V fékhez köllene fékbetét neköm!Valaki tipp!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

miskolciak ide
Indította
Gabi07
, 2002. május 26. 10:52
Írta 2008. október 20. - 06:50

Írta 2008. október 20. - 00:29

Írta 2008. október 19. - 16:16

természetesen segítek. (vagy meg is csinálhatom
)
jöhet 32 vagy 36 küllös rendszer de akár 28 is
radiál, 2X, 3X ahogy kéred
egy rendes centír állványt kéne csináltatnom majd még.

jöhet 32 vagy 36 küllös rendszer de akár 28 is

radiál, 2X, 3X ahogy kéred

egy rendes centír állványt kéne csináltatnom majd még.
Írta 2008. október 19. - 16:08

koca,ha olyan elvetemült leszek,hogy kereket akarok csinálni,segítesz nekem a fûzésben?(közeljövõben nem tervezem,csak kérdem)
Írta 2008. október 19. - 14:05

köszi golya, de már megoldódott. befüztem 2x re az új v-fékes elsökerekemet. faszán be is centíroztam :bananadan
van uj hajtókarom is. már csak le kell políroztatni. bódottá van.
remélem h igy fog kinézni nekem is: http://www.pinkbike.com/photo/1759393/
Balcsi: szabad telót használtan venni, csak meg kell nézni h milyen állapotban van.
van uj hajtókarom is. már csak le kell políroztatni. bódottá van.

remélem h igy fog kinézni nekem is: http://www.pinkbike.com/photo/1759393/
Balcsi: szabad telót használtan venni, csak meg kell nézni h milyen állapotban van.
Írta 2008. október 19. - 13:20

Használtan teleszkópot csak biztos forrásból. Mondjuk amennyire én hallottam, Torak-kal nem nagyon szokott baj lenni, kivéve a u-turn állító mûanyag szart, ami jellemzõen le szokott törni más RS-ekrõl is.
Írta 2008. október 19. - 13:13

B6 vitamin hányáscsillapításra, hasfogónak meg imodium. Ciprinol antibiotikumot kaptam,napi kettõt tolok.
B6 vitamint én is szedek,de antibiotikumot injekcióba kaptam az orvostól,mert amint leért ki is jött.ráadásul meg még vmi rohadt nagy bogyót is,alig bírom lenyelni
Írta 2008. október 19. - 12:04

igen igen hordok magammal unira legalább annyi lecsót, csak sose futottunk még össze.
jársz még egyetemre?
na majd oda lesz adva mihelyst összefutunk!
más: van vkinek 2X-re fûzött kereke?
nekem tán a WH-M505 2x-re van fûzve. de az 28 küllõ.
Írta 2008. október 19. - 01:06

B6 vitamin hányáscsillapításra, hasfogónak meg imodium. Ciprinol antibiotikumot kaptam,napi kettõt tolok.
Nekem jó lenne egy fixi,csak parázok az örökhajtós fékmentestõl,félek,hogy nem tudnám megszokni,fõleg egy 56-os vázon
használtan megéri teleszkópot venni? mondjuk beérném egy RS Tora-val :$
vagy valami hasonló tudású,lényeg az állítható rugóút vóna,fõleg,hogy nem tudom,még hány mm-t fogad be a vázam 100mm felett :$ persze az árkategória is fontos
Nekem jó lenne egy fixi,csak parázok az örökhajtós fékmentestõl,félek,hogy nem tudnám megszokni,fõleg egy 56-os vázon

használtan megéri teleszkópot venni? mondjuk beérném egy RS Tora-val :$
vagy valami hasonló tudású,lényeg az állítható rugóút vóna,fõleg,hogy nem tudom,még hány mm-t fogad be a vázam 100mm felett :$ persze az árkategória is fontos

"B*szd elõ a térképet!" 

Írta 2008. október 18. - 14:57

én most fejeztem abba. szedjél antibiotukumot, meg valami hasfogot. attol jobb lesz.
Írta 2008. október 18. - 11:01

tegnap péntekerés után már nem tudtam hazajönni,mert útközben rosszul lettem.egész éjszaka hánytam és ment a hasam,az orvos szerint elkaptam a hányós-hasmenõs vírust :S egy hétig nincs bicajozás......
Írta 2008. október 18. - 10:06

