Semilyen formában sem.
Csak CD-n adnák 15 rongyért.
Kapják be.
Pedig van benne pár izgalmas, nem odatartozó cucc...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Megjöttem a kórházból
Egy nap is elég volt.... Egész országban ilyen szar a helyzet? Se evõeszköz, se tányérok, se wc papír... Mindent vinni kellett. Hatágyas szoba, öt öreg+Én, alvás semmi, mert ezek egymást túllicitálva horkoltak, mint a vizilovak...Basszus, nem hittem volna, hogy egyes emberek álmukban ilyen hangokat hallatnak...bbbrrrr...
Látom gyorsan elmenekültél a kórházból. Jól tetted. Rehabilitációt okosan, ésszel, nem kell elsiettetni. Meg a bringázást is majd okosan, ne úgy, mint én.3-4 múlva gyógytorna és lehet finoman terhelni a vállam, nyolc hét múlva kiveszik a vasakat. Utánna feltekerek a taknyolás helyére és lejövök lassan
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
A sebesség mindent megold.
laza 2 órát fociztunk ma tanítás után... megvan a kémia 4es. töri, irodalom ,nyelvtan sima 5-ös:) pezsgõt bontok;)
mondj vmi újat! te rendben leszel?
RAUH-Welt
B E G R I F F
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
De azt nem a tv-bõl tudom, hogy a szõrös láb anyai ágon öröklõdik.
Ezt nem gondoltam volna...
A sebesség mindent megold.