Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Répásinak kötelezõ jelleggel kell jönnie szombaton :D:D:D mer megyek én is. berugunk. csocsi.

maggi tel számot toljál már :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ha valakinek van kedve egy kis szombat esti ivászatra jelezze....szívesen látunk mindnekit....ilyen utószilveszter jelleg

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás

uhh,azt hittem a bükkben lesz vagy tényleg DH lesz:)MADE-re biztosan megyek a factoryba,úgy tûnik gyakrabban kéne néznem az oldalatokat:)

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Eladó RST Aerosa AET elsõ villa (egyik szár rugó, másik levegõ Torno patron,csillapítás nincs, alu nyak váll, CrMo becsúszók)+ BBB ipari csapágyas 1 1/8-os kormánycsapágy. Ára 12000 Ft
Megtekinthetõ és kipróbálható nálam :)

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Elég érdekes ez a terem-cross...nagyon szûk a hely.
A film bemutatósa elég jó :)
Ja! Emlékszik még valaki arra a terem-cross-ra ami a birkózó csarnokban volt megrendezve?! (Kuckuc biztosan...elég sokat lapátoltuk ott a földet) Emlékszem a birkózóklub góréjának arcára amikor meglátta azt a sok köbméter földet amit belapátoltunk a csarnokba :D Nem volt természetes a mosolya.....
Igen szép idõk voltak! A rendezvény után megmaradt némi forralt bor is (alig bírtunk hazamenni).

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

pézsé:néztem a factory napokon lesz DH verseny.errõl tudsz valami bõvebbi infót adni?

persze. :D
http://peterdh.hu/news.php?item.395.2

Most szombaton made vetítés nálam. Késõbb meg a factoryban. Mindkettõ ingyenes. http://peterdh.hu/news.php?extend.362

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

Rock Shox Revelation 409 Dual Air villa,rendszeresen karbantartott,papírjaival,dobozában 50.000ft-ért eladó.Érdeklõdni:freeride69x@gmail.com-on lehet.

Mi lel he?! Mi lesz helyette? Csak nem megint csatahajót építessz?

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Rock Shox Revelation 409 Dual Air villa,rendszeresen karbantartott,papírjaival,dobozában 50.000ft-ért eladó.Érdeklõdni:freeride69x@gmail.com-on lehet.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
úgy legyen...köszönöm :)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
maggi: grat a vashoz.
sok kilcsit bele.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
pézsé:néztem a factory napokon lesz DH verseny.errõl tudsz valami bõvebbi infót adni?

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
óóóó hogy a fene egyen meg:D

én meg egy Toyota Aurisé:) ma megvolt a diplomaosztó is. még 3 hét láblógatás és kezdõdik a suli.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Egy Scott genius karbon büszke tulaja lettem :)

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
Holnap reggel 10 órakkor gyülekezõ a Pandánál és start fel jávorra a szerpentínen... Gondoltam ide is ki írom...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
"No Way" Hans Ray nagyon nagy figura! Még mindig elõttem van a MBAH lapszáma(talán még otthon valahol meg is van) aminek az elején Hans Rey pózol egy GT Zaskar bringán.
Hát igen ezek szép kis emlékek...

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég

1992-ben az elsõ monti versenyemen Salgótarjánban(repülõ rajtos vereseny)amikor még csak 1! hivatalos mtb csapat volt a HÉRÓ(Specziár Viktor)már akkor volt a versenyen:1 Trek carbon össztelós,meg egy Williger elöl Magura HS-33 fékkel,hátul olajos!tárcsafékkel! Miskolcon már akkor volt Klein Attitude,Alpinestars Al-mega XT,magnéziumvázas Bianchi Deore xt-vel(karos váltó SIS-es) stb.
Na ez a történelem.

...és kis szerénységgel és méltó alázattal:ott voltam-szerencsémre-a hazai mtb sport kialakulásakor.93-ban aktív-és OB. 2.helyezett-résztvevõje voltam az elsõ mtb (akkor még cc!) ob. futamsorozatnak,melynek tiszteletbeli elnöke Zwack Péter volt(alias"Unicum").Személyes ismeretségem-és a miskolciaknak-Dave Erickson(exMBAH) és csapata(Eger).
Érdekesség:1994 PeCsa:Hans Jörg Rey!!! triál show,majd utána városi mtb cross verseny a csarnok és területén....van dedikált fényképem róla....

Volt 1993-ban 72 órás mtb váltóverseny Bánkúton,MTB XC Vk. futam Budapesten....és én mindenhol ott lehettem....

Maradandó és meghatározó élmény egy életre.....

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Viselj bukót vazeg!!!! http://www.flickr.co...@N00/857648927/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
3 éves voltam '92-ben, max a mûanyag motoron kavartam a kapu elõtt....

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
92-ben még csak rugdalóztam, nem hogy bringákrol álmodozzam... :)
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

1992-ben az elsõ monti versenyemen Salgótarjánban(repülõ rajtos vereseny)amikor még csak 1! hivatalos mtb csapat volt a HÉRÓ(Specziár Viktor)már akkor volt a versenyen:1 Trek carbon össztelós,meg egy Williger elöl Magura HS-33 fékkel,hátul olajos!tárcsafékkel! Miskolcon már akkor volt Klein Attitude,Alpinestars Al-mega XT,magnéziumvázas Bianchi Deore xt-vel(karos váltó SIS-es) stb.
Na ez a történelem.

Én '92-ben még örültem ha komolyabb bringát láttam letámasztva bolt elõtt... :) Akkoriban egy Heavy Tools vagy egy GT bringa látványa meghatározta az egész napomat :). Egészen fintorogva ültem fel a Cseszkóban vásárolt BMX kinézetû 20"-os vasamra.
Amikor megvettem életem elsõ montiját az egyik szomszédom munkatársa segített rendbentartani. Neki volt egy gyönyörû meggypiros GT bringája. Az a bringa jelentette nekem a csúcskategóriás kerékpárt akkor. Késõbb amikor az én villám elhajlott, az Õ GT villáját raktuk bele a vázamba (a fejcsõ alját és tetejét le kellett fûrészelni hogy beférjen a vázba). Azt a vázat és villát azóta is használja egyik barátom volt csaja.
Nekem ez emlék és nem történelem. Nekem a történekem az úttörõmozgalom, a "közveszélyes munkakerülõ" jelzõ és a "gyáron belüli munkanélküliség".