Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Délután, vki egy könnyed jávorkúti tekerés? Csudálatos idõ van hozzá. :)

kuckuc

kuckuc

törzsvendég

• fórumtag
  • 597 hozzászólás

nekem most Conti Leader van. földúton egész frankó. csak a hátsó aszfalton kopik... majd átpakolom rá a Smart Sam-et meg a Black Jacket elõre.:)

Nekem a ruckuson minkét gumi BlackJack, szárazon bevált, de ha kicsit is nedves a talaj, akkor kiba csúszkálós.

Más: Tomnak, meg pitykének. Vótunk Bánkút. Belefért a két bicaj!!:)
http://forum.bikemag...&postcount=8053
Jó, hát elsõkerékkiszedés, de akkoris.

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

bal hajtóakr le volt szedve :rofl: (négyszöges tróger régi középrész tengelye ott figyelt) olyat még 1 kicsit igényesebb feka se lopna el de azért biztos ami biztos :D

:rofl: hát ez nagyonjó, jót nevettem rajta! :D:D:D:D

balcsi: képes voltál elesni? :D Ejnye, mikor írtuk hogy xar az út, nem csak vicc vót. Azért remélem egy-két dánhill mászter is lemegy ott és elmondja hogy elég fika volt... :D

n_vitya: nem volt még próba, de elég sokan mondják már hogy jó, szóval gyûjtök. Apropó, küldj már képet a gépedrõl, tenksz.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

koca: A bringádat már csak késõbb láttam, ezért nem figyeltem, hogy: Milyen ruhában mentél te bringával vizsgázni? :D

:D tudtam elöre tudtam h meg fogsz lepödni ha meglátod a bringát :D

természetesen nem ugy tekertem be ahogy láttál ;)
(cécó naci - mez kombóba mint mindig ;))

ja egyébként hatalmas ! figyelted az enyém meletti fostalicskát? tecsó bike lelakatolva nagy lánccal.
bal hajtóakr le volt szedve :rofl: (négyszöges tróger régi középrész tengelye ott figyelt) olyat még 1 kicsit igényesebb feka se lopna el de azért biztos ami biztos :D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Ok, akkor úgy néz ki maradok a mostaninál míg szarrá nem kopik aztán majd lesz valami. Addig meg marad nekem a bohóc szerep. ;)
Inkább gyüjtök zsetont patenpedálra és cipóra. :)

Megvolt a próba? :)

koca: A bringádat már csak késõbb láttam, ezért nem figyeltem, hogy: Milyen ruhában mentél te bringával vizsgázni? :D

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hy!
Loptam az infót, tegnap megnéztem az említett vesszõst.Hát az tényleg elég brutál,nehéz rajta lejönni,az fix.Én is inkább cipõt koptattam néhol,volt eg laza buktám is,de szépen átugrottam a kormány fölött :)

Apropó tegnap nem járt valaki sebesvizen olyan fél hét környékén? Láttam fent két csapatot is, 3-3 fõ tekergõzött...
"B*szd elõ a térképet!" :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nekem most Conti Leader van. földúton egész frankó. csak a hátsó aszfalton kopik... majd átpakolom rá a Smart Sam-et meg a Black Jacket elõre.:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
felfele tekerésnél terpen nem jó a szlik? ha a súlypont a helyén van akkor jobban tapad mint bármi :D
(mert kanyarban lefelé az oldalsó bütykök kialakítása a lényeg, a közepe meg jó ha kopasz, gyorsabban gurul, fékerõt sem ad át túl sokat és kénytelen vagy megtanulni menni :D)
a contik jók. könnyû legyen, valamint a minta menjen a tulaj szeme színéhez.

Vótam dokinál, úgy néz ki elélhetek mûtét nélkül jódarabig, csak nem kell emelni, és segreesni. CSak öregesen. Nagyonnemtetszik ez a passzív élet. 6 hét alatt 7 kiló izom (Zsír :D) ugrott le rólam.

