Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
túraboltokban kapsz szélálló, de lélegzõ felsõket.
ha kifejezetten bicajos ruházat kell (betétes nadrág, hátul zsebes felsõ) akkor 1értelmûen kerékpárbolt :)
mondjuk én nem aggódom túl. jön a hideg akkor elõ a hosszú betétes nadrág, ha még hidegebb jön télen akkor thermo nadrág.
fent meg aláöltözetre sima nyári rövidujju mez a zsebek miatt :) majd arra felsö ami az adott idönek kell :)

néha egyéb boltok kínálnak akcisós ruházatot kerékpározáshoz (pl aldi), de ezek ritkán vannak.

balcsi

balcsi

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Hy!
Itt egész napi hányásos ágybafekvés,bár kicsit már jobbulás,amig gondolom tik itten egész nap hódoltok a "kõkorszaki" közlekedési módszernek mind hobbi,mind célirányos felhasználás szemének a pontjából. Na persze,hogy azért nekem is volt lehetõségem eme szép õsznek tarkabarka avarlombozoatában saratdagasztani,ámde beleütköztem egy apróbb hibába,minek következményeként említeném meg (saját véleményem szerint) a hányásos influenzát.Szal a lényeg,és fogadjunk,mert ebbe biztosabb vagyok mint bármiben,hogy tik is pontosan tudjátok ám,nehéz a kárpátmedencei szeptember és március közötti megfelelõ öltözet,különösképpen kerékpározáshoz (merthát saját tapasztalat alapján sieléshez túrázáshoz vagy épp jégkorcsolyázáshoz még ez viszonylag könnyen meg is oldható).

Kiemelném a lényeget,ha már eléggé felcsigáztam a népet.Hun a rákban tudok bugázni megfelelõ rucit,nameg mifélét érdemes? Mert mondjuk õszre tippjeim szerint (mivel tapasztalat itt pont nincs) kiváló lenne egy polár felsõ (meg valami túraaláöltözet),aminek az eleje nyilván szélálló,ám viszonylag jól elvezeti a hõt,na meg ha bele is pudvulok az izzadságtól,oszt má csakmegállok sárgát dobni valahol,ne fagyjon má le a drága 55 Kg-os kis testem,oszt ne legyek má megenn hullabeteg :) (mer szerintem az is ultragáz,hogy a noname átmeneti kiskabátom alá felkapok egy zsarnais pólót,oszt még a dzseki hátát is átizzadom more)

Tudtok nekem valami tippeket dobálni,mit érdemes keresni? Nem kell a Nasa ûr és nanotechnológiás mikroökonómikus ergonómiailag hyperfifikás sport-túra-kosztümje,csak valami megfelelõ elfogadható áron. Meg elve...hun a rákba érdemes eztet keresni? Boltokban,vagy neten jobbat találék vala,mint Ádám télikabátja?
Na erre mondogassátok mán légyszi a válszokat,biztos nemcsak én vagyok, aki erre kíváncsi vóna:$
...én azé elõre is köszönöm,osz csókolom a seggeteket,de nem nyalizás vagy buzulás céljából,csak úgy kicsit mókából.... :)
"B*szd elõ a térképet!" :)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
1 ilyen Between the tape nekem kéne, mert ezt még úgyse láttam :P
lemez nekem nem muszáj, csak megnézem és továbbadom akinek kell.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

jaja, elsõ generációs nrs-ek vannak asszem tán' 6<évesek is...
egy srácét prószáltam, mondjuk, õ cserélte a csúszókat mélyhornyúra
/az elsõkben még csúszók voltak, aszonta/
anthem/blurxc..sajna, csak dreambikeok lehetnek, erre má nem kapok pésztet
eleget

jóreggetl!

az a lényeg hogy a forgáspontok rendesen legyenek csapágyazva golyóssal és nem csudaperselyekkel :D Egyetlen vázat sem szabad megvenni az elsõ évjáratból. általában a 2. évre kijavítják a farkashibákat. amit meg egy év után már nem is gyártanak azt nincs is értelme megvenni.

