Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

ezt én parasztvakításnak érzem :o
miért pont 90 fok? :chin:
gyártó éy gyártó közt lencse és lencse közt vannak különbségek.

polaroid napszemüveg jó utcára ez tagadhatatlan, de sportoláshoz sztem nem a legjobb.
tuti egyböl bepárásodna pl.

polaroid (polarizáció?!), az egy lencse kiképzés :) a tört fényt szûri elméleitleg és gyakorlatilag is.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

én már egyszer kétszer láttam ezt a biciklit, de nem tudnám megmondani hogy nézel ki :)

Katt a profilomra és meglátod ki vagyok. ;)

Polaroidok tényleg jók, nekem is volt de sajna nekem is karcolódott, végül kuka. A BBB szerintem még nincs olyan nagy márka mint amiket felsoroltál, de pl a 23-as modellnek is polarizált lencséi vannak polikarbonátból ami nagyon ellenállló ütéssel és karcolással szemben. Mellesleg ehhez jár jó kis tok, benne 4 pár lencse és külön szemüvegtartó zsák ami tisztítókendõként és funkcionál.
Hátránya hogy nem mindenkin áll jól, ugyanis valakinek túlságosan eláll a homlokától, ezáltal nem véd a naptól nomeg idiótán néz ki.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én Rudy Apache-t használok. többnyire sötétlencsével de a narancsot is kipróbáltam teljesen jó sztem utcára is és sportolni is.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

ha valaki szemüveget vesz és nem biztos benne hogy polarizált a lencséje, tegyen egymás elé 2 egyforma szemüveget és nézzen át rajtuk.Ha most elfordítja az egyiket 90°-ban akkor nem fog átlátni rajtuk, és ez azt jelenti hogy tényleg van rajta polár bevonat.

ezt én parasztvakításnak érzem :o
miért pont 90 fok? :chin:
gyártó éy gyártó közt lencse és lencse közt vannak különbségek.

polaroid napszemüveg jó utcára ez tagadhatatlan, de sportoláshoz sztem nem a legjobb.
tuti egyböl bepárásodna pl.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Juteszembe: Láttatok mostanában vmeik miskolci boltban Merida szemüveget?

Nem nagyon láttam mostanában.
Ami a napszemcsit illeti, én a Polaroid-ra szavazok.Eddig nekem nagyon bejött!A polarizált lencséje miatt nagyon jól lehet vele látni tûzõ napsütésben és az erdõs-árnyékos fényviszonyok között is.Árban is nagyon jó (6-10 rugó között mozog) a többi "sztár"mákához képest (óklí, szmissz, rudiprodzsekt).
Hátrányai:nem jár hozzá tok/törlõkendõ (+1000HUf rászámítás), vigyázni kell a lencsére mert hajlamos karcolódni.vásárláskor jól meg kell nézni hogy mit vesz az ember mert nagyrészt hiperekben kapható és itt gyakran a hanyag árukezelés, valamint a bunkó barbár vevõk miatt sérült darabok is kerülnek a polcra.Egyébként egy kis érdekesség, ha valaki szemüveget vesz és nem biztos benne hogy polarizált a lencséje, tegyen egymás elé 2 egyforma szemüveget és nézzen át rajtuk.Ha most elfordítja az egyiket 90°-ban akkor nem fog átlátni rajtuk, és ez azt jelenti hogy tényleg van rajta polár bevonat.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy nem feltétlenül érdemes olyan márkát választani szemüvegbõl amit egy kerékpármárka logója díszít. cipõt a cipõboltból....

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
én már egyszer kétszer láttam ezt a biciklit, de nem tudnám megmondani hogy nézel ki :)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Én BBB BSG-23 Winner-t használok, igaz nem túl olcsó de nagyon kényelmes és mindenünnen jól véd a naptól, kosztól széltõl, bogaraktól. Van belõle fotokromatikus is. Bár ha tehetném akkor ma már a BSG-29 Attackert venném, de nem ér annyit.

http://dev2.pacificc...ces/product.jsp

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ezt nem tudom de nekem most ez mozgatta meg a fantáziámat.

BM shopping guide ba volt:
http://bikemag.hu/sg...est-napszemuveg

de sajnos fingom sincs hogy miskolcra hoznak e belöle.
INTERADÓ KFT. a forgalmazoja de még honlapját se találom :chin:

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Juteszembe: Láttatok mostanában vmeik miskolci boltban Merida szemüveget?

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Szét köll nézni, és nem a legrágábbat venni.
ilyen túrázósabb cipõt 14E körül már kehet kapni, pedált meg akár használtan is.
1ébként faja kis túrázós a gép. Hogy mûxik a villa?

No majd meglátjuk. A villa nagyon állat, sztem elég jól mozog, sok állítási lehetõség van rajta, még az is lehet, hogy nincs is jól beállítva és még ennél is jobban mozoghatna. Elõtte egy Suntour xc 60 és egy rst gilám volt, hát azokhoz képest ez egy álom.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Egy percig sem tûnt erõltetésnek, sõt mondtam is, hogy nekem csak az árral vannak fenntartásaim (bár ez tényleg furcsának hathat a biciklim ára mellett).
Talán majd a közeljövõben, beruházok egybe, de most másra gyûjtöm a pénzem.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

nem mindenki tudja elviselni az spd-t

Ezt hogy érted?

Kamisama:
A jó cipõ/ jó pedál relatív. Én 16ból oldottam meg a dolgot, és nekem megfelel. Ha a pedált újonnan veszed, akkor is kijöhetsz 20ból, a taposástól mindenképp jobb lesz sztem. Egy ilyen bringa mellett sztem ez nem nagy összeg.
Nekem 1 hónapja van, és kipróbáltam újra a taposót pont tegnap, hát mit mondjak szenvedés.
Persze semmit nem szeretnék erõltetni, csak felvázoltam a lehetõségeket. :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás
Szét köll nézni, és nem a legrágábbat venni.
ilyen túrázósabb cipõt 14E körül már kehet kapni, pedált meg akár használtan is.
1ébként faja kis túrázós a gép. Hogy mûxik a villa?

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

aham....te rakattad be a Bombastic-ba a villát :)

mesélték a skacok

Igen? Ilyen pletykások? :D Mindenesetre nem nagyon tetszett nekik hogy nem náluk vettem a revelationt... no mind1.

SPD, gondolkodtam rajta de végül elvetettem mert egy jó cipõ és maga a pedál számomra irreálisan drága. Bár sosem próbáltam még, biztos jobb lenne.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem mindenki tudja elviselni az spd-t

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Üdv, jó gép, egy spd-t megérne okvetlenül. :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
aham....te rakattad be a Bombastic-ba a villát :)

mesélték a skacok

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
:) javítottam, freewebes oldal vmiért nem volt jó neki

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem jó a kép....:P

amúgy üdvözlünk....:)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Sziasztok!

Miskolci bringás lennék én is... Gondoltam írok valamit, mert már tökre unom hogy évek óta egyedül tekerek és néha odabólintok valaki vadidegen szembejövõnek. Igazság szerint mióta befejeztem az egyetemet az összes haver elhúzott innen aki tehette, nomeg barátnõmet sem vagyok képes rábírni hogy üljön már rá a nyeregre... gondolom ez nem újdonság. Soxor tekerek tapolca felé illetve a Bükkbe, de hosszabb túrákra egyedül már nincs sok kedvem nekivágni. Lehet már láttatok is, egyelõre a gépemrõl tudok küldeni egy fotót amit magam raktam össze.
Íme:
Feltöltött kép