Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #3)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
43589 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
direkt kisebbségi komplexus generálása, és elfogadása.

A hegyeshalmit csak azért nem értem, mert kifelé nincs. Az osztrák határ elött nincs.
A magyar - állításod szerint mindehol szemetel - akkor miért csak az átkelõ után van rögtön? Elötte miért nincs? :chin:

Kiváncsi lennék egy statisztikára ilyen szempontból.
Vagy csak autózni kell picit arra, és látja az ember:)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Miért, ez mire jó? "na jo,azért ez nem teljesen így van ,a legfõbb szemetelõk,mi magyrok vagyunk!"

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
ez a másokkal való példálozás annyira nem jó,mint amikor elsõben ujjal mutogattunk,na de hát anyu ,pistike is kart kapott!!!

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Ellenben Párizs úgy néz ki, mint egy felrúgott szemetes vödör. :)

Jopár éve vendéglõtulaj ismerõs öregúr kiment a NAGY franciakonyha fellegvárába Párizsba, egy jó étteremben vacsora után bekukkolt a konyhába, egy kis szakmai "továbbképzésre", azt mondja hogy itthon már rég bezárta volna az ÁNTSZ azt az éttermet,kosz mocsok rendetlenség, ja és egy fehér ember sem dolgozott a konyhán....:chin:
Nem álltalánositok, ez csak egy példa...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Meg a makarónis csizmások is elég szemetes egy nemzet

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ellenben Párizs úgy néz ki, mint egy felrúgott szemetes vödör. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

ez az igaz...

osztrákban semmi szemét, hegyeshalom, határátkelõ, jön a német és egyéb nemzetiségû, és rögtön üríti a szemetesét az ablakon. csak befelé, csak a határ után rögtön (és végig pestig)

valahogy az ország teszi ezt mindenkivel.

na jo,azért ez nem teljesen így van ,a legfõbb szemetelõk,mi magyrok vagyunk!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

A németek otthon tudnak viselkedni, külföldön már nem annyira.

Azoknak akik el akarnak menni, csak jelezném, hogy oda õk nem "németnek" mennek, hanem "idegennek".

ez az igaz...

osztrákban semmi szemét, hegyeshalom, határátkelõ, jön a német és egyéb nemzetiségû, és rögtön üríti a szemetesét az ablakon. csak befelé, csak a határ után rögtön (és végig pestig)

valahogy az ország teszi ezt mindenkivel.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Thez, most már van értelme annak amit tegnap írtam. :)

A sebesség mindent megold.

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Azoknak akik el akarnak menni, csak jelezném, hogy oda õk nem "németnek" mennek, hanem "idegennek".

jogos amit mondassz,mert a német csak otthon hunyászkodik meg külföldön meg kiengedi a gõzt lásd:mo mert itt azt csinálhat amit akar........

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az öcsém járt kinn orvos egyetemre. Az olyan, hogy "átmegyek hozzád, és együtt készülünk" teljesen elképzelhetetlen.
Nyilván ha van kinn barát, ismerõs, stb. akkor egyszerûbb a helyzet.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás

azert tobbnyire kiderul a szaguldozo nemet autokrol, hogy vagy "bajuszos nemet" (török) bar mar egyre kevesebb Mo-n), vagy magyar, roman, lengyel vagy delszlav..

ez reszben igaz, foleg ha ismerosok, kapcsolatok nelkul mesz ki. nekem hiaba vannak nemet oseim, ha nem lennenek a nemet baratok, nem is mernek kimenni. az mar egy masik kerdes, h. ezek a "nemet" (direkt idezve) ismerosok tobbet segitettek eddig nekunk "idegennek", mint "itthon" a "honfitarsaink".
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Konás. Ez az én véleményem. És az is benne volt, hogy én hogyan közlekedem. Sajnos bennem hamar felmegy a pumpa és ezen a mostani 224 ló sem éppen javít. Bár érdekes módon nyugatabbra meg soha nem idegeskedem.

VV: errefelé meg bunkó az összes szlovák és mindegyik BMW-vel jár, meg Audival. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Biztos német volt a csóka? Nem csak az autó rendszáma volt az?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Olee
azért ez nagyon sarkos volt! van alapja, de nem kell ennyire eltúlozni!
embere válogatja, egészen két héttel ezelõttig csodálattal tekintettem az osztrák és német autósokra, mígnem egy német dudált rám, s 10 centire ment el mellettem... (bemutattunk egymásnak és mindenki ment a dolgára) ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem általánosságban ilyen szar a helyzet.
nekem pl itt a környékbeli erdõkben még soha nem volt gondom...

amúgy ez a "költözzünk el mindenkitõl legalább 10km-re" nekem is tetszik :)
szeretek a hegyünkön is lenni, az erdõ 300 méter, balaton 1,5 km, szomszédok elvétve...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.213 hozzászólás

Ebben az országban igazából az érzi jól magát, aki olyan helyen, közösségben él, ami bárhol lehetne a világon. Én például ilyen helyen lakom. Szerintem csak hetek múlva venném észre, ha átcsatolnának egy másik országhoz. :D
Szóval lehet itt élni, csak el kell bújni a többi magyar elõl.

ha ezt a pár mondatot egy órával korábban leírod, akkor nem tépem a billentyûzetet fél oldalon keresztül. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Vole,le a kalappal,mást nem tudok írni

Azt tegyük hozzá, hogy kinn 50-60-al mennek a traktorok már régóta :) Itt országút 9-et nehezen veszi az mtz

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én tuti megelõzöm a traktort, feltéve, ha eleve be tudok fékezni mögé. Az éjjelbe én sem ünnepelek, de el kellett költöznöm egy olyan helyre, ahol nincsenek szomszédok, mielõtt még lelövök valakit. BMW-m nekem is volt, de ebben az országban nem lehet megjavíttatni, így mindenki szabadul tõle. Ez általában mindenre igaz. Amihez a magyar nem ért, arra azt mondja, hogy szar.
Ebben az országban igazából az érzi jól magát, aki olyan helyen, közösségben él, ami bárhol lehetne a világon. Én például ilyen helyen lakom. Szerintem csak hetek múlva venném észre, ha átcsatolnának egy másik országhoz. :D
Szóval lehet itt élni, csak el kell bújni a többi magyar elõl.
Ja és ha idejössz, elõtte add el az összes montidat. Itt kevés a hegy, de már azokon sincs erdõ. Lehet montizni, de elég lehangoló. Vagy az erdészek kergetnek, mert tilosban jársz, vagy nem kergetnek, mert el vannak foglalva a tarvágással és akkor nyugodtan gyönyörködhetsz a panorámában. Na az viszont egyre több van.
A megoldás az országútizás lenne, de az meg azért nem jó, mert vagy összetöröd magad és a bicót egy kátyúban, vagy elüt egy kátyúkat kerülgetõ autó. Igazából onnan fogod észrevenni, ez itten Magyarország, hogy nem áll meg senki segíteni.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.213 hozzászólás

nem csak SZJA-t fizetsz ugye, ha alkalmazott vagy.

igaz, csak nem tudtam/tudom rebell pontos viszonyait, így csak összehasonlításképpen írtam. :)

viszont a kalkulátor link tetszik. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"