Elajándékoznék 3db feleslegessé vált bringás dvd-t (freeride downhill téma) ingyen és bérmentve :D
2 db Between The tape 2007

1 db Live To ride 2007
Esetleg csere platformpedálra :D
akinek kell jelentkezzen!
"píszes mindegy hogy kinek"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja, elsõ generációs nrs-ek vannak asszem tán' 6<évesek is...
egy srácét prószáltam, mondjuk, õ cserélte a csúszókat mélyhornyúra
/az elsõkben még csúszók voltak, aszonta/
anthem/blurxc..sajna, csak dreambikeok lehetnek, erre má nem kapok pésztet eleget

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
pézsé: prividet megkaptam, de nem tudok válaszolni priviben, mert nem küldi el, mert valami hibaüzit ír ki....szal pénteken küldök képeket mailben az msnes emailodra,az árat meg majd megtárgyaljuk ha láttad és kell...

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts

valakinek fölös platformpedálja?

nekem vóna egy szögecses fekete 3/4 évet használt ha érdekel(tán wellgo)...mióta spdvel járok ott porosodik valahol a polcon...:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

tomtom
ezé járok merevvel
nrs-eket nézegetek e-bayon mostanság

nagyon régi szekér mán az NRS talán az elsõk közt volt ami nopogo váz. vagyis már fárasztották. 2006 elõtti vázat csak bagóért vennék, és számítanák rá hogy kezemben múlik ki.
Nekem mániám hogy az ösztelós bringa fara oldalra merev legyen. az a felfüggesztési rendszer pedig nem valami merev.
Santa Cruz Blur, (kipróbáltam és az bejövõs volt) giant Anthem kipróbálnám.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
laca az ipod miatt keresnelek
megvan meg es elado is
25-30 korul
30-ra jobban alna a szam

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tomtom
ezé járok merevvel
nrs-eket nézegetek e-bayon mostanság

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
savanyu: olyan nincsen.
ha olcsó rugóst veszel csak szívás van vele. ha meg drágát a veséd is kevés rá. a giant a használható gépek közül a legolcsóbb. A trance-en én is gondolkodtam egy keveset kis is próbáltam elég merev oldalra is. A rugóstag és a forgáspontok kialakítása nagyonsokat számít. a lényeg hogy ne lógjon oldalra. Konát felejtõs ösztelósban. speckó SX trail faja. Santa duncon Intense tud bicót csinálni.
ezeket a márkákat kipróbáltam versenykörülmények között és megfeleltek :D

én régi sontóúr váltót használok egy kereket szétszaggatott azóta kettesével vált. így gyorsabban elértem a lejtõn a kívánt áttételt :D

Bberki én is csúszópapucsos váltófült keresek :D
valakinek fölös platformpedálja?

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
közérdekû közlemény: akinek kell cucc bikemarket.hu ról az szóljon! a hét folyamán szeretnék egy rendelést leadni.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 posts
nagyon ott van a nénike:

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Lor:telom befos!Meg a vodából is elegem van csak fizetek egyfolytában:SSzámot fogok cserélni!elõfizus szereténk lenni!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
laca telefon?

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
így van laca jól tudtam akkor h eddig simánjó fan voltál :D, ezért is furcsálltam h most meg jössz itt nekünk a srammal.

láncból én viszont megutáltam a sramot. tavaly elfogyott 2 v 3 sram lánc meg 2 sor egy 950 es megy egy 970 es.

idén jártam xt sor xtr lánc kombóval: pontosabb váltás mint srammal!
szezonon kivül (most is) mind2 bicón deore sor - deore lánc.
jobban bírja a deore sor mint a 950 es sram sor!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
rayminak
http://videa.hu/vide...LFhecdt6gsZDx6R

kiscsipás

kiscsipás

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Koca:tegnap olyat vettem észre a XT shadowh váltómnál,hogy 11-34 sorom van és akárhogy állítom a h váltót mikor váltok 34 re belekerel a válto a 34 be:clap:! xt láncom szétnyílt! kezdek gondolkodóba esni,hogy sramot dobok a bicóra.egész szett csere lesz!pedig én eddig istenitettem a shimanot!EDDIG!:afro:

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
nincs, csuszopapucso váltófüéet nem tudnak nekem szerezni a polarxhez. fuck off.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts

nekem az idei xt h váltóm van most fent,rakás sz...

jó jó ebböl a szempontból még messze van a sramtól, viszont idéntõl legalább már rátesznek az XT re is gumibakot h ne verje szét annyira a vázat :D
de hogy a 2003 as xtr-em sokkal jobban kalimpál mint az új rövidkanalas XT az 100-as izzó.

vegyél sram-ot. az X7 az XT árba van

Berki: a nagybicód müködöképes e már?