Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megvan a kegli! hehejj

ilyen szep lett a cimem: 545b Green Lanes, Palmers Green, London N13 4DR

johetnek az udvozlo levelbombak :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Összecsukhatós kellene. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nekem van:p
csak versenyre nem járok :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ha lenne valami versenyrejáró furgonom, akkor bedonám ilyen alkalmakkor...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ehh, csocsó az ami abszolute nem megy. Meg a foci.

Dartsozni meg biliárdozni viszont egész jól tudok, azok sztem normálisabbak is mint a csocsó XD
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Milenne ott, juj... :D Dave, hogy te mennyire kivagy... :D :D

Én is tudok, meg szeretek is csocsózni, egykét trükköt tudok is. :)
Régen sokat játszottunk volt osztállyal a Mûvházba. Még bajnokság is volt.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a maratonokra kell vinni egy mobil csocsóasztalt:D

egyébként nem szeretek csocsózni, csak sokszor muszály:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
delma,

az, hogy leírom, meg hogy megmutatom, két külön dolog. :) de ha elõrekerül (passzolom:)) a csatársorhoz a labda, akkor haverok ellen (akik tudnak azért csocsózni) 10bõl 8 bemegy. csak nem ilyen látványosan, hogy lefog, csinál valamit, csattan a fém a kapuban és gól, hanem úgy, hogy passzolgatok a bábuk között, bicikliscsel, aztán van 3-4 hely, ahonnan el szoktam lõni - ezeket váltogatom, amelyik éppen eredményes lesz. :) de az asztal felett átpörgetõs lövésekbõl (szivárvány vagy hogyhívják) is elég jó százalék (60+) megy be a kapuba vagy kerül a csatársorhoz, és csak ritkán repül ki az asztalról. lefogásból nekem még nem megy, legalábbis nem úgy, ahogy a jók csinálják...

tilitoli alatt meg nemtom te mit értesz - nálam ez az idegörlõ soron belüli passzolgatást jelenti. ;)

de majd ha errefele jársz, játszhatunk. maximum mászol egyet a jó kis vörösborral felöntött padlón:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

játszottatok már együtt?:)

nem, de ez a tili-toli meg lefogásból lövés nekem is megy. jó lefogásból néha nem pont odamegy, pl a multkor majdnem lelöttem egy faszit:D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole,

napi minimum 2 órát játszom mostanság haverokkal suli után, már egészen fejlõdök. :) lefogásból lövés még nem megy, de húzás-tolás már igen.

azt te tudod, hogy az asztalok miért vannak lekenve ilyen furcsa porszerû valamivel? a kedvenc helyünkre most vettek új Maracenat, aztán a tulaj mindig mondja, hogy le ne öntsük véletlenül, mert akkor lemosódik az a por és az nemjó...megnéztem, nem is por, szóval ujjal nem tudom letörölni...ez a tapadást segíti, vagy mi?

Tisztazzuk a dolgot. A normalis asztaloknak homokfujt uveg alapja van. Azert uveg, mert az nem szokott konnyen deformalodni, es azert homokfujt, mert a sima uveg nagyon csuszna.
Leonteni pedig tenyleg nem kene, egyreszt gusztustalan, masreszt nem tesz jot sem a tapadasnak, sem a labda mozgasanak.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

annyira megy mint Dave-nek:) jobban nem:(

játszottatok már együtt?:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Kik tudnak itt a forumon csocsozni?

annyira megy mint Dave-nek:) jobban nem:(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Vole: szép hosszú a lista, alig tudjuk áthámozni magunkat rajta. ;) :D

Huuu... elfelejtettem :)
Ma mar nem irom ossze, holnap meg ausztriaban leszek, szoval marad a csutortok. De addigra megint el fogom felejteni.

Nem lenne jobb ha beugranal valamikor es megnezned inkabb a cuccokat? Ugyis kitalalunk valami jo arat ;)

Kik tudnak itt a forumon csocsozni?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Vole,

napi minimum 2 órát játszom mostanság haverokkal suli után, már egészen fejlõdök. :) lefogásból lövés még nem megy, de húzás-tolás már igen.

azt te tudod, hogy az asztalok miért vannak lekenve ilyen furcsa porszerû valamivel? a kedvenc helyünkre most vettek új Maracenat, aztán a tulaj mindig mondja, hogy le ne öntsük véletlenül, mert akkor lemosódik az a por és az nemjó...megnéztem, nem is por, szóval ujjal nem tudom letörölni...ez a tapadást segíti, vagy mi?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Olee: fenét!:D

Melóbajárok, meg melegben ausztria (esetleg németország) minden mennyiségben:p

Amúgy autóproject, csak most JÓ alapra építve. Egyes nem volt nyerõ választás.

Adagolód? :P

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Thez és akkor Te is felhagysz a bringával? :D
Lassan üres lesz a janihegy, a game worldbe meg nem lehet beférni. :D

Vole: szép hosszú a lista, alig tudjuk áthámozni magunkat rajta. ;) :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
szombat délután lesz vmi programféle, de amúgy hawaii meg láblógatás (meg rimánkodás egy kereplõ dízel mocinak hogy legyen oly' nedves berobbanni :)) ..
bringázni meg kéne ha már itt lakok FENT pest mellett...:) nem kell LENTRÕL felutaznom, csak BEugranom a székesfõvárosba :)

Vole: próbálkozom, de valahogy még mindig nem elég gyors a szemem lekövetni a golóbist :) de rajta vagyok :)

De nagyon igazad van, kéne megint ilyes' jellegû megmozdulás.
Elvégre kikapnia is kell vkinek (jelentkezem erre a feladatra csocsóban!:P)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Thez, velem nincs baj, meg ha már LEviszem a gépet, akkor tuti megyek. Rossz idõ meg nem lesz (nagyon), csak hideg. De talán szombatig nem jön meg... Szóval csak hívj és megyünk! Vagy ha tudom, hogy mikor megyünk, akkor szólok. Egész logikus. ;)

Speciel csocsózni csak nagyon sok bor után tudok. :D Meg mondjuk Deli Gabival. Elég faszán nyomja, én meg kalimpálhatok elõl...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Kene csinalni egy forumos csocso bajnoksagot :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

kela: csocsó? :)

alap:D