ez kicsit durva.Nincs olcsóbb,vagy rossz eszközt néztem? :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

de kik? legközelebb szoljatok már ha ilyen van.
az ilyen 40 körüli vonatozást szeretem :D

kerékpárnetesek.hát most hirtelen csak az egyik srác neve jut eszembe: Kis Laci,de a fórumos nevét nem tudom..
hát ha te is elmész kerékpárnetesekkel tekerni pl estekerésre,akkor sztem neked is lehet részed benne...;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Koca mikor mehetek pendrivasl következõ adagért ? :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

hát úgy értünk valahogy...lehet volt 07perc is;)
de azt látni kellett volna milyen tempót diktáltak...

de kik? legközelebb szoljatok már ha ilyen van.
az ilyen 40 körüli vonatozást szeretem :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

ne szopassá mááááááááá

hát úgy értünk valahogy...lehet volt 07perc is;)
de azt látni kellett volna milyen tempót diktáltak...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Én Villvégtõl érek az avasaljához (hidegsor) kb 9-10 perc alatt 2.3as gumikkal.

Most látom Cinder, boldogot. ;)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Aztán karcsinál fincsi pálinkácska vagy 4 féle,és KO.ma egész nap szar volt a gyomrom, és még tekerni is alig bírtam,úgy megviselte a tempózás tegnap.meg ez a rohadt esõ...

így utólag bódogot kínderkón!

Köszönöm!
a pálinkát irígylem... az elázást nem.egyébként nincs rossz idõ, csak alkalmatlan ruházat (a testnevelõ tanár pedig soha nem büntet, csak erõt és állóképességet fejleszt ):P
Ma voltmam a Marikába és szomorúan tapasztaltam hogy az árak nem hogy stagnálnak, még nõnek is.A Scott classic cipõ amit még tavaj 11rugóért osztogattak most 2 rugóval többért kínálják....Csak úgy nyomozatilag..kivi vagyok mekkora haszonkulcsal dolgoznak.Egy motoros bolt oldalán ugyan az a cipõ nincs 11 rugó...(mondjuk az én k*rva anyámat hogy meglepõdök olyan dolgokon hogy egy 8-9 éves MagnumR teló 30 ezer magyar királyi forint, biztos azért mert antik).Érdekes üzletpolitika...

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

....A majálisparktól negyed óra alatt a városháztéren voltunk.....

ne szopassá mááááááááá

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

hogy s mint van a macskagyilkos!?

nem halt meg, csak átmentem rajta:) dehogy válaszoljak: másnaposan;)

huh ez a tegnapi estekerés...
ómasáról visszafele olyan tempóval jöttünk.nagyon durva volt a virslisekkel tartani a tempót.A majálisparktól negyed óra alatt a városháztéren voltunk.Aztán karcsinál fincsi pálinkácska vagy 4 féle,és KO.ma egész nap szar volt a gyomrom, és még tekerni is alig bírtam,úgy megviselte a tempózás tegnap.meg ez a rohadt esõ...az elsõ felhõszakadást megúsztam, beálltam fedett helyre,a másodikat már nem teljesen, mert csak egy fa alá tudtam beállni,és félig meddig áztam meg.a harmadik esõnél már itthon voltam:D

így utólag bódogot kínderkón!

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Raj, én indulok maraton, megnézhecc, ha akarsz:)
Bighand is indul, meg Nato Norbi is.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
na akkor lássuk csak sorba:

savanyu: nincs értelme külön eladnom azt a stucnit mert akkor ittmarad egy acél váz menetes villával és akkor már végképp semmire se mennék vele, de ismeröstöl megpróba neked ilyen régi stucnit kukázni. ha ott nincs akkor pár utcával arréb Csathó mestert megkérdezhetem. nála lehet akadna még ilyen filléres cucc. mekkora kéne neked?

maggi: kajak tervbe van már nekem is egy ideje, csak elöször le kell menni a füvet lekaszálni mert már biztos ér vagy derékig. fater nem ér rá hogy kocsival kimenjünk ezért erös gondolkozásba estem hogy tanyabájk mintára felsöcsöhöz kötött kaszával fogok kitekerni :)
viz is kibirható hömérsékletü kell hogy legyen már.

rajmi: szombaton Bükkszentre remélhetöleg megyek. oda gyere ki ha ráérsz. be is nevezel oszt bulizunk egyet ;)

lor: jaja. csak most kicsit el is bambultam meglepödöttségemben, meg ugye szerpentinen hamar el is tünt egy kanyarba...

tom: arra tuti emlékszem h valahol rá volt irva hogy bérelhetö.
ült benne hátul pár gyerek is.
mind1 ma is megyek fel valószinü Bükkszentre ha meglátom meglesem.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
cinder: isten éltessen.
kuckuc: milyen a verda?

bükkszenten van egy bordó mikrobusz. régi micsu. az önkormányzaté.
kollega helyi. õ mondja. annyi eltérés van hogy ez a kocsi nem bérelhetõ azt mondja.
meg majdnemhogy bárki vezethette.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
koca rendszamot kell leolvasni legkozelebb
azonnal

aztan meg megosztani

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rayes

rayes

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
egy regi de uj arc!Sziasztok sracok!

hogy s mint van a macskagyilkos!?olyan reg voltam erre h azt sem tudom mi az hogy mi van!
na megyek mert dolog van de ti dolgozzatok keveset!

piszes mindegy kiknek!
ja koca ha indulnal maraton hetvege akkor jol meg neznelek de mivel nem igy nem nezlek meg!:Deheehe
Üzenem az összes nagyképû egyénnek, ingyen van a méreg vigyétek oszt egyétek!.....Hey Fuck Face!

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Hát boldog szülinapot Pittyesz.
Maggi, téged meg láttalak valakivel Besenyõbõl Vámos felé kitekerni ugye?
A hídról jöttem lefelé (fekete Civic, mer"hogy hazahoztam), gyöttetek szembe,
pedig még dudáltam is, dehát engem senki se vesz észre, mindegy....:( :)

Ma lefullasztottam vagy 20szor, k*rva nagyot ugrik bakker.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hehh Kocánszky....mi menni kajakolni valamikor

mit szolni?