Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Ez a hivatkozás azért nem jó, mert akkor folytathatod a lehúzást a komolyabb márkák felemlegetésével, kezdve mindjárt a Specivel.:)

szándékosan nem írtam.. ott volt eredetileg a Giant is, de nem akartam további vitát--így jött a módosít gomb.

Delma: akkor sry, nem tudtam, hogy ez szlovák specialitás..
"Alloy 6061 DOUBLE BUTTED"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

és hol készülnek?
na pontosan ugyanott, 2 házzal odébb,ahol a Kona ..
így jobb:
me a culpa..

Ez a hivatkozás azért nem jó, mert akkor folytathatod a lehúzást a komolyabb márkák felemlegetésével, kezdve mindjárt a Specivel.:)

gyáá
Szlovákban készítik, a Dema még nem teheti meg hogy taiwanon gyártat
így tudnak sokkal jobb ár/érték arányt kihozni mint a többi hasonló gyártó
ez tény, ha nem hiszed kérdezd meg az xfactoros srácokat

Az nem tehetõsség kérdése, hogy valaki taiwanon gyártat, mert akkor a Speci a mai napig Made in USA lenne.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

és hol készülnek?

gyáá:D
Szlovákban készítik, a Dema még nem teheti meg hogy taiwanon gyártat
így tudnak sokkal jobb ár/érték arányt kihozni mint a többi hasonló gyártó
ez tény, ha nem hiszed kérdezd meg az xfactoros srácokat
Posted Image

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

hol volt itt a negatív jelzõ?! mert ha megmondod, hozhatja Cj a Speed Kinget és ketten lógunk Davevel..
"elzüllessz"

igen, ezt kb. már akkor is használtam, mikor Specit vett! akkor hogy is van ez?
(konás mivoltjára utaltam)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jah Berki nagy békítõ....

de SZERESSÜK EGYMÁST :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
és hol készülnek?
így jobb:
me a culpa..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

nem értem, mit kapjátok fel a "cukrot".. pontosan azért írom ,mert tekertem egy Dema klónnal ( Kellys) és nem sok különbséget látok közöttük..
nem fricskának szántam, csak Tigger mostani bringavásárlási szokásait furcsállom.. de, hát õ tudja...

ja és Delma nem kell a szókarate..mert mi van ha épp rossz kedvedben talállak?! leoltassz msn-en , vagy mi?

Tiggernek: honnan tudod? próbáltad? ne fikázd le jó! addig ne alkoss véleményt.. már elegem van, hogy múltkor leszóltad a KELLYST, sõt az új vázamat is 10 dollárosnak hívtad..

:)

telesírom a párnám.. megbocsátasz még vha?

hol volt itt a negatív jelzõ?! mert ha megmondod, hozhatja Cj a Speed Kinget és ketten lógunk Davevel..

"de Kela amúgy semmi gond ezzel a vázzal semmivel nem roszabb mint egy magellan serpens, de pl a salamendernél fényévekkel jobb."

ezért meg még számolunk... Felhívlak vazze...

Kela második kérdésre :

lemértem és tapiztam, jó 25 dekával könyebb mint a szlamandra, és igényesebben is van megcsinálva, plusz a geója is jobb.

elsõre :

semmi furcsa, megmondtam miért kell egy olcsó váz a görgözéshez, országutiba meg nem akarok mindjárt cca 3 kilót beleölni hogy ha nem jön be durva tizezreket bukjak az eladásnál. mellesleg ez a dicsás cucc vázilag semmivel nem gagyibb mint pl egy magellan capella, 46-ért adnak hozzá egy sora fváltókart sora váltókat meg egy halom tök tudja milyen alkatrészt de mûködik. az apróban 25-30 ért kapható lomoknál meg jobb. ha meg bemegyek a bringaboltba kérek egy occsó vázat, ezeket a sora cuccokat kb a legjobb árrall tartok 50 nél és még a laggagyibb alatrészekbõl is minimum 60 hogy legyen egy mûködõ bringám. ezt meg ha nem tetszik majdnem árban el tudom adni 2 hónap múlva / bukok 10 rugót lergroszabb esetben/ ha meg tetszik akkor elinditom a komoly országuti projektet. és ezt meg eladom . na semmi furcsa itt. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

nem értem, mit kapjátok fel a "cukrot".. pontosan azért írom ,mert tekertem egy Dema klónnal ( Kellys) és nem sok különbséget látok közöttük..

László Lászlónak talán:wtf:
msn-en meg egyedül Chicken Joe van fennt
az a kijelentés hogy Dema Kelly's klón lenne így ahogy van hülyeség:D
az egész szlovák bringagyártást kivülrõl fújom, nem azért mert na, hanem mert érdekelt hogy mi van alattam, igy kicsit nagyon utánnanéztem

vasárnap monddj el 10 miatyánkot:D

Kela ha mondassz nekem egy olyan vázat ami 7005-ös alu 18 vázméretnél 1850 gramm és bruttó kisker ára 15-17 ezer ft akkor szent a béke:)

"elzüllessz"

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Pedig leirtad :) Nem értelek, miért foglalkozol másokkal ? Van trabi fan haverom, mindenki lenézi a trabika igy szar ugy szar, õt nem érdekli, szereti.

Azt sem értem, miért kell beszólogatni egymásnak, de majd kinövitek :D:D:D
"Minden hülyeség" by Tomidny

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem fricskának szántam, csak Tigger mostani bringavásárlási szokásait furcsállom.. de, hát õ tudja...

ja és Delma nem kell a szókarate..mert mi van ha épp rossz kedvedben talállak?! leoltassz msn-en , vagy mi?

Tiggernek: honnan tudod? próbáltad? ne fikázd le jó! addig ne alkoss véleményt.. már elegem van, hogy múltkor leszóltad a KELLYST, sõt az új vázamat is 10 dollárosnak hívtad..

:)

égi jel.. elzûllesz vazze.. Dema váz, dicsaklon,, a mindjárt azt olvasom, hogy vettél db 1,9-es RR-t..

"de Kela amúgy semmi gond ezzel a vázzal semmivel nem roszabb mint egy magellan serpens, de pl a salamendernél fényévekkel jobb."

ezért meg még számolunk... Felhívlak vazze...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

juuj Delma ne foglakozz vele. a lényeg hogy te szereted, örömnet okoz neked.
hidd el nem azért mondja, hogy téged idegesitsen

már a multkor elnéztem egyszer. második esély meg amúgy sincs.
azt inkább le se írom hogy megrendeltem a hivatalos mezt is:)

Tigger: kár hogy nemviszed ki terepre
azért lennék nagyon kiváncsi, mert a deore volt az elsõ normális széria amit terepre fejlesztettek ki, és nem csak beleraktak egy telót, meg merevítéseket a vázra

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
juuj :D Delma ne foglakozz vele. a lényeg hogy te szereted, örömnet okoz neked. :)

hidd el nem azért mondja, hogy téged idegesitsen :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

ja valahogy éreztem hogy ez már a második fricska tõled a Demának - és egyben érvágás nekem - szerencséd hogy ma 2x-er is jól keltem fel, meg villám módon megkapom a srágát lortól...igy most visszafogom magam..
DE
Ne fikázd a Demát amíg nem próbáltad, vagy nincs valami nyomós indokod hogy miért szar (mégha viccbõl is) én sem szidom a konát,tereket,giantot,magellant vagy amivel a többi bringás megy
én nem vagyok valami érzõ lélek, de nem esik jól ha szidják a bringám

remélem tigger tavaszzal leveszi a görgõrõl és kiviszi terepre is, igaz neki deore van de kiváncsi vagyok a véleményére

az biztos hogy nem viszem terepre mert merevvila lesz benne és én nem vagyok kalandvágyó, meg ezenkívûl 2 bringám van terepre, illetve ha megveszem az outit és bejön akkor nem is lesz forgalmban használhatóra összerakva /pl fék minek egy görgõs bringára/ .

de Kela amúgy semmi gond ezzel a vázzal semmivel nem roszabb mint egy magellan serpens, de pl a salamendernél fényévekkel jobb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

oszt' minek vettél Demát? odaadhattam volna feleannyiért a Hauseremet is:)

égi jel.. elzûllesz vazze.. Dema váz, dicsaklon,, a mindjárt azt olvasom, hogy vettél db 1,9-es RR-t..

ja valahogy éreztem hogy ez már a második fricska tõled a Demának - és egyben érvágás nekem - szerencséd hogy ma 2x-er is jól keltem fel, meg villám módon megkapom a srágát lortól...igy most visszafogom magam..
DE
Ne fikázd a Demát amíg nem próbáltad, vagy nincs valami nyomós indokod hogy miért szar (mégha viccbõl is) én sem szidom a konát,tereket,giantot,magellant vagy amivel a többi bringás megy
én nem vagyok valami érzõ lélek, de nem esik jól ha szidják a bringám

remélem tigger tavaszzal leveszi a görgõrõl és kiviszi terepre is, igaz neki deore van de kiváncsi vagyok a véleményére

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ja jó csak lusta vagyok :P
hova megyen a világ, Tigger-o.uti...hehh fel nem tudom fogni :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

vagy még annál is rosszabb :D
országútit :P

olvass vissza 10-et b+

azt akatam venni :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vagy még annál is rosszabb :D
országútit :P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

na...majdnem vettem ma a dicsatlonban egy virsligumist..

mire +beszéltem magammal a dolgot, bemondják hogy "kedves nézõink +értésüket stb a kasszák átmemetileg nem mûködnek". na jó akkor sétálgassunk. 5 perc múlva még egyszer ugyanez a szöveg. na sétálgassunk még. kis idõ ekltelte " kedves hallgatóink megértés stb, áruházunk tech okok miatt a mai napra bezár"...

na most vagy pechem van, vagy a jó sorsom távol akar tartani az aszfaltos hasítástól :)

blog off

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nekem a noti billentyüzete van már tele mindennel :/ szar mer pl az s betü alá megy be mindig vmi morzsa és avval váltok LFS-ben :D

ha valaki tudja hogy mi a titka fusi amilo m7440 szétszedésének, ne fogja vissza magát. már feszegettem mindenhol de nem akar szétpattanni :/ felülrõl kell megbontani az tuti.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

szét kell kapni a billentyüzetet és megtisztitani aztán meg összelegozni és kész ;)
nekem van tartalékba egy zsir uj ciril betüs (de rajta van az europai is) keyboardom ha ez tönkremenne :)

tudod mikor molyolok én vele. majd bejáródik .