Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
27:27
jó meccs volt!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Sport 1 mindenki MOST!!!!

nekem nincs idegem nézni, majd írd be végeredmény
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Sport 1 mindenki MOST!!!!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ja lehetésges. annyira nem figyeltem, mert a többi ipod is ki volt rakva meg egy rakat fényképezõ. az egybõl szembetünt hogy nem sima jack-es hanem annál kisebb, olyan mint a gpseken szokott lenni
rózsaszín meg almazöld volt

megveheted magadnak szülinaPODra:D

Giant:D
egy NRS-t elfogadnék fullynak:P
Ipodból meg vagy a nagy kéne vagy a nano.
(habár a nano nagyobb mint a misi-m de mégis annak a feelingje sokszorosan jobb:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
az az új shuffle nem?
jóaz .)
de giant is :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
holnap megint egy nap, még egy nap és...:):bananadan
tegnap az Árkádban olyan iPod-ot láttam hogy nem hittem a szememnek
kb 3.5 cm hosszú 1 cm vastag és 2cm széles. az én msi 538-asom hozzá képest giant. gyönyörû látvány, de az én felhasználásommal nem élne sokáig...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Olee: Menj a pitlibe...
A listámon amin az olyan versenyek vannak amin el szeretnék indulni a dakar mellett ott van a kék szallag is.
Ha esetleg kell olyan ember akinek van egy kis tapasztalata vitorlázásból, gondolj már rám lécci:)

egyébként a hobbizás nem a gyerekkel való játszás, hanem sportkocsi építés.
Most van idõ átépíteni a szezonra, úgyhogy ilyenkor többet vagyok távol.de megéri....

Tegnap 21kor eldõltem és 7kor keltem, fél nyolcra bent voltam melózni:P

Az autóvillamosság tök egyszerü:

-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray

-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
hmm
nyar
vitorlazas
tabor
tuz
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Lejár a bérletem, én is bicajjal megyek suliba. Reggel még maszk meg vastag keszytû kell, de hazafele meg már napszemcsi... :)
És holnapra kigyógyulok ebbõl a légúti megbetegedésbõl is, ma már nem fájt a torkom amikor kajáltam. Tök jó.
Na még tanulni is kéne, holnap az a kik*rt szerda...:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Füreden lesz most a Kalóz ob (2008.07.26. - 2008.07.31.)

Ha jól tudom, akkor van még pár vitorlázást kedvelõ ember itt a forumon :) Nyáron összefuthatnánk egy vitorlázós kerózós napra :D

Faternak van egy Kaloza fureden ;)
En mondjuk nem szeretem, inkabb csak motorcsonak, de az meg dragabb dolog, szoval egyelore hanyagolom :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

ezt most találtam
tuti kiprobálnám

3.3 Kiló!!!!!!!

A poén a pedálban, hogy maga a cucc tényleg könnyû (kb. egy darab menetes titánrúd...), viszont a cipõre applikálandó része gyak. jóval nehezebb a pedálnál és hát leszállva a géprõl vagy úgy totyoghatsz benne, mint egy dodó-kacsa vagy hanyattesel mint egy kejlfeljancsi. De papíron, számokkal jól mutat.
"In idem flumen bis non descendimus"

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem az alapja, de ugye a kyte-nál is együtt van a két láb egy deszkán, mint a boardon (ezt nem tudok), illetve a wakeboardon, és ezt kell megtanulni.

füreden délelõtt van okítás, adnak lécet is, az 3000/óra...szörf apunak van, wakeboard nagybátyámnak.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

delma,

a balatonról beszélünk. :) amúgy én idén szörfözni akarok megtanulni rendesen, illetve kipróbálni elõbb a vizisít, aztán a wakeboardot, majd a kyteot...nagybátyámnak van egy komplett kyte-felszerelése, azt mondta, ha látja ,hogy végig tudok menni 5-6 kört wakeboardon Füreden úgy, hogy nem esek el, akkor megkaphatom:) (az ernyõzés már megy:)) használta 2 szezont, aztán most már inkább wakeboardozik kötélpályán, az kényelmesebb, emg utálja csomózni az ernyõt...

kite surfnak az alapja a wakeboard? én a vízisportok közül a szörföt tudom elég jól, meg a vizisít is próbáltam már, a siófoki kötél pályán már nem jelent problémát végigmennem, de 2-3 kör után már fárasztó tud lenni, és még szar ebben a sportban az hogy asszem fél óra 1700 forint és wakeboardnál a felszerelést külön bérelni kell még asszem 1500ért
szörf az a jó h nekem ingyen van mert rokontól kapok kölcsön cuccot csak az a baj kevés szeles nap van balatonon

vitorlázás nekem az kicsit uncsi, inkább szörf ha már szél van, de néha menni szoktam unokatesómmal vitorlázni is

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én csak utas vagyok ilyen lélekvesztõben, azt sem tudom, hogy mi a neve. :) Engem a kék szalagra is csak meg szoktak hívni, mert egyik haveromnak van közös hajója a Lombard igazgatójával és kell a társaságom. Hogy miért, azt ne kérdezzétek, mert tényleg tök hülye vagyok a témához. Azt sem tudom, hogy melyik az eleje egy ilyennek. A vicc, hogy én már több vitorlásversenyen voltam, mint pár profi ismerõsöm. :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Füreden lesz most a Kalóz ob (2008.07.26. - 2008.07.31.)

Ha jól tudom, akkor van még pár vitorlázást kedvelõ ember itt a forumon :) Nyáron összefuthatnánk egy vitorlázós kerózós napra :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
delma,

a balatonról beszélünk. :) amúgy én idén szörfözni akarok megtanulni rendesen, illetve kipróbálni elõbb a vizisít, aztán a wakeboardot, majd a kyteot...nagybátyámnak van egy komplett kyte-felszerelése, azt mondta, ha látja ,hogy végig tudok menni 5-6 kört wakeboardon Füreden úgy, hogy nem esek el, akkor megkaphatom:) (az ernyõzés már megy:)) használta 2 szezont, aztán most már inkább wakeboardozik kötélpályán, az kényelmesebb, emg utálja csomózni az ernyõt...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
õ a Katamaránnal vitorlázik:D

új kedvenc bringás zene:P
Skillet(L)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
azt hogy nem viharjelzésben kéne csónakázni?:D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Dave, nem értem, ezzel mit akarsz mondani... :)

Edit: már igen. :) Azért nekem rég volt már olyan, hogy etalált a bum, A legdurvább tényleg az amikor napsütéses idõböl 5 -10 perc alatt olyan vihar keveredik, hogy az ember összeszarja magát. Bár kalózozni ritkán szoktam, de obkon indulunk általában. Volt már egy két nagyszeles élményem kalózzal. De én maradok a lasernél :)

meg van egy versenyzõ haverom, öreg róka már, bõven 30 felett...

ez egy kicsit vicces volt :D

Dave te merre felé vitorlázol? északi part? déli part?
"Minden hülyeség" by Tomidny

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szakad az esõ
kb 1km-en sikerült szarrá ázni