Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Látom gyorsan elmenekültél a kórházból. Jól tetted. Rehabilitációt okosan, ésszel, nem kell elsiettetni. Meg a bringázást is majd okosan, ne úgy, mint én.
Mehetünk együtt tekerni; eddig úgy se sikerült.
Cuccaidat elraktam, majd ha rendben vagy és jössz a "nagy városba," összefutunk, és odaadom.
Most van valami új(?) kampány, hogyaszongya: "Magyarország bennünk van".
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
de mit kersétel te jani a sebészeten? :chin:
A szlovákok 2009-tõl bevezetik az eurót.
A sebesség mindent megold.
Most van valami új(?) kampány, hogyaszongya: "Magyarország bennünk van".Én is várom a Messiást, úgy képzelem el, hogy egyszer csak lesz egy nagy villanás, és azután minden szép és jó lesz. Nem lesz szemét az utakon, az utcán, az emberek mosolyognak és kedvesek, jószándékúak lesznek...
...de nem, ez nem így megy. Amíg ha az ismerõseim legtöbbjét egy olyan székbe ültetném, ahol maga dönt a fizetésérõl és egyéb juttatásairól, és õ (bárki) pofátlanul kihasználja a helyzetet, nem lesz változás. Gyakorlatilag kivétel nélkül mindenki próbálja kijátszani a rendszert a maga szintjén - "...és számla nélkül mennyi lesz?", hopp most sem kaptam blokkot, itt most még a leállósávban elmegyünk, majd beengednek - részben nevelési/történelmi okokból (barátom mesélte, hogy az édesapja hordta haza a munkahelyérõl a nejlon zacskókat, már alig tudták hova rakni és semmire sem kellett, miért tette? mert ingyen volt), részben a rendszer értelmetlenségei esetleg érthetetlenségei miatt.
Na és ez egy ilyen körforgás, ha degenerált emberek hoznak új szabályokat, akkor azok is töketlenek lesznek.
És akkor épp azok, akik ezt észreveszik és akik tehetnének ez ellen ("normális" generációt felnevelni), azok lépnek le - így nem lesz változás. ("A változás légy te magad.")
A szlovákok 2009-tõl bevezetik az eurót.
Pillanatnyilag nem jellemzõ. Letudtam mindenkinek mindent. Talán július.VV: közeljövöben tervezel rendelni crc röl?