Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Nézõként szívesen megyek én is, viszont azon a lejtõn le nem jövök mégegyszer, a féket állva is tudom húzni. Akinek az említett sárga jelzés élvezhetõ, az vagy tud vmit, vagy leszarja, ha métereket repül. :) Nekem az olyan lejtõk valók, ahol tekerés és fékezés nélkül lehet egy nyugis 30cal engedni mindenfelé különösebb akadály nélkül...

Szívembõl szóltál...:D Sztem én is csatlakozom a bulihoz, bár lehet nem lesz nehéz rábírni N-Vityát, hogy mi körbemenjünk az erdészúton. Lehet, hamarabb is fogunk leérni.:D Én 2-kor végzem, szóval 3 körül érek rá leghamarabb.

Gondolkodtam az SPD-n. Mennyivel jobb vele hajtani? Kicsit negatívan állok hozzá, mert attól még hogy van egy keménytalpú biztosított cipõm, nem hiszem hogy már könnyebb lenne felhajtani bármilyen hegyre. Ez az SPD elsõdlegesen nem arra lett kifejlesztve hogy rázósabb lejtõkön, utakon ne csúszhasson le a pedálról az ember lába - s ezzel komoly balesetket kerülhessen el? Mert bevallom lefele rázósabb talajon nem barmulok, szal lehet ezt nem nekem találták ki.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
tegnap Du. a VH téren láttam egy fixit:
rövid egyenes kormány, fekete váz, aminek kopott az alsócsöve, és az elsõ agy magyas peremes régiség volt.
Ma ma reggel meg egy másikat az émász elõtt:
fekete váz kék villa benne és cromozott rövid egyenes kormány. messzirõl láttam csak

Kik lehettek azok :D

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

csütörtökön du jo nektek srácok?

csütörtökön pont dolgozom:(

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Nézõként szívesen megyek én is, viszont azon a lejtõn le nem jövök mégegyszer, a féket állva is tudom húzni. Akinek az említett sárga jelzés élvezhetõ, az vagy tud vmit, vagy leszarja, ha métereket repül. :) Nekem az olyan lejtõk valók, ahol tekerés és fékezés nélkül lehet egy nyugis 30cal engedni mindenfelé különösebb akadály nélkül...

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
csütörtökön du jo nektek srácok?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

az nem lenne rossz, vége sulinak Bánkuti sipályát kellesz beprobálni

ok ok készítjük a kamerákat.
áphillre is gyúrjatok azért ne csak dánhillre.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
az nem lenne rossz, vége sulinak Bánkuti sipályát kellesz beprobálni

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
még valakit érdekel?
és akkor csapunk egy közös lejtõzést ezen az útvonalon:D;)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
egyre kiváncsibb vagyok arra a leejtõre :D

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Köszi hogy alátámasztottad az állításomat, ezek szerint nem csak nekem tûnt túl meredeknek. ;) Hát ezt mondtam én is, hogy csak egyes részein lehet mendegélni lefele - bár az én bátorságom nem a leghíresebb :S -, énis úgy hogy szinte folyamatosan húztam mindkét féket, hazafele nyikorogtak is egy kicsit a tárcsák.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
jah akkor vágom melyik az...
tavaly félig az erdei úton, meg félig a sárgán jöttünk le n_vityával, meg amikor voltam jáborékkal 50km-es teljesítménytúrán, akkor ott ment felfele az elején az út...
hát az tényleg nagyon durva lejtõ...
még nem mentem rajta végig teljesen, csak egyes szakaszain, de asszem ha nem lesz nagyon saras, akkor a közeljövõben megismerkedek vele:)
az esti ott letekerésrõl akkor lemondok most;)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Ha a sárga jelzésû úton jössz le akkor, a legvégén egy családi ház mellet egy magas lépcsõn érsz ki az útra - én majdnem elestem rajta kezemben a biciklivel - és pont veled szemben lesz a Lillafüred végeflé lévõ laktanya szerûség. Szóval majdnem az alagút elõtt jössz ki, és csak az után van a Szent István barlang.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
ez nem az, amelyik az egyik barlang mellett vagy hol lyukad ki?

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
hát nemtom, elég szar volt napszemûveget le kellett vennem, mert akkor már nagyon sötét lett, nem nagyon ajánlom, de ha gondolod próbáld meg.

Nomeg, mondtam is hogy többször vállra kellett venni a gépet, hogy átlépd a farakásokat. Az út egyébként jól követhetõ, végig a sárga jelzésen. Illetve folymatosan keresztezi egy erdész autóút amin ugyancsak lejöhetsz, de én nem ott mentem, mert nagy volt a sár, itt viszont kegyetlen volt a lejtõ. Vesszõs végén van egy forrás, ott ihatsz is. :)

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
sötétben, gyengébb lámpával mennyire járható arra az utacska?mert most dög meleg van,meg most jöttem haza melóból,és este kellemes lesz az idõ,és ha járható, akkor kinéznék arrafele...

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
valóvban, de fogytán volt az energia, nomeg arra jártam is már. ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
de ha már arra jártál lehet kényelmesebb lett volna lejönnöd sebesvizröl a dozeren. (ami levezet az omassai ut bánkuti elágazásához.)

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Hát szívesen, mondjuk legközelebb jövõhét szombat-vasárnap, ahogy idõm engedi (általában engedi). Egyébként ha addig arra járnál, Ómassa felé, az Õskohó elõtt van egy leágazás balra, Sebesvíz és Jávorkút felé. Ezen a nagyszerû úton mikor felérsz a tetõre, rögtön balra fordulsz a mûútról a földútra és a sárga csíkot követve, rálelsz vesszõsre, végül lillafüreden lyukadsz ki. Az a gáz hogy sok helyen ha akarnál sem tudsz felgyorsulni, mert néhány okos favágó pont a túristaútra döntötte a fákat.
Láttam már extrem downhill-t de, ez a "pálya" sztem még arra sem túl jó, bár ki tudja, lehet csak én vagyok ilyen mimóza.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
árulja el vki hogy hol van az a vesszös, akkor biztos tudnám a lejtöt is :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
erre aleejtõre kiváncsi vagyok vagyok. :) majd megmutathatnád :D