Hy!
Itt egész napi hányásos ágybafekvés,bár kicsit már jobbulás,amig gondolom tik itten egész nap hódoltok a "kõkorszaki" közlekedési módszernek mind hobbi,mind célirányos felhasználás szemének a pontjából. Na persze,hogy azért nekem is volt lehetõségem eme szép õsznek tarkabarka avarlombozoatában saratdagasztani,ámde beleütköztem egy apróbb hibába,minek következményeként említeném meg (saját véleményem szerint) a hányásos influenzát.Szal a lényeg,és fogadjunk,mert ebbe biztosabb vagyok mint bármiben,hogy tik is pontosan tudjátok ám,nehéz a kárpátmedencei szeptember és március közötti megfelelõ öltözet,különösképpen kerékpározáshoz (merthát saját tapasztalat alapján sieléshez túrázáshoz vagy épp jégkorcsolyázáshoz még ez viszonylag könnyen meg is oldható).
Kiemelném a lényeget,ha már eléggé felcsigáztam a népet.Hun a rákban tudok bugázni megfelelõ rucit,nameg mifélét érdemes? Mert mondjuk õszre tippjeim szerint (mivel tapasztalat itt pont nincs) kiváló lenne egy polár felsõ (meg valami túraaláöltözet),aminek az eleje nyilván szélálló,ám viszonylag jól elvezeti a hõt,na meg ha bele is pudvulok az izzadságtól,oszt má csakmegállok sárgát dobni valahol,ne fagyjon má le a drága 55 Kg-os kis testem,oszt ne legyek má megenn hullabeteg

(mer szerintem az is ultragáz,hogy a noname átmeneti kiskabátom alá felkapok egy zsarnais pólót,oszt még a dzseki hátát is átizzadom more)
Tudtok nekem valami tippeket dobálni,mit érdemes keresni? Nem kell a Nasa ûr és nanotechnológiás mikroökonómikus ergonómiailag hyperfifikás sport-túra-kosztümje,csak valami megfelelõ elfogadható áron. Meg elve...hun a rákba érdemes eztet keresni? Boltokban,vagy neten jobbat találék vala,mint Ádám télikabátja?
Na erre mondogassátok mán légyszi a válszokat,biztos nemcsak én vagyok, aki erre kíváncsi vóna:$
...én azé elõre is köszönöm,osz csókolom a seggeteket,de nem nyalizás vagy buzulás céljából,csak úgy kicsit mókából....