maggi tel számot toljál már

uhh,azt hittem a bükkben lesz vagy tényleg DH lesz:)MADE-re biztosan megyek a factoryba,úgy tûnik gyakrabban kéne néznem az oldalatokat:)
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
persze.pézsé:néztem a factory napokon lesz DH verseny.errõl tudsz valami bõvebbi infót adni?
Mi lel he?! Mi lesz helyette? Csak nem megint csatahajót építessz?Rock Shox Revelation 409 Dual Air villa,rendszeresen karbantartott,papírjaival,dobozában 50.000ft-ért eladó.Érdeklõdni:freeride69x@gmail.com-on lehet.
1992-ben az elsõ monti versenyemen Salgótarjánban(repülõ rajtos vereseny)amikor még csak 1! hivatalos mtb csapat volt a HÉRÓ(Specziár Viktor)már akkor volt a versenyen:1 Trek carbon össztelós,meg egy Williger elöl Magura HS-33 fékkel,hátul olajos!tárcsafékkel! Miskolcon már akkor volt Klein Attitude,Alpinestars Al-mega XT,magnéziumvázas Bianchi Deore xt-vel(karos váltó SIS-es) stb.
Na ez a történelem.
Én '92-ben még örültem ha komolyabb bringát láttam letámasztva bolt elõtt...1992-ben az elsõ monti versenyemen Salgótarjánban(repülõ rajtos vereseny)amikor még csak 1! hivatalos mtb csapat volt a HÉRÓ(Specziár Viktor)már akkor volt a versenyen:1 Trek carbon össztelós,meg egy Williger elöl Magura HS-33 fékkel,hátul olajos!tárcsafékkel! Miskolcon már akkor volt Klein Attitude,Alpinestars Al-mega XT,magnéziumvázas Bianchi Deore xt-vel(karos váltó SIS-es) stb.
Na ez a történelem.