Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #3)
Írta 2006. február 23. - 16:22

Az biztos,hogy némely tulajdonságára következtetni lehet,de AZ akkor sem MAGA az EMBER.
Mindig lesznek szimpatikus és kevésbé szimpatikus egyének.
És az a közhely is megállja jelen esetben a helyét,hogy olyan ember sosem lesz,aki mindenkinek megfelelne.
Dehát mivégre volnának a fórumos összeröffenések,találkozók.
Csak úgy kíváncsiságból érdekelne,hogy egyes fórumozók,mennyi fórumozótársukat ismerik személyesen is.
Vagyunk azért jónéhányan...
Írta 2006. február 23. - 16:18

höhöhö azon még sun felnik is voltak! vagy az nem jogsértõ?

Írta 2006. február 23. - 16:15

conor: min csodálkozol? csak a szokásos.

Írta 2006. február 23. - 16:13

Hehehehe... Lust, ezentúl minden hozzászólásom elejére beírom, hogy avid.

"Mindenkinek megvan a maga tarajosgõtéje..."

Sztem csak mindinki vívja a maga háborúját. Csak hát minek?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 23. - 16:12

Írta 2006. február 23. - 16:11

egymásnak esik mindenki mindenhol
aztán hazajövök és látom hogy itt a fórumon is
furcsa
Írta 2006. február 23. - 16:10

Valami b@szogatós fórumba csöppentem bele?
Számomra még akkor is érthetetlen,hogy ezek a dolgok miért nem fordultak elõ néhány évvel ezelõtt(itt,így)?
Legalábbis ilyen intenzitással?
Az ingerküszöbünkkel lenne gond?
Egyébként meg a "hirtelenvalahonnanidecsöppenõemberkék" segítségkérésérõl meg csak annyit,hogy elõbb-utóbb észreveszi,hogy jó csapatba csöppent ,vagy sem.
Vagy megmarad (akár) tagnak a továbbiakban és részét képezi a rendszeresen fórumozgatóknak.
Egyébként is amilyen az "adjonisten",olyan a "fogadjisten".
Írta 2006. február 23. - 16:07

szal max imel
megmondhatja o is nekem, nem banom, van mit.
de ez mar akkoris kikivankozott belolem egy ideje.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. február 23. - 16:05

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. február 23. - 16:03

Ugye privátban reagálsz az elõzõre...?
Írta 2006. február 23. - 15:49

de én azt hiszem inkább megyek vissza dolgozni. tehetnék ezt sokan mások is....
nagy_szavak
es: nagyon szenvedsz, latom faj hogy 15K+ posttal nem lettel mod. mas meg igen. aki neked nem szimpi.
igen oda az arcodba bele
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. február 23. - 13:56

Írta 2006. február 23. - 13:53

fotocellás idõmérõt gyártó, áruló céget keresünk Mo.-on. Mi csak olyat ismerünk, ahol a jeladók hatótávolsága max. 200 méter. Ez Dh-ra nem alkalmas. Segítsetek!
Írta 2006. február 23. - 13:46

vendég_Charon_*
Írta 2006. február 23. - 13:46

hát ez a szbadinfutó egyre viccesebb...
ha sokáig olvasgatod, elõbb utóbb megtudod, hogy ki milyen ember..
Mirõl maradtam le...

Egyébként van egyáltalán olyan valaki aki kihívta yardot egy rossz helyen parkoló autóhoz (kerékpárút, egyértelmûen keresztbe)? Tudjátok, hogy mit mondanak erre a rendõrök? Szórakozzunk a jó édes anyánkkal ott a sarkon.
Volt 1x, hogy egy sittszállító teherautó beparkolt a tilosba, ahol a trolibusz nem tudott kanyarodni. A forgalomirányításnak sem jöttek ki a rendõrök...
Charon a hitetlen
Írta 2006. február 23. - 13:40

Edit: es ezzel nem kardoskodom sem ellene, sem mellette. Engem igazabol hidegen hagy, hogy lesz pontozas vagy sem. Tudom, tudom, akkor minek ugatok bele. Erre azt mondom, hogy azert mert szerintem van ertelme velemenyt cserelni a temaban. Reszemrol mar el tudom donteni, hogy mely velemenyre adok es melyre nem, szoval nekem mindegy lesz kinek, mennyi pontja van.

vole: de te lagalább érted mit akarok mondani, ha más nem is
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. február 23. - 13:38

(Ez utóbbi viszont csak egy warez/pr0n-like zárt esetleg fizetõs fórum esetében mûködik.)
csináljunk warez fórumot is akkor

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 23. - 13:35

Ha kizárólag szubjektív szempontok szerint alakítanám a fórumot tudod mi lenne?
Avatar és alírás és minden egyéb "szemcukor" nélküli speed-optimized dolog, radikális és szélsõséges moderálási alapelvekkel.
(Ez utóbbi viszont csak egy warez/pr0n-like zárt esetleg fizetõs fórum esetében mûködik.)
zolle:
Senki nem mondta, hogy lesz értékelés. A szoftverben alapban benne van, csak be kellett volna kapcsolni. 3 éve nem teszem...
Írta 2006. február 23. - 13:34

nyomtam zsírt
aztán minden második oldalon:
lécci zsírozzatok
ez a pontozás elég náci megoldás így elsõ nekifutásra
nem mind1 kinek mennyi postja van?
Írta 2006. február 23. - 13:32

a hwsw-n volt értékelés, 5-ös skálán, és ugye a "királycsávó" alias "k.cs." vagy "kácsé" volt az ötös.
általában oda fulladt, hogy ha valaki benyögött valahol egy értelmes félpoént, akkor a többeik részérõl egybõl jött a "nyomtam egy kácsét" szöveg.
én nem látom értelmét a fórumozók egymás közti értékelésének két indokból: az aktiv fórumozólétszám elég kevés (szerintem) és az viszont elég nagy (érdek-/érték-/szellemi-)vonalak mentén kifejezetten láthatóan megoszlik.
a személyes sértettség érzése sose vezet objektiv megitéléshez. ergo felesleges, mert nem fejez ki objektiv véleményt.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.