keresek rövidkanalas váltót.
Hazajött a demó... vazz újra beleszerettem ebbe a bringába. úgy kanyarodik hihetetlen a p3 elbújhat mellette pedig az se kutya, ahogy veszi az ívet.
78-as kormány, a tuning tag és villa. a geometria olyan, mintha fordítva lenne a bringa alattam és a hátsókererket irányítanád. ha melléállok a kormány a gyomorszájam magasságában van, ha síkon tekerek a térdemmel belerúgok a kormányba, és ha kiállok a fenekem a hátsó tengely felett van.
húdenagyonörülökneki. Viszont a féket elégettem még tavaly rosszabb mint egy mechanikus alivio
"úgyis a buziknak való"
Hazajött a demó... vazz újra beleszerettem ebbe a bringába. úgy kanyarodik hihetetlen a p3 elbújhat mellette pedig az se kutya, ahogy veszi az ívet.
78-as kormány, a tuning tag és villa. a geometria olyan, mintha fordítva lenne a bringa alattam és a hátsókererket irányítanád. ha melléállok a kormány a gyomorszájam magasságában van, ha síkon tekerek a térdemmel belerúgok a kormányba, és ha kiállok a fenekem a hátsó tengely felett van.

húdenagyonörülökneki. Viszont a féket elégettem még tavaly rosszabb mint egy mechanikus alivio

Írta 2008. október 18. - 06:54

Van egy fixim elado!ha valaki gondolja!Olasz acél váz,56 cm,kerekek...stb,kell bele egy hajtómû még!25e.huf
Írta 2008. október 17. - 13:20

savanyu: http://piacter.bikem...t=170209&cat=12
vagy neekd csak váz kéne? mind1 ez igy sztem elég jó árban van
vagy neekd csak váz kéne? mind1 ez igy sztem elég jó árban van

Írta 2008. október 17. - 11:46

Idõnként megfordulok az egyetemen.
Onnan lehet tudni, h a galéria fénymásolónál, vagy a lenti fémtan tanszéknél vagyon a kék villám.

Írta 2008. október 16. - 21:40

igen igen hordok magammal unira legalább annyi lecsót, csak sose futottunk még össze.
jársz még egyetemre?
jársz még egyetemre?

Írta 2008. október 16. - 19:01

Utóbbi nekem szakest következménye volt múlt héten. 
Én fentre az utóbbi idõben hordok egy túrt, de újszerû termo-felsõt. Még nem tapasztaltam ki, hogyan kell öltözni alá (egyáltalán mikor érdemes), eddig sikerült mindig full beizzadnom alá. Lefelé utána közvetlenül nem próbáltam még, mire indultam, mindig száraz voltam, plusz a helyben állás miatt elõkerült még1 felsõ. Hosszúgatya Aldis (Crane Sports), 15 fok felett izzadós, 8ban pont jó, alatta még nem próbáltam.
(Koca: A gatyáról jut eszembe...)

Én fentre az utóbbi idõben hordok egy túrt, de újszerû termo-felsõt. Még nem tapasztaltam ki, hogyan kell öltözni alá (egyáltalán mikor érdemes), eddig sikerült mindig full beizzadnom alá. Lefelé utána közvetlenül nem próbáltam még, mire indultam, mindig száraz voltam, plusz a helyben állás miatt elõkerült még1 felsõ. Hosszúgatya Aldis (Crane Sports), 15 fok felett izzadós, 8ban pont jó, alatta még nem próbáltam.
(Koca: A gatyáról jut eszembe...)
Írta 2008. október 16. - 15:09

Írta 2008. október 16. - 15:06

Írta 2008. október 16. - 14:46

Jasszer vagy,köszke szépen,már ezzel is kicsit elõrébb vagyok
))
...meg eszembe juték mégvalami...kéne nekem egy városi betyár,amit ugye kevésbé bánok,ha ellopnak,meg haladósabb a flaszteron... most erre két variáns lépett fel,az egyik,hogy a régi bringám mozgásképessé teszem (acél váz, TY22-es hatfokozatú revoshift-el,az azé manapság menõ nem? :DD ),vagy megpróbálok szerezni egy nagyon nagyon oldschool országutit.Lehet ilyet olcsón nyögni? mer ha má összehozom,akkor lejövök vele néha hollósról is,ha úgy adja a pereputty....

...meg eszembe juték mégvalami...kéne nekem egy városi betyár,amit ugye kevésbé bánok,ha ellopnak,meg haladósabb a flaszteron... most erre két variáns lépett fel,az egyik,hogy a régi bringám mozgásképessé teszem (acél váz, TY22-es hatfokozatú revoshift-el,az azé manapság menõ nem? :DD ),vagy megpróbálok szerezni egy nagyon nagyon oldschool országutit.Lehet ilyet olcsón nyögni? mer ha má összehozom,akkor lejövök vele néha hollósról is,ha úgy adja a pereputty....
"B*szd elõ a térképet!"