Juteszembe: Láttatok mostanában vmeik miskolci boltban Merida szemüveget?
Nem nagyon láttam mostanában.
Ami a napszemcsit illeti, én a Polaroid-ra szavazok.Eddig nekem nagyon bejött!A polarizált lencséje miatt nagyon jól lehet vele látni tûzõ napsütésben és az erdõs-árnyékos fényviszonyok között is.Árban is nagyon jó (6-10 rugó között mozog) a többi "sztár"mákához képest (óklí, szmissz, rudiprodzsekt).
Hátrányai:nem jár hozzá tok/törlõkendõ (+1000HUf rászámítás), vigyázni kell a lencsére mert hajlamos karcolódni.vásárláskor jól meg kell nézni hogy mit vesz az ember mert nagyrészt hiperekben kapható és itt gyakran a hanyag árukezelés, valamint a bunkó barbár vevõk miatt sérült darabok is kerülnek a polcra.Egyébként egy kis érdekesség, ha valaki szemüveget vesz és nem biztos benne hogy polarizált a lencséje, tegyen egymás elé 2 egyforma szemüveget és nézzen át rajtuk.Ha most elfordítja az egyiket 90°-ban akkor nem fog átlátni rajtuk, és ez azt jelenti hogy tényleg van rajta polár bevonat.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy nem feltétlenül érdemes olyan márkát választani szemüvegbõl amit egy kerékpármárka logója díszít. cipõt a cipõboltból....