Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

miskolciak ide

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9697 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
nekem xc pro-m van.igaz,még csak kb 2 hete van benne a bicajban és azóta se sokat használtam még.remélem jó lesz,jobb felépítésû mint a régi cane creekem,de nekem az is bírt 3 évet.abban sima kosaras golyóscsapágy van,csak szétszakadt a kosár.70 Ft-ért vettem bele újat,azóta a másik bicajomban van.az egyszerûbb felépítésûekben ha szétszakad valami,egyszerûbb pótolni.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mondjuk aki a kormánycsapi WD40-el keni ezt nem is tudom sajnálni....

a BTS meg gyakorlatilag BikePositive....Quando nevû cég gyártja/gyártotta mindkettõt....

5ezerért lehet kapni rendes kormánycsapit....és az iparis sem feltétlen jobb....nekem egy 6ezres golyós CaneCreek van, évek óta hibátlan....az iparis B+ 2 hónapot bírt

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Tiszteletem!
Kormánycsapágy vásárlásban szeretnék tanácsot kérni!
A BTS XC Elite csapágyat néztem de a Test Bike-on eléggé lehúzták: BTS XC Elite. Pedig nagyon jól néz ki, de ugye nem ez a lényeg.
Másik lehetséges jelölt a Hungary:A Galaxis. Van egy ilyen eladó az egyik srácnak, zsír új dobozolt. De nem túl sokáig forgalmazták és nem tudom miért. Errõl tapasztalat valakinek? Ki milyet javasol ilyen 5000-7000 Ft-os kategóriában?

Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem baj lesz még legközelebb :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Bocs skacok, ez a szombati ivászat nem jött össze. dolgoznom kellet. Telóm meg csajosnál volt. :(
"Minden hülyeség" by Tomidny

Whist

Whist

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
Egy olyan dobozra lenne szükségem,amibe elfér 2db régi acél váz.Ha valakinek van,és megválna tõle,szóljon már kérem,vagy lenézhetek valamelyik bringa boltba.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
3 éve is ez volt a helyzet. felajánlottam a cégeknek h csinálok neki rendes honlapokat, akkoriban voltak feljövõben a bringás shopok. Nem léptek. A pestiek igen. Alulmaradtak, mind árakban, mind raktárkészletben a fõvárosiakkal szemben, fõleg a sajátmárkás nagykerekkel....
Az igazi gond az, h nekik is befellegzett mert néhány európai nagyker ugynazt játsza el, mint a hazaiak a kiskerekkel. Ma olcsóbb külföldrõl behozatni bármit, mint itthon megvenni. Gyakorlatilag a kopó, kellékanyagok, szolgáltatásokból élnek meg, és a teszkóbringákból. Mondjuk egy normális honlap vagy shop nem csak egy 4k domainregbõl áll.

Most ért véget a made, jó volt. Bemelegített Repasibalint a búzán valami gyümölcslével :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
RépásiBálintka: telszámom leírtam majd híjjal vagy ilyesmi h mian....

Berki: Te is....oszt jer

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

pedig a net nagy úr, ás ingyenes oldal is van....
persze a .hu nem olcsó....de jol megszerkezteni nem kell nagy rutin manapság...és sokat dobhat a vevõkörön

Miskolcon bemegyek egy számtech boltba és 4ezer ft-ért veszek egy évre egy .hu-t :)
De ebben az a vicc hogy van nekik oldaluk, csak nem fejlesztik.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pedig a net nagy úr, ás ingyenes oldal is van....
persze a .hu nem olcsó....de jol megszerkezteni nem kell nagy rutin manapság...és sokat dobhat a vevõkörön

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez a honlapos dolog télleg gáz egy cseppet
Vidéki bótok-tisztelet a kivételnek-szinte szarnak a reklámra a helyi szuperinfó kivételével... :-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
no ja vmi ilyesmi remlik mariko alatt

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
BerkiBencus: Répási kolléga gyün....ott a helyed....ha nem jössz sosem fogunk többet dugni :D

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Holnap nem akar valaki egy lazát tekernivalamerre? de ahangsúly télleg a lazán van!!! el vok hízva :$

CUBE... your life!!!

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás

van a marikaonak oldala amin van is vmi?
neba.

http://www.marikoo.hu/

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
van a marikaonak oldala amin van is vmi?
neba.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Komolyan mondom visszafelé fejlõdik ez a város, gondolkodásban és infrastruktúrában egyaránt!

ez sajna így van.
szégyen ami itt van.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

cindercone82

cindercone82

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.530 hozzászólás
Ma elkezdtem nézelõdni a weben hogy mire lsz szükség a bringa rehabilitációs projecthez. Gondoltam megnézem az ismert miskolci boltok oldalait. Döbbenten tapasztalom hogy 2010-ben gyakorlatilag egy olyan bringabolt van Miskolcon aminek van normális weboldala. Ez pedig a W-Bike. Oké! Miskolc nem a világ közepe. De nem egy romániai zsákfalu. Szinte minden boltnak van saját címe, csak basznak rá hogy aktuálissá tegyék vagy hogy egyáltalán valamit kirakjanak rá.
Nézzük sorban:
-Excelsior: Az oldal végülis modern, van fent 1-2 termék..de ha az alkatrészek kínálatát szeretném megnézni:"Jelenleg ebbenne a Kategóriában nincs termékünk ! " Ja, bocsi...
-Bombastic: Van itt is minden! Képek, 3D-s kütyümütyü, életképek....De ha a "Szervíz" fülre kattint a kedves érdeklõdõ: "Under Construction" (halkan jegyzem meg hogy ezen az oldalon is esélytelen alkatrészeket vagy árakat találni). Van viszont egy "extra feature" az oldalon, egy igazi gyöngyszem: "AKCIÓ 2007 !!!" Hát B*szdmeg :) Hasznos....
- Marikoo: Ez a leg "nívósabb" oldal! Ez a lap annyira minimalista és puritán hogy valami hihetetlen, nevezhetnénk a weblapok fixijének. Kezelhetõsége is felettébb egyszerû, csupán a böngészõ szélén lévõ kicsi X-re kell kattintani és be lehet zárni. Ennyit tud, de azt üzembiztosan.

Számomra ez megmagyarázhatatlan. És a sok kereskedõ sír meg rinyál hogy nincs forgalom,és azon picsog hogy viszik hozzá a sok neten megrendelt árut beszereltetni. Könyörgöm, mennyi idõt venne igénybe a számlázórendszer adatai alapján hetente csinálni egy nyomorult árlistát és legalább azt feltolni az oldalra. Nem hiszem el hogy a mai világban egy weblap frissítéséhez infós diploma kellene.
Komolyan mondom visszafelé fejlõdik ez a város, gondolkodásban és infrastruktúrában egyaránt!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Úgy néz ki mégsenem lesz jó a szombat, de még intézkedem, h jolegyen :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás