Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

miskolciak ide

- - - - -

• Please log in to reply
9697 replies to this topic

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts

ajaj
magácska ilyen médium is lehetne 280Ft/hivásért az atv-n :-D

Ja, még nem láttál ott? ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ajaj
magácska ilyen médium is lehetne 280Ft/hivásért az atv-n :-D

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Van egy olyan érzésem, hogy az a csésze még mindig a régi teló nyakán csücsül. Mivel arról szintén csak leütni lehet.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mondjuk, ha most egy alapból már összerakott bringát szerelsz, akkor ált. ez a mûvelet kimarad, hiszen ott fixen rá van ütve már a csésze, csak a mosás-zsirzás megy.
De ha uj villát épitesz a bicajba, akkor arra a nyakánál lévõ nagyobb átmérõjû szakaszra fel kell ütni a csapágycsészét /az "alsóbelsõ" gördülõ felületet/ ha lehet, tökmerõlegesen.
aztán mehet az összeszerelés

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

rendesen fel van ütve a villa nyakára a csésze?

Jaaaaaa, hogy ütni kell???? Ajaj, ütnek eleget engem is még én is üssek?? Na ehhez már tényleg megvárom a szakértõ kollégát mert jelen állapotomban ütném a mentõben is :smack:

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

hol van az avas kertvaros?
holnap megnezhetem ha nagyon nem megy

Privátban meg van súgva + az iwiw-en is bevagyol jelölve :virus:.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts
becsapágyazódni, nem golyózni, mert most mondtad h nem golyózol :) Biztos segit neked maj valaki :)
"Minden hülyeség" by Tomidny

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hol van az avas kertvaros?
holnap megnezhetem ha nagyon nem megy

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Isten ments hogy golyóval rakjam ki. Így is szopok hát még azzal mit össze szívnék.

Esetleg nincs aki az avas kertváros környékén lakik vagy arra járna? Egyeztethetnénk idõpontot, mert már kezdek begolyózni :(((((

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sok csapágynál a belsõ futófelülettel rendelkezõ rész kerül a vázba fent, nem a külsõ csésze /nemtom érthetõ-e teljesen.../ tuti a kosarat rakod fordítva
rakd csak ki golyóval, az az igazi, mondjuk, egy cseppet szopóka

....

aham

rendesen fel van ütve a villa nyakára a csésze?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Szépen beleteszed a vázba a villát - persze elõtte az alsó kónusz és a villa közé beteszed a koszorút, - és a felsõ kónuszba beleteszed a másik koszorút, arra a zárófedelet, majd a tömítést, hézagolókat, kormányfejet, és a kupakot a rózsával összecsavarozod, majd a kormányfej csavarjait is meghúzod. Elvileg így jónak kell lennie.

Szóval:
-fogtam a villát ráraktam a kis mûanyag zárófedelet, arra az alsó kónusz koszorút, és így dugtam be a telót.
- a felsõ kónuszban a koszorú a helyén csücsül ahhoz nem nyúltam. Rátettem a kis mûanyag zárófedelet, arra a csapágycsészét plusz egy kis hasított mûanyag porzárót arra pedig egy vékonyka aluminium tömítõgyûrût majd ezekre rá a stucnit és így tovább.

Eredmény: az alsó stucinál még mindig kotyog a villa.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 posts

Ma le is teszeteltem; Máté-val elmentünk Répáshutára, elég jó és merev is (mármint a hajtómû).

Hirtelen nem is tuttam hogy mi a merev :D:D amit leteszteltél velem:D:D még jo h hogy odairtad

CUBE... your life!!!

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

nezd meg nem rakod-e fejjel lefele be a kosarat.

villara rakd fel a az also reszeit
felsot raersz akkor amikor mar bent van a villa

Ennyire setét azért nem lehetek, de inkább szót fogadok nektek és azért inkább megnézem.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nezd meg nem rakod-e fejjel lefele be a kosarat.

villara rakd fel a az also reszeit
felsot raersz akkor amikor mar bent van a villa

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

De mit lehet azon rosszul összerakni azt nem értem, mert a sorrenden nem változtattam semmit. Arra gyanakszom, hogy összerakásnál elmozdul a sok kis biszbasz.

Nem igazán értem mi mozdulhatna le benne. Szépen beleteszed a vázba a villát - persze elõtte az alsó kónusz és a villa közé beteszed a koszorút, - és a felsõ kónuszba beleteszed a másik koszorút, arra a zárófedelet, majd a tömítést, hézagolókat, kormányfejet, és a kupakot a rózsával összecsavarozod, majd a kormányfej csavarjait is meghúzod. Elvileg így jónak kell lennie.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

mifele fejcsapagy?
golyos?
vmi patronos csapagyas?

nezd meg nem csereled-e fel az alsot a felsovel
nem rakod-e fejjel lefele bele

Sima golyós csapágykoszorú + Ahead villa.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
buko mer
delutan gyerek lartogatas
estefele meg mivel itten van trifo elvtars egy esti bringazast megprobalunk osszehozni
ejszaka meg melozom is
/lenne meg egy tankor buli is de az mar bukosnak tunik/

mifele fejcsapagy?
golyos?
vmi patronos csapagyas?

nezd meg nem csereled-e fel az alsot a felsovel
nem rakod-e fejjel lefele bele

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

fejcsapagyat rosszul rakod ossze
nem kell allvany, a bringa tok stabilan megall a ket kereken

De mit lehet azon rosszul összerakni azt nem értem, mert a sorrenden nem változtattam semmit. Arra gyanakszom, hogy összerakásnál elmozdul a sok kis biszbasz.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
gyertek hónap, tesók!
kaptok slambucot fröccsel,hogy menjen a kapálódzás hazafele

Kamisama

Kamisama

vendég

• fórumtag
  • 159 posts

Kamisama: ha elõbb kérdezel akkor lehet h jobban jársz ;)
pl hozzám elugrasz, és mind a régi négyszöges mind az új HTII hajtókarokhoz van szerszámom. pár perc alatt kicseréltem volna a hajtásod :)
sztem nem érdemes szar szerszámokkal elbarmolni az amúgy még jó cuccot... annyit nem ér!

Hmm...gondolkodtam is rajta hátha van vkinek, de késõ bánat. Egyébként szereztem HT2-es szerszámot is. De nem sok mindent rontottam el, azt a hajtómûvet aminek a menetét "átformáltam" még egyszer fel lehet tenni vmire, aztán ha vmi gond lenne vele, majd esetleg flexel levágom :D Azért köszike, rendes tõled.:slonik:
Hál'Istennek (uram bocsájts) ezzel a HT2-vel meg sok gondom nem lesz, barom egyszerû a szerelése.

Ma le is teszeteltem; Máté-val elmentünk Répáshutára, elég jó és merev is (mármint a hajtómû). A váltás is könnyebben megy.
Nemtom járt-e már vki arra, de Répáshután a városközpontból el lehet bandukolni a Balla-völgybe, ami végül Tebepusztán köt ki. Nos ezen az úton egy igazi élmény lejönni. Kellemes lejtõs útszakasz ez, néhol elvétve egy-két kõ, ajánlom mindenkinek.... nojó HAZUDTAM!!:fucku: MUHAHAHAHA Ez egy rohadt moscsok szar sziklás rész, ha netalántán nem húznád elég erõsen a féket félõ hogy szétszakad a bicód (az enyém elég furcsa hangokat adott). Egyszer már a kulacsom is kiesett, nem bírta a gyûrõdést.:peace2: