Tiszteletem a miskolci különítménynek!
Nem tudjátok véletlenül hogy Lillafüreden lesz-e hétvégén kerékpáros verseny? 2007-ben volt vmi családi hétvége, vagy vmi rendezvény, és volt egy verseny, ha jól emlékszem hegyi idõfutam. Nem találok semmi infót a hétvégi programmokról.
Elöre is köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. május 28. - 18:27
Írta 2008. május 28. - 18:10
Írta 2008. május 28. - 13:17
lehet ma csatlakozok. bár ma pihenönapot akartam tartani, de egy lájtos tekerés belefér na
utiterv micsoda?
utiterv micsoda?
Írta 2008. május 28. - 04:59
ma megint lesz este 8 órától "estekerés" a kerékpárnetesekkel,ha valakit érdekel...
indulás a bükk áruháztól az újgyõri-fõtérrõl
indulás a bükk áruháztól az újgyõri-fõtérrõl
Írta 2008. május 27. - 22:13
Pézsé, ha holnap jo neked, a fogaskerékert elmennék. Van aki kifurja. Viszont, ha nem jó akkor csörgess meg mikor elolvastad. gondolom délelõtt folyamán el fogod.
Írta 2008. május 27. - 22:10
lor: multkor linkelted ezt: http://krutyifix.extra.hu/
a subaru tesztnél 3:25nél mi az a "nyikorgó" hang?
cer-en a hammer nagyon durva.
a subaru tesztnél 3:25nél mi az a "nyikorgó" hang?
cer-en a hammer nagyon durva.
Írta 2008. május 27. - 09:09
Köszi Lor!pityke: mink ezt neztuk cegnel
http://www.rai.it/dl...8f76430476.html
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Írta 2008. május 27. - 09:09
Írta 2008. május 27. - 08:49
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. május 27. - 00:00
Írta 2008. május 26. - 22:37
azt nem tom csak h vmi vékonka villát láttam benne tán Judy-t. szürkét asszem.
Írta 2008. május 26. - 22:26
Köszi a pedálpróbát, nem sikerült sajnos életet varázsolni bele, bár 2 remény egyetem-kört adtam neki.
Maggi kék-fehér? Van egy fickó, aki ~2002es Polarist szokott tologatni a folyosón, van rajta vmi békacsengõ asszem.
Maggi kék-fehér? Van egy fickó, aki ~2002es Polarist szokott tologatni a folyosón, van rajta vmi békacsengõ asszem.
Írta 2008. május 26. - 20:15
Jelentem, maraton jóvót.
Még annyit, hogy ahol egy kicsike izom leledzik testemen, az mind fáj.
Remélem azért azt nem írod le hogy a záróizmodban mitõl van izomlázad :lol1:
Ja!Visszahozták a pedálodat máma!A BÓT-ban átveheted, persze csak ha valami japcsi szarral jösz, és mehetek vele egy kört
Most értem haza Tapócárúl...úgy fáj a kezem mint az atom.Akkorát korrigáltam hogy az félelmetes.a bringaút egyetemi szakaszának a végén ahogy kanyarodik az út, valami suttyó hínárhajuak bohóckodtak.A csajszi aki szembe jött velem belemerült a produkcióba és majnem összeütköztünk.Voltak adottságai de gyanús volt hogy elõbb a kormánya kiver a fogaimat és csak utána jön a kellemes rész...úgyhogy kikerültem inkább.Õ is korrigált.Mivel õ kicsit rutintalanabb volt nálam, derkszögben eltekerte a kormányt(még szép hogy nem a féket húzza, ha lett volna csangõ elõször talán az jut eszébe) és begurult a susnyásba.Szerencséjére nem esett el, valami nagylevelû növény meg a fû(nem az a fû!) meállította.
Megálltam, mondom megnézem (az adottságait megint) lett-e valami baja, de hála istnnek semmi.Meg van a napi adrenalin.