Valakinek van tapasztalata házi vízmûvel (hidrofor) kapcsolatban?
tervezem a beszerzését, csak megrémítettek hogy nem fog mûködni a gázüzemû átfolyós melegítõm.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
nekem is van vapor.
tudom ajánlani.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

na ezzel egyertértek :)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nah ha én bükkbe akarok kmenni tekerni kel 25km-t... ha megelégszem itt a dombokkal akkor csak 800m:D

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Ok, akkor úgy néz ki maradok a mostaninál míg szarrá nem kopik aztán majd lesz valami. Addig meg marad nekem a bohóc szerep. ;)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
azt hogy ilyen semi félvér cuccokkal nem az igazi. azokkal nem lehet ugy ereszteni terepen. szar kenda gumim is ami elvileg terep lenne(de elég szar a mintája), vizes aszfalton csuszik mint a takony. köves sodrós terepen megintcsak érzem hogy megy ki alólam..
rossz választás kb ilyeneket eredményezhet.
ha aszfalton megy az ember akkor slick-, ha terepen akkor terep gumi.
én ennek vagyok a hive.
(az már más kérdés h kb 10 km-t mennünk kell terepig, ezellen csak akkor tehetsz ha kiköltözöl lillára :D)

egyébként ahány féle terep annyi gumit tudnék rá mondani kb ;)
nem ugyanaz a legjobb választás egy köves utra mint egy inkább földes utra....

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Ja, mert most jöttem rá, hogy elírtam... a Race King is conti ;)

De most a Maxxis Ranchero-val szemezgetek, Testbike-on igen sokan meg voltak vele elégedve. Bár lehet a középsõ sáv miatt az is kicsit félterep, de még mindig nagyobb bütykök vannak rajta mint a Trafficomon.

Bohóckodás alatt mit értesz?:scratchhe

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
ha sokat jársz terepen ill rendesen akarsz menni terepen nem csak bohockodni akkor megéri.
conti vapor jó gumi. gyorsan gördül és könnyü. nekem bejött!
ha bevetés van akkor elöl maxxis hard drive 2.1 kevlár hátul vapor és maxxis light belsök.
conti explorer nekem inkább elöre jött be.
smart sam magginak van arról majd ö beszámol :)

ja ez a race king nagyon hajaz a conti vaporra. szinte ugyanugy néz ki.
elöre nem a legjobb, hátra viszont jó mert gyorsan gördül a nem túl nagy minta miatt.
sajnos aszfalton meg minden terepgumi elég hamar kopik :(

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
Uhh, ez a gumi nem is rossz, ismeri vki? (Continental Race King)
Feltöltött kép
Mellesleg újra elkezdtem gondolkodni, most hogy többet járok ki a Bükkbe, milyen gumit vegyek, mert sajnos ahoz hogy eljussak az erdõbe menni kõ 15 km-t. Imee asszem WierWolf-ot használ és nem nagyon kopik neki aszfalton, bár elég nehéz lehet vele tekerni ott.
Most Conti Trafficom van, nincs túl sok kapaszkodó rajta szal keményebb lejtõzéseknél már életveszély feeling van.
Amik tetszenek: Maxxis Ranchero, IRC Claw, Conti Vapor, Schwalbe Smart Sam Ti mit mondtok érdemes váltani?

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Bazzeeg!! Mit csinálsz te 5:10-kor a gép elõtt? :DDDD

munkába készülök:(

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
tényleg mocsok nagy beállíthatósági tartományt ad az neki.
1x beállítod oda ahol neked jó és csuma.
visszaút csilit én is 1x beállítottam jól a villámon azóta ugy van.
befele meg hála a TPC nek akkor állítom amikor akarom :P

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás
imee: még jó hogy kirpróbálhattam a reba-dat, mert legalább most magam is beállíthattam a megfelelõ nyomást a revelation-be. Kb. 12 centit mozog már a nyóc helyett és már tényleg vajpuha, mint kb a tiéd. (Másrészt elég gáz hogy ez kellett hozzá hogy felismerjem a telómban rejlõ lehetõségeket. ^_^") De a reboundos totál teknõc-nek tényleg nemértem a lényegét. Enibádi? :D

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Bazzeeg!! Mit csinálsz te 5:10-kor a gép elõtt? :DDDD

(szerintem zsír)

Most nézem rayes aláírását.... rájüttönk az 5 percre? ejnye :)
"B*szd elõ a térképet!" :)