( csocso )
de nem baj iszok,eszek én eleget nélkületekek is...:cheers:
ggyáá tudom hogy kretén vagy:)ki mondtam, hogy ott leszel?
:D:D:D
((boccs, nem akartam kretén lenni, csak jó nagy ziccer volt))
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960ki mondtam, hogy ott leszel?majd toljuk:D
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ennél egy kicsit több...igyáál meg, igyáál meg ?!
Arról meg nem tehetek, hogy van némi közöm a borhoz...