Ja!Muter volt vasárnap túrázni (pont a maraton útvonalán :lol1: ) és telált egy tök frankó pumpát. Az jutott eszembe hogy lobbizni fogok a Helyipari szövetségnél, hogy a maratonok idõpontjaira és útvonalaira tegyék a túráikat...ki tudja mit hoz legközelebb muter( X.0 hátsóváltó,SID Race teló...hmmm).
Írta 2008. május 26. - 19:28
Jelentem, maraton jóvót.
Középtáv nem nekem való, maradjak inkább a jól bevált rövidnél. Utóbbi 4 évben leszoktam a középrõl, ez látszik is az edzettségemen.
7, azaz hét óra meg pár perces idõvel (szintidõ 6 óra) sikerült megszenvedni. Sár az volt, nem sok helyen, de ott rendesen, ált. a sötétebb erdõs részeken. Ahová egy kicsit is elértek a napsugarak, ott totál száraz volt. Találkoztam fórumos arcokkal is.
Igen estem 1x, történetét leírtam a Szilvásmarci topicban, ide már nem írom le.
Középtáv nem nekem való, maradjak inkább a jól bevált rövidnél. Utóbbi 4 évben leszoktam a középrõl, ez látszik is az edzettségemen.
7, azaz hét óra meg pár perces idõvel (szintidõ 6 óra) sikerült megszenvedni. Sár az volt, nem sok helyen, de ott rendesen, ált. a sötétebb erdõs részeken. Ahová egy kicsit is elértek a napsugarak, ott totál száraz volt. Találkoztam fórumos arcokkal is.
Igen estem 1x, történetét leírtam a Szilvásmarci topicban, ide már nem írom le.
Írta 2008. május 26. - 19:23
Írta 2008. május 26. - 19:04
van oyla nfúrumozó aki fehér-kék magellánnal jár? és ma ment vmi alpótra feliratkozni? mert ha igen akkor láttam. fõépületben 3.emeleten, lépcsõnél a buszmegálló oldalán.
Írta 2008. május 26. - 18:26
a rebát ma sikerült végre belõni, mert csak ma vettem hozzá pumpát.
egy álom,ahogy mozog!szinte mindent kimozog, amin átmegy:Da rugóútját teljesen kimozogja...
szal megérte nagyon...
egy álom,ahogy mozog!szinte mindent kimozog, amin átmegy:Da rugóútját teljesen kimozogja...
szal megérte nagyon...
Írta 2008. május 26. - 17:07
Tud valaki olyan weboldalt ahol az eurosport élõ képét látom?!
Mivel melózok gyakran lemaradok a Giro-ról...jóvón ha látnám...Ha valakinek birtokában a tudás kéremm tegye közkincsé!
Mivel melózok gyakran lemaradok a Giro-ról...jóvón ha látnám...Ha valakinek birtokában a tudás kéremm tegye közkincsé!
Írta 2008. május 26. - 11:33
az hogy megidd fel sem merült?
jaja valaki meséljen maratonról ha már nem tudtam menni még nézõnek sem.
kuckuc: estél hogy saras volt az alkarod? /kép amit felraktál/
jaja valaki meséljen maratonról ha már nem tudtam menni még nézõnek sem.
kuckuc: estél hogy saras volt az alkarod? /kép amit felraktál/
Írta 2008. május 26. - 11:00
Na mivolt a maratonon?
Hogy szolgál a reba?
nekem hazajött a BMX em így már a fixi nincs egyedül a nappaliban
már csak a kona árválkodik a konyhában, de nemsokára hazajön a demó. lassan fél éve nem láttam.
fatyom itt van egy karton krusovice de nem tudom hazavinni mert nem emelhetek!
Hogy szolgál a reba?
nekem hazajött a BMX em így már a fixi nincs egyedül a nappaliban
már csak a kona árválkodik a konyhában, de nemsokára hazajön a demó. lassan fél éve nem láttam.
fatyom itt van egy karton krusovice de nem tudom hazavinni mert nem emelhetek!