Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem a mai napig nem adták oda a képeket.
Semilyen formában sem.
Csak CD-n adnák 15 rongyért.
Kapják be.
Pedig van benne pár izgalmas, nem odatartozó cucc... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Megjöttem a kórházból :) Egy nap is elég volt.... Egész országban ilyen szar a helyzet? Se evõeszköz, se tányérok, se wc papír... Mindent vinni kellett. Hatágyas szoba, öt öreg+Én, alvás semmi, mert ezek egymást túllicitálva horkoltak, mint a vizilovak...Basszus, nem hittem volna, hogy egyes emberek álmukban ilyen hangokat hallatnak...bbbrrrr...

Hát én voltam már szent jános traumatologián/sürgösségéin/gyermekrészlegen stb (egyszer engem gipszeltek, többször mint tolmács voltam jelen pár franciának, illetve egyszer a nagyival mikor combnyaktörése volt..) tehát megfordultám párszor több épületben is, de mindenütt vérö fejü emberkék, katasztrofális állapotu várotermek/kortermek/gipszelö akármi...este már már post-apokaliptikus feeling van ott...

Ittmeg (Strasbourg) amikor összevarták a térden, kb Dr House-ban éreztem magam, olyan tiszta és modern volt a hely...egy helikopter szállt pont le mikor épp vártam, maga a hely meg ahol összevartak..ilyen olyan állithato lámpák a plafonbol, csupa számomra ismeretlen müszer, minden ami hozzám ért az vákum csomagolásu cuccbol került elö, 1 doki + 2 növér...és mindezért fizettem 17€, a többit a TB állta.

Összehasonlitáskép egy barátomnal kiugrott a vála, bevitték a jánosba mentövel, visszarakták a vállát + 1 röntgen 50.000HUF

Namindegy, jobbulást az a lényeg, illetve képet a röntgenröl amin látszanak a pálcák a vállaban :D
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

3-4 múlva gyógytorna és lehet finoman terhelni a vállam, nyolc hét múlva kiveszik a vasakat. Utánna feltekerek a taknyolás helyére és lejövök lassan :)

Látom gyorsan elmenekültél a kórházból. Jól tetted. Rehabilitációt okosan, ésszel, nem kell elsiettetni. Meg a bringázást is majd okosan, ne úgy, mint én.:D
Mehetünk együtt tekerni; eddig úgy se sikerült.:)
Cuccaidat elraktam, majd ha rendben vagy és jössz a "nagy városba," összefutunk, és odaadom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én szarok bele és nem megyek sehova. :D
Mégha nem is fenékig tejföl minden...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én is várom a Messiást, úgy képzelem el, hogy egyszer csak lesz egy nagy villanás, és azután minden szép és jó lesz. Nem lesz szemét az utakon, az utcán, az emberek mosolyognak és kedvesek, jószándékúak lesznek...
...de nem, ez nem így megy. Amíg ha az ismerõseim legtöbbjét egy olyan székbe ültetném, ahol maga dönt a fizetésérõl és egyéb juttatásairól, és õ (bárki) pofátlanul kihasználja a helyzetet, nem lesz változás. Gyakorlatilag kivétel nélkül mindenki próbálja kijátszani a rendszert a maga szintjén - "...és számla nélkül mennyi lesz?", hopp most sem kaptam blokkot, itt most még a leállósávban elmegyünk, majd beengednek - részben nevelési/történelmi okokból (barátom mesélte, hogy az édesapja hordta haza a munkahelyérõl a nejlon zacskókat, már alig tudták hova rakni és semmire sem kellett, miért tette? mert ingyen volt), részben a rendszer értelmetlenségei esetleg érthetetlenségei miatt.
Na és ez egy ilyen körforgás, ha degenerált emberek hoznak új szabályokat, akkor azok is töketlenek lesznek.
És akkor épp azok, akik ezt észreveszik és akik tehetnének ez ellen ("normális" generációt felnevelni), azok lépnek le - így nem lesz változás. ("A változás légy te magad.")

A szlovákok 2009-tõl bevezetik az eurót.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de mit kersétel te jani a sebészeten? :chin:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kórházba nem pihenni megy az ember :) . Múlt héten egész jól elvoltam a sebészeten, mindenhol öregek, de itt csak 4en voltunk (és egyikünk sem volt öreg), látszik kevesen szeretik vagdostatni magukat :) , 1 óra alatt végeztem.

A sebesség mindent megold.

Lui48

Lui48

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás

laza 2 órát fociztunk ma tanítás után... megvan a kémia 4es. töri, irodalom ,nyelvtan sima 5-ös:) pezsgõt bontok;)

Grat szép eredmény!:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nice! ;)

Mondjuk nekem nagyon messze van "a helyszín",
és egyáltalán nem biztos, hogy leugranám mégegyszer (mert ugye leesni nem lehet lassabban :P),
de visszamennék nagyon!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

mondj vmi újat! te rendben leszel?

3-4 múlva gyógytorna és lehet finoman terhelni a vállam, nyolc hét múlva kiveszik a vasakat. Utánna feltekerek a taknyolás helyére és lejövök lassan :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tamáska, kicsi?!
Szerintem egyáltalán nincs.
Az meg sokkal-sokkal kevesebb, mint a "kicsi". :P

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mondj vmi újat! te rendben leszel?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pedig a fizetesetek 40valahany szazaleka adoba elmegy.

nekem csak 24, es megis jobb a helyzet.

na ezert nem lakok ott :P

majd ha teljes politikai elit csere lesz, vagy legalabb a meghatarozoaknak megvaltozik a szemlelete akkor talan. kar hogy ilyesmire kicsi az esely
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Megjöttem a kórházból :) Egy nap is elég volt.... Egész országban ilyen szar a helyzet? Se evõeszköz, se tányérok, se wc papír... Mindent vinni kellett. Hatágyas szoba, öt öreg+Én, alvás semmi, mert ezek egymást túllicitálva horkoltak, mint a vizilovak...Basszus, nem hittem volna, hogy egyes emberek álmukban ilyen hangokat hallatnak...bbbrrrr...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Sala, írnék neked MSN, oszt nem írsz vissza. Így se kép, se név nem lesz.
Myvipemen fentvan amúgy.
Keréképítésre a még valaki nem nézett rá, legyen szíves, köszönöm.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vót.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
voltmár?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez nem kívánságmûsör. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

De azt nem a tv-bõl tudom, hogy a szõrös láb anyai ágon öröklõdik.
:D

Ezt nem gondoltam volna...

Nálunk apai ágon. :)

A sebesség mindent megold.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, csak úgy megy.
Lehet, nem tudom.

De azt nem a tv-bõl tudom, hogy a szõrös láb anyai ágon öröklõdik.
:D

Ezt nem gondoltam volna...