Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2008. február 29. - 09:01

Konás és itx: családon belül van olyan, hogy a közeli hozzátartozód ingatlaneladásból származó bevételét fordíthatja ingatlanvásárlásra a részedre, és ez - családon belül - külön illetékmentes, mert az ingatlanra amúgy is kell illetéket fizetni. Namármost nálunk ez történt.
Rave: ...legalább nagy lenne az a tetves ház... Amúgy parti az lesz hamarosan. KKK-t tervezek, amint lesz tervezhetõen kényelmes kertbentartózkodós idõ.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. február 29. - 08:23

Majd ma.
Thez amugy a tech topicba k.vára senkit nem érdekel hogy ezaz besz*rt, ez csak egy helyzetjelentés volt. Itt nincs off.
Nagykerekbõl meg nem olyan egyszerû vásárolni, sok helyen van az hogy minél többet veszel, annál nagyobb a kedvezmény. Bocs srácok, velem nem irattak alá titoktartásit és szerintem a népnek tudnia kell hogy sz*rt se csinálhat, meg kell vennie kiskeráron, vagy rendeljen külföldrõl. Ki lehet kerülni persze. Legyél benne az absz. elsõ 15ben Mországon, és/vagy legyen jó helyen ismerõsöd.
Ez egy ilyen reggel, ha valakit megsértek én kérek elnézést.
Írta 2008. február 29. - 04:11

Lord és te hol tapasztaltad felül vagy alul?

nem mindegy..
Egyébként öregember vagyok már basszus, este 8 kor alszom, és hajnalban 2 kor kelek:)
És egyedül vagyok itt.
Az autóvillamosság tök egyszerü:
-ha valami nem szikrázik pedig kellene, akkor kontaktspray
-ha valami szikrázik, pedig nem kellene, akkor szigetelõszalag
Írta 2008. február 29. - 01:45

ja.. mai nap tapasztalata:
A nyelv piercing nem olyan nagy "szám" mint amilyen "menõ".
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2008. február 29. - 00:41

Írta 2008. február 29. - 00:06

A sebesség mindent megold.
Írta 2008. február 28. - 23:57

este van, este van, pi-pi a tyúkólban, feketén bólongat anyád a teszkóban (vagy feketén bólongatsz bent a marathonban. vagy feketén bólongat demszky a metróban). zúg az éji taxi, nekimegy a falnak, nagyot vinnyogsz akkor, aztán végre elhallgatsz.
ez aztán abszolút senkit nem érdekelt, témánhoz sem kapcsolódik,stb...és talán pont ezt hívják úgy, hogy "értelmetlen-csak-a-postszám-növelésére-jó-hsz". majd megtanulod, hogy néha jobb hallgatni, mint...
Írta 2008. február 28. - 23:44

Bulivan, bulivan, mindenki belõve, feketén bólingat az eperfa lombja... Na de hát ez nem rímel! Akkó' várjá', ittvanaszongyahogy, Partitájm, partitájm, mindenki beszívva, feketén bólingat az eperfa, Dóókmen, köccssög, bummafejbe! Jó, jó, rendben van... Ismeritek?

További jó estét!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. február 28. - 22:46

ha viszont valaki "joindulatbol" felnyomott, akkor kb. testureg-motozasra is szamithatsz, es vmiert vlszleg meg fognak buntetni, mar "csakazertis". attol fuggoen mennyire vagy rendben, aranylag olcson is meguszhatod.
Írta 2008. február 28. - 22:33

jah, igaz, sorry.
némi fekete humort csempésztem abba a kijelentésbe amúgy.
nem lehet, hogy valaki Rád küldte az APEH-ot? végülis normál átlagember vagy, s ilyenkor közérdekû bejelentés alapján szokták elindítani a vizsgálatot.
a lakás ajándékozással annyi baj van, hogy '90 es évek óta van az a törvény, hogy az ajándékozás után is -ebbe beletartozik egy szaros számítógép is- adózni kell. szóval, ha kapsz egy lakást, akkor be kell jelentened egybõl és adózni utána. ( itt görgess lefele kb. 2 oldalnyit, ott részletezik az illeték mértékét: http://www.lakaspont...owone&cikkid=58)
amennyiben ezt elmulasztod, ketyeg a kamat. ha ezt el akarod kerülni, akkor gondolom meg kell mutatni a forrást, amibõl a pénzed lett a lakásra.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. február 28. - 22:28

Írta 2008. február 28. - 22:28

Írta 2008. február 28. - 22:09

Írta 2008. február 28. - 22:05

Amiket Kisherceg linkelt nekem, onnan az derül ki, hogy ha _nagyon_ tiszta az ember, akkor _van esélye_ ép bõrrel megúszni. Pl ha a vásárolt lakáshoz Anyu adott egy kis pénzt, akkor az már a gáz kategória...
Amúgy valószínûleg pont ez az ingatlan az oka az egésznek.
Szoval, Konás Úr, sajnos a kijelentésed nem helytálló. Hiába csinálsz mindent rendesen... Neked pl megvan a számlád mindin ruhádról amit mondjuk 5-6 éve vettél? Nem? Hát akkor beszoptad. Mert ilyen is van.
Lesz itt még gondolatrendõrség is...
Lehet, hogy mégis az APEH-hoz kell elmenni rendszergazdinak, ha az ember tisztességes adatközpontban akar biteket reszelni?

Rettenetesen ideges vagyok, bocs.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2008. február 28. - 22:01

igen, mert ha van kereseted -mondjuk nyári melóból- akkor azt ugye illik bevallani, aztán mint már lentebb írtam, ekkor fel kell tüntetni az adómentes jövedelmet is.BME maradványkeret felosztásából kaptam 6520 Ft-ot. Aztán BME kiküldte az adóbevalláshoz szükséges papírt hozzá
nekünk kérni kellett tavaly.
amikor egy cég megcsináltatja a tárasági szerzõdését, ilyenkor több olyan tevékenységi kört is beleírnak, amivel nem is foglalkoznak:) ennek több oka is van, egy az hogyha egy cég új tevékenységbe kezd (pl a régi nem megy neki), és az nincs beleírva a társasági szerzõdésbe akkor újra kell írni az egészet ami nem kis pénz és macera. viszont ha nincs beleírva a tevékenység és te mégis csinálod akkor komoly büntit kapsz:)
de egy témakört szoktak ilyenkor felvállani pl sport. egy sportbolt ritkán foglakozik pl szalámigyártással
nem minden esetben.
ha a cég fõtevékenysége nem változik, akkor nem nagy kunszt az egész.
elég az apeh-nak kell kitölteni egy adatmódosító lapot - O8T201-es számú.
itt megtalálod: http://www.apeh.hu/b...sok/nyomtatvany
csak akkor kell fizetni, ha a fõ tevékenységi kör változik, ezt kell a cégbíróságon bejelenteni, s ez kerül pénzbe. lehet hülyeséget mondok, de mintha 60 ezerre emlékeznék.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. február 28. - 21:40

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Írta 2008. február 28. - 21:38

azt csak így hozzátenném hogy apám cége fizette, csak azért kellett bevallanina nehogymár egy éves bérletet bevalljon bárki is :wallbange
Írta 2008. február 28. - 21:36

akkor azt nem kell bevallani hogy mikor mekkorát szarok és milyen szuper illatosítóval freshelek utána?....
rémhöri: megmütötted a váltód?

Írta 2008. február 28. - 21:20

amikor egy cég megcsináltatja a tárasági szerzõdését, ilyenkor több olyan tevékenységi kört is beleírnak, amivel nem is foglalkoznak:) ennek több oka is van, egy az hogyha egy cég új tevékenységbe kezd (pl a régi nem megy neki), és az nincs beleírva a társasági szerzõdésbe akkor újra kell írni az egészet ami nem kis pénz és macera. viszont ha nincs beleírva a tevékenység és te mégis csinálod akkor komoly büntit kapsz:)ndenféle sporteszközök, sportruhák, kerékpárok, kerékpáros alaktrészek, stb értékesítése, szervízelése - eredetileg sportboltot akartak nyitni a Balatonnál, de aztán több ok miatt ez nem jött öszze. a cég meg megvan, és õ úgy gondolja, hogy ha fent van a profiljai között ez, akkor õ
de egy témakört szoktak ilyenkor felvállani pl sport. egy sportbolt ritkán foglakozik pl szalámigyártással
csak érdekességnek írtam, nem akartam okoskodni
suck adóbevallás. "egyetlen tulajdonomat" a 18 ezres éves bérletemet be kellett vallani:| a cipõm többe került bash
egyébként nincs meg a lyuk:( vízbe raktam meg minden, de semmi:( úgyhogy szombaton Pécs, és bevásárlok, meg zabálok egy jót
megjött a new dr house könyv:P
Írta 2008. február 28. - 21:01

megõrültél?! kimenni tekerni?! még összesározod a gépet..de kurva jó volt ma (is) bringázni