ilyenkor fáj a szivem, hogy nem lehet vitorlázni.
szintén zenész?

Olee: minekt egyszer az oktatóm kivitt kalózzal meg 470-el (kishajók) kialakuló viharban az öbölbe, három motorossal kísértek minket, mentõmellény mindenkin -hogy nézzük meg, mire képes egy vihar, és megtanuljuk tisztelni..mondanom sem kell, partnál még csak sima szél, mire kiértünk, reffelni (kurtítani) kellett a vitorlákat, orrvitorlát lehúzni, aztán a nagyot is, orrvitorla vissza...egyedül az a hajó, amiben én ültem, meg még 1 másik nagydarab csávó, bírt kimenni magától (mondjuk én vitorláztam ott a legrégebbóta), a többiek nem küzdöttek, inkább kivontattatták magukat...de durva volt nagyon, az biztos. (mondjuk én ott nõttem fel, tudom, milyen az, amikor 5 perc alatt a semmibõl lesz vihar)
meg van egy versenyzõ haverom, öreg róka már, bõven 30 felett...õk egy 8méteressel voltak kint, hárman, amikor jött seccperc alatt a vihar...kimentek persze, de mindegyikrõl csöpögött a vér - egyiknek egy sekli (félszem) akadt be és hasította fel a derekát, a másikat majdnem belöket a vízbe a bumm...