nekem van tartalékba egy zsir uj ciril betüs (de rajta van az europai is) keyboardom ha ez tönkremenne

legalább nem a billentyûzetre öntötted mint én a kv-t a múltkor. azóta is nehezen jár némelyik billentyû.Az elõbb sikerült:
Alkalomadtán hozok be némi rágcsálnivalót meg egy pohár vizet mellé a géphez. Node ki nem.
Mondom kiviszem. Elfelejtettem, hogy a pohár még teli volt. Elõfrodul, sötét is van már. Ahogy megyek ki, nem törödve a pohár tartalmával, abból kipöttyen egy pici a parkettára. Aztán meg rálépek sarokkal. Jó nagyot koriztam a lakásban és a maradék víz is kikötött a padlón.
Ügyes vagyok?/erre ne válaszoljatok xD/
A sebesség mindent megold.
PTamás,
mivel lehet tudni mi történt azóta, ezért lehet tudni a hírrõl is, hogy nem igaz.
BBerki,
gondolkodj el azon, hogy amit olvasol, az mennyire hiteles hírforrás.
tom láttam a képen. csak nem akarok rá sokat költeni, ezt meg 46 ért adják most, és kb ennyiért el is lehet adni pár hónap múlva akár +tetszik akár nem, viszont az apróban 25-30-ért kapható lomoknál azért jobb - az volt a másik alternatíva- márcsak a fváltókar okán is.Biker,
használtan vettem (hibátlan), nem volt vészes.
"Megnyugvást hozott." (Nyilván ismered, amikor sokáig tökölsz valamin...)
"...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Az nem zavar senkit, hogy ez a "hír" nem igaz?
tudom.Az nem zavar senkit, hogy ez a "hír" nem igaz?
Biker,
én is vettem egy Cube-ot.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
http://www.kuruc.info/r/35/20216/
most már lõjjék le vagy tudom is én ássák el, megint késelt ?
Miközben a lakosság félelemben tartására kitûnõen alkalmas hatóságok úgy vigyáztak a késelõ tetvesre, hogy tegnap valószínûleg ismét levezényelt egy késes rablást, egy erdélyi napilap felkereste a cigánytelepet, amely kitermelte a patkányt. Az ottani vasvillás rokonság végül nem szúrta le az újságírókat, így megtudhatunk egy-két érdekességet a purdé életérõl, közben pedig készülõdhetünk a visszatérésére, ugyanis Székelyföldön is ki-be lehet sétálgatni az intézet kapuján.
MEkkora kezdés máár
rem még nem volt sehol
Szerencsétlen Tóth Tiborok...
"[...]"
Persze, igaza van, de vmit elmond az, hogy fogadásokat lehet rá kötni, h meddig marad az egyetemen
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
amúgy nem vicceltem...Biker,
Á, én már a "virsligumisnál" tudtam, hogy viccelsz.
Nincs olyan 2,5"-osban